یه سوراخ ریز رو مودم هست نوشته reset
این به چه دردی میخوره؟
مودم میبره به حالت کارخونه؟
یه سوراخ ریز رو مودم هست نوشته reset
این به چه دردی میخوره؟
مودم میبره به حالت کارخونه؟
بله عزیز ریست کلی مودم هست اون
اون رو هم بزنید یوزر پسوورد مودم شما برداشته میشه
Last edited by iCe m@n; 07-03-2014 at 22:29.
سلام.
من چند تا سوال در مورد وایمکس ایرانسل داشتم.
1) من مودم bm632w مبین نت دارم اگه بخوام به ایرانسل تبدیلش کنم چند روز طول میکشه؟ چقدر هزینه داره؟
2) پینگ متوسط ایرانسل(512kb) چند هست؟ میشه با این دستور پینگ بگیرید و بزارید؟ Ping -n 20 159.153.77.195
3) ساعات رایگان ایرانسل از 1 شروع میشه، از این ساعت پینگ به شدت زیاد میشه یا نه به حالت قبل باقی می مونه؟
4) سرعت دانلود توی ساعات رایگان ثابت می مونه؟ تا چقدر میشه شبانه دانلود کرد تا ضریب رو بالا نبرند؟ مثلا برای 512، 8 گیگ
من دانلود میکنم اما بیشتر بازی آنلاین(mmo) انجام میدم باهاش برای همین هم پینگ برام مهمه، کسی هست که با وایمکس ایرانسل بازی کنه؟ پینگ راضی کننده هست؟
سلام
تا جایی که میدونم به سوالاتتون پاسخ میدم عزیز
1- براتون در این رابطه یه PM میفرستم که مطالعه کنید و طبق اون روش میتونید مودم رو تبدیل کنید
2-پینگ وایمکس ایرانسل متاسفانه کمی بالا هست و میشه گفت خیلی مناسب بازی های آنلاین نیست ولی خب من خودم هم بازی آنلاین میکنم نه خیلی اذیت کننده هست و نه خیلی عالی متوسط رو به بالا
3- اصولا کمی پینگ بالاتر میره
4- بستگی به منطقه و ترافیک دکل منطقتون داره (مثلا خود من از ساعت 1 شب به بعد سرعتم ثابت رو 260 هست بدون نوسان ولی در روز شاید سرعتم نوسان هم داشته باشه (اگه توی منطقه شما وایمکس ایرانسل زیاد باشه و ترافیک بالایی هنگام دانلود شبانه داشته باشه سرعت کاهش پیدا میکنه) با 512 حدودا شبی 1 تا 1.5 گیگ اگه نوسان نداشته باشید میتونید دانلود کنید
امیدوارم جواب سوال هاتون رو گرفته باشید
دوستان مودم USB بهتره یا داخلی ؟ به خاطر قیمت هاشون میگم .. چون داخلی گرون تره .
دانلود شبانه در کل در مقایسه با مبین نت بهتره ؟
ممنون بابت جواب و پیغام خصوصی.
اگه میشد یک تست بگیرید خیلی خوب میشد، مثلا من الان با مبین نت ، اون ip پینگم بین 300-400 هست.
داخلی اصولا بهتره عزیز
بستگی به ترافیک دکل شما داره
اگه ترافیک منطقه شما در شب کم باشه سرعت خیلی خوبه
من خودم شب ها سرعتم ثابت روی 260 میمونه و تا صبح 5.5 گیگ رو راحت دانلود میکنم
خواهش میکنم
امشب براتون تست میکنم بهتون خبر این هم میدم عزیز
کسی میتونه با Ping -n20 159.153.77.195 پینگ بگیره و ازش اسکرین شات بگیره و اینجا بزاره؟
ممنون
داداش اگه میشه اون PM رو واسه منم بفرست.
بچه ها یه تاپیک جدید در مورد سرعت تک کانکشن درست کردم:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)