میشه یک عکس از دوئلت بزاری البته این بدان معنا نیست که بهت اعتماد ندارم و می گم دروغ می گی
دارم در مورد یک چیزی کار می کنم ( یک چیزی را آنالیز می کنم)
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
میشه یک عکس از دوئلت بزاری البته این بدان معنا نیست که بهت اعتماد ندارم و می گم دروغ می گی
حرف علی برای ما سنده![]()
بفرما این 3 تصویر هم برای آنالیز شما . عکس اسکیل ها رو هم که دادم ببینم چیکار میکنی دیگهمیشه یک عکس از دوئلت بزاری البته این بدان معنا نیست که بهت اعتماد ندارم و می گم دروغ می گی
چاکرم ممد جون . در راستای اعتماد سازی تصاویر رو هم قرار دادیم .حرف علی برای ما سنده
چاقال چاقال چاقال چاقال
حیف که پس اوت شدم وگرنه میرفتم منم دوئل میکردم
من روزی 3-4 بار میرم بالاترین لول هایی که توی میدل ها میتونم دوئل میکنم دیروز 3-4 نفری ریختن پس اوتم کردن![]()
آرش آرش آرش آرش![]()
آخرش نفهمیدم ! الان با کدوم کاراکتر دوئل میکنی ؟ دقیقا اسمشو بگو ! و تو کدوم شهری
کاراکتر شوتینگ کار خیلی دوست دارم . خوراک پاس اوت کردنه![]()
ادامه تلگرام هاي مرحوم حاج عمو(!):
4.
فرستنده: King Crimson
عنوان: Pass
توضيح: صفحه اول نيافتاده!! مطمئن شدم كه صفحات اول تلگرام هاي قديمي بعد مدتي حذف ميشه!! داستان از اين قراره كه كينگ كريسمون(حامد و فوندر شماره دو كورش و يك سيلور فورت) مدتي است كه شهر كورش رو ترك كرده و خبري از او نيست. تا بالاخره به من ميل ميزنه و براي ساخت و ساز سريع تر درخواست يكي از دو كارگر رو ميكنه!! (بعدا فهميديم كه قصدش از اين كار يعني تاسيس شهر جديد جبران اشتباه محمد در ساخت شهر كنار چانگ آن بوده!)
HajAmoo On 4/22/09 at 4:38 PM
Salam.
Password: 12345678953
ham password khiar hast ham mashange. har kodom ro khasti bardar!
=======
King Crimson On 4/22/09 at 6:43 PM
ok merC
=======
HajAmoo On 4/23/09 at 1:39 PM
in shahri ke dari misazi ba chand ta shahre dor baresh rabete ii nadare?!!!
=======
King Crimson On 4/23/09 at 1:58 PM
chera,harchi shahr silversnake hastesh bahash family hastesh yani darvaghe inja fort(jayi ke faghat dueler va soldier miad) ta betune tu jang mofid bashe.
=======
King Crimson On 4/23/09 at 2:01 PM
in mail yaru be mane
Silverado Kid Today at 1:09 PM
I've spoken with the Council and they've agreed to go with my recommendation to see how things go there for a while. We'll send over a "Federation Building Supervisor" as soon as we can - a top builder from the City to make sure you get a good start and things there are done the Federation way.
Leave one slot open for this guys please, and remember to make him a Founder when he arrives so he can act with some authority. Try to fill with other two slots with Builder or Adventurer friends, if you can convince another couple reasonable levels to join you there. No newcomers in first 5 though, high levels only.
Build Residences, Hotel & Mortician first, then more Residences so you can hold 15 people. Thanks.
Age mituni money maker khubi bashi ya kasi ro mishnasi ke inkaro mitune bekone befrestesh invar be har hal age ma inja shahr ro besazim ayandash bishtare.
من احساس مي كنم پولا خود به خود كم شده!! يه يوزر تو ورلد هفت رام يه يوزرم توي ورلد نه!! از هر كدوم تقريبا دويست دلار كم شده!! چه خبره؟ باج فورته؟!!
jojokآرش آرش آرش آرش![]()
آخرش نفهمیدم ! الان با کدوم کاراکتر دوئل میکنی ؟ دقیقا اسمشو بگو ! و تو کدوم شهری
کاراکتر شوتینگ کار خیلی دوست دارم . خوراک پاس اوت کردنه![]()
گاه گاهی میرم دوئل های بزرگلولش ماهی یکبار میره بالا
![]()
من توی ورلد 6 عجب دوئلری بودم !! کارگر ها سایمو میدین فرار میکردن !!
ee چرا لول 31 موندی ! چه وضعه آیتمه ؟jojok
گاه گاهی میرم دوئل های بزرگلولش ماهی یکبار میره بالا
![]()
اتفاقا یکی از استراتژی های دوئل همینه . مثلا دوئلر مدافع هستی میری 2-3 تا کارگر میزنی بعد اونا تحریک میشن بهت حمله میکنن و کتک میخورن !من توی ورلد 6 عجب دوئلری بودم !! کارگر ها سایمو میدین فرار میکردن !!
دوئل رنک 54 شدم ! کم کم دارم به کاراکتر چاقال میرسم البته با 30 لول اختلاف !
بچه ها بریم همین دور و بر یه شهر بزنیم خودمون توش باشیم ؟ من پولشو تامین میکنم ! اینطوری میتونیم هم با سیلور ها هم با میدل ها بجنگیم . خیلی حال میده . فقط ممد فاندر نباشه(ممد
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)