تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1062 از 1137 اولاول ... 625629621012105210581059106010611062106310641065106610721112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,611 به 10,620 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

دوستان فیزیک پایه و پیش چی بگیرم؟

خیلی سبز یا گاج یا الگو ؟
    ممنون دوستان
    من فیزیک 2 و 3 الگو رو دارم.اگه تستای اونا رو زوج و فرد بزنم،چیزی رو از دست میدم یا باید فیزیک پایش رو بخرم؟؟؟
    ببینید ! من پارسال واسه فیزیک کتاب های زیادی خریدم ، هرکدوم رو براتون توضیح میدم :

الگو : تست های جالب و خوفناکی داره ، اما پاسخ های تشریحیش زیاد جالب نیست ، به درد کسی میخوره که درس رو کاملا بلد باشه ( دوم ، سوم ، پیش )
    فار : یه کتاب آموزش فوق العاده با توضیحات بسیار زیاد برای آموزش فیزیک ( فقط فیزیک پیش اش چاپ شده )
    خیلی سبز : اگه تالیف احمد مصلایی باشه ، یه کتاب بسیا عالی هست با تست های بسیار عالی تر ! ولی این هم مثل نشر الگو به درد کسی میخوره که فیزیک رو خوب بلد باشه ! اما خب پاسخ های تشریحی این کتاب خیلی جامع تره ( سوم و پیشش چاپ شده فکر کنم )
    گاج : مزخرف ترین کتاب های فیزیک رو این انتشارات چاپ کرده ! فیزیک پایه اش که سوالاش اصلا شبیه کنکور نیست و خیلی ساده تره ، فیزیک پیشش هم انقدر توضیحات بسیار زیاد داره که خواننده رو کاملا گیج میکنه و آدم قاطی میکنه همه چیز رو !
    خیلی سبز فیزیک جامع : یک کتاب خیلی خوب که تمام فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو داره و از هر فصل 100 تا تست جوندار داره ، مناسب برای زمان جمع بندی هست ، الان نخرینش ، موقع جمع بندی بخرین

نتیجه گیری نهایی : سعی کنید درس رو از یک معلمی یاد بگیری ، برای تست به انرژی اتمی یا خیلی سبز مراجعه کنید ! هردو رو نخرید ، فقط یکی !

در مورد سوال sibesorkh2008 : فرقی نمیکنه ! فقط باید درس رو خوب یاد بگیری ! چیزی رو از دست نمیدی ! وقتی کنکور رو بدی میفهمی تنها چیزی که مهمه اینه که درس رو مفهومی خونده باشی چون اونجا سوال تکراری نمیبینی ! بنابراین مفهومی بخون ! اگه تعداد تست ها بیشتر از وقتی هست که داری مضربی بزن ، مثلا مضرب 2 یا 3 یا حتی 4 !

2. 4 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

( سوم و پیشش چاپ شده فکر کنم )
    فیزیک 1 خیلی سبز تحت عنوان نور هندسی هم توسط آقای مصلایی تالیف شده

4. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید ! من پارسال واسه فیزیک کتاب های زیادی خریدم ، هرکدوم رو براتون توضیح میدم :

الگو : تست های جالب و خوفناکی داره ، اما پاسخ های تشریحیش زیاد جالب نیست ، به درد کسی میخوره که درس رو کاملا بلد باشه ( دوم ، سوم ، پیش )
    فار : یه کتاب آموزش فوق العاده با توضیحات بسیار زیاد برای آموزش فیزیک ( فقط فیزیک پیش اش چاپ شده )
    خیلی سبز : اگه تالیف احمد مصلایی باشه ، یه کتاب بسیا عالی هست با تست های بسیار عالی تر ! ولی این هم مثل نشر الگو به درد کسی میخوره که فیزیک رو خوب بلد باشه ! اما خب پاسخ های تشریحی این کتاب خیلی جامع تره ( سوم و پیشش چاپ شده فکر کنم )
    گاج : مزخرف ترین کتاب های فیزیک رو این انتشارات چاپ کرده ! فیزیک پایه اش که سوالاش اصلا شبیه کنکور نیست و خیلی ساده تره ، فیزیک پیشش هم انقدر توضیحات بسیار زیاد داره که خواننده رو کاملا گیج میکنه و آدم قاطی میکنه همه چیز رو !
    خیلی سبز فیزیک جامع : یک کتاب خیلی خوب که تمام فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو داره و از هر فصل 100 تا تست جوندار داره ، مناسب برای زمان جمع بندی هست ، الان نخرینش ، موقع جمع بندی بخرین

نتیجه گیری نهایی : سعی کنید درس رو از یک معلمی یاد بگیری ، برای تست به انرژی اتمی یا خیلی سبز مراجعه کنید ! هردو رو نخرید ، فقط یکی !

در مورد سوال sibesorkh2008 : فرقی نمیکنه ! فقط باید درس رو خوب یاد بگیری ! چیزی رو از دست نمیدی ! وقتی کنکور رو بدی میفهمی تنها چیزی که مهمه اینه که درس رو مفهومی خونده باشی چون اونجا سوال تکراری نمیبینی ! بنابراین مفهومی بخون ! اگه تعداد تست ها بیشتر از وقتی هست که داری مضربی بزن ، مثلا مضرب 2 یا 3 یا حتی 4 !
    با توجه به این توضیحاتی که دادید کدام کتاب . را برای سال های دوم و سوم و پیش یک و دو بخرم . که هم اموزش خوب داشته باشد . و هم تست های خوب .
    پس گاج طوسی مالیش نیست .

6. این کاربر از alicpu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با توجه به این توضیحاتی که دادید کدام کتاب . را برای سال های دوم و سوم و پیش یک و دو بخرم . که هم اموزش خوب داشته باشد . و هم تست های خوب .
    پس گاج طوسی مالیش نیست .
    البته دوستان فقط توی چند صفحه ی اخیر دارن به فیزیک گاج کم لطفی می کنن.در صورتی که بسیاری از رتبه های برتر (تعدادیشون از دوستان خودم) فقط از روی گاج یا جوکار تست می زدند.

خودت برو کتاب فروشی اونجا یه ربع ساعت صرف دیدن کتاب ها بکنی و ببینی کدومش بیشتر به دردت می خوره حله دیگه.

حتی در این فروم کنکور دقیقا یک نفر بین گاج و الگو مونده بود که حدود 90% گفتن گاج بهتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته به نظر من جوکار بگیر نه گاج...جوکار همون احمد جوکار نویسندش هست که از برادرش جدا شده.
    Last edited by Aryan007; 21-08-2013 at 14:25.

8. 2 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

پس گاج طوسی مالیش نیست .
    برادر من اون همه نوشتم باز شما میپرسی کدوم رو بخرم ؟

اینجور که معلومه شما درس رو بلد نیستی ! تو فیزیک نمیتونی کتابی پیدا کنی که آموزش خوب همراه با تست خوب داشته باشه ! کتاب های تست درس نامه دارن ولی اصولا به درد کسی که هیچی بلد نیست نمیخورن ! بهترین پیشنهاد اینه که واسه فیزیک کلاس کنکور بری و بعد تست های خیلی سبز رو بزنی ! این روش تضمین شده هست ! برای آموزش هم فار عالیه ( فقط پیش 1 و 2 رو داره ) خیلی خوب توضیح داده اما هیچی جای یک معلم خوب رو نمیگیره !

البته دوستان فقط توی چند صفحه ی اخیر دارن به فیزیک گاج کم لطفی می کنن.در صورتی که بسیاری از رتبه های برتر (تعدادیشون از دوستان خودم) فقط از روی گاج یا جوکار تست می زدند.

خودت برو کتاب فروشی اونجا یه ربع ساعت صرف دیدن کتاب ها بکنی و ببینی کدومش بیشتر به دردت می خوره حله دیگه.

حتی در این فروم کنکور دقیقا یک نفر بین گاج و الگو مونده بود که حدود 90% گفتن گاج بهتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته به نظر من جوکار بگیر نه گاج...جوکار همون احمد جوکار نویسندش هست که از برادرش جدا شده.
    من کتاب فیزیک جوکار رو داشتم ، تست های تکراری زیاد داره ، به مطالب هم خیلی شاخ و برگ داده طوری که آدم گیج و گمراه میشه در صورتی که نیاز به این همه شاخ و برگ نیست ! در نگاه اول من هم فکر میکردم که کتاب خوبی باشه ولی وقتی شروع کردم به خوندن دیدم ارزشش رو نداره ! کتابش انقدر بزرگه که حکم تنه ی درخت رو داره !

والا من بین بچه هایی که میشناسم ، اونایی که رتبه زیر 500 آوردن واسه فیزیک از خیلی سبز یا الگو استفاده میکردن ، روند طرح سوالات کنکور خیلی سخت تر از چیزی هست که توی گاجه ! گاج فقط اعتماد به نفس کاذب میده ! مثلا بچه ها میان به همه سوالات فیزیک گاج جواب میدن بعد فکر میکنن خدای فیزیک شدن ! بعد میرن قلمچی میزنن 10 درصد ! بعد میگن سوالای قلمچی استاندارد نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر من اون همه نوشتم باز شما میپرسی کدوم رو بخرم ؟

اینجور که معلومه شما درس رو بلد نیستی ! تو فیزیک نمیتونی کتابی پیدا کنی که آموزش خوب همراه با تست خوب داشته باشه ! کتاب های تست درس نامه دارن ولی اصولا به درد کسی که هیچی بلد نیست نمیخورن ! بهترین پیشنهاد اینه که واسه فیزیک کلاس کنکور بری و بعد تست های خیلی سبز رو بزنی ! این روش تضمین شده هست ! برای آموزش هم فار عالیه ( فقط پیش 1 و 2 رو داره ) خیلی خوب توضیح داده اما هیچی جای یک معلم خوب رو نمیگیره !

من کتاب فیزیک جوکار رو داشتم ، تست های تکراری زیاد داره ، به مطالب هم خیلی شاخ و برگ داده طوری که آدم گیج و گمراه میشه در صورتی که نیاز به این همه شاخ و برگ نیست ! در نگاه اول من هم فکر میکردم که کتاب خوبی باشه ولی وقتی شروع کردم به خوندن دیدم ارزشش رو نداره ! کتابش انقدر بزرگه که حکم تنه ی درخت رو داره !

والا من بین بچه هایی که میشناسم ، اونایی که رتبه زیر 500 آوردن واسه فیزیک از خیلی سبز یا الگو استفاده میکردن ، روند طرح سوالات کنکور خیلی سخت تر از چیزی هست که توی گاجه ! گاج فقط اعتماد به نفس کاذب میده ! مثلا بچه ها میان به همه سوالات فیزیک گاج جواب میدن بعد فکر میکنن خدای فیزیک شدن ! بعد میرن قلمچی میزنن 10 درصد ! بعد میگن سوالای قلمچی استاندارد نیست !
    ولی مولف که در مقدمه گفته برای 80 درصد کافیه!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

ولی مولف که در مقدمه گفته برای 80 درصد کافیه!!!
    شما کتابی رو پیدا کن که مولف از کتابش تعریف نکنه من بهت جاییزه میدم

به هر حال این نظره منه و به کسی تحمیل نمیکنم ، هر کتابی رو دوست دارید بخرید ، اما بدونید راه برگشتی نیست برای اشتباهات !

12. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بچه میگم من میخوام با دیپلم ریاضی کنکور تجربی شرکت کنم شما میدونید که سوابق تحصیلی رو چطور تاثیر میدن

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان بذارید حالا که انقدر بحث فیزیک شده چند تا از کتابایی رو که ازشون راضی بودم معرفی کنم.
    فیزیک1 خیلی سبز مصلایی:این کتاب حرف نداره حجم کمی داره که مناسب سال کنکوره والبته درسنامه هاش حرف نداره.
    فیزیک پایه گاج:بر خلاف نظر بعضی دوستان من از این کتاب خیلی راضی بودم(البته فیزیک 1ش رو نخوندم).اون دوستی که گفته بود سوالاش سادس لابد سراغ تستای یک قدم تا صدش نرفته.درسته تو تستای یک قدمش سوالای خارج از بحث کنکور هم اورده ولی خیلی از سوالاش پتانسیل اومدن تو کنکور رو به عنوان سوال سخت دارن.درسنامه هاشم خوبن.البته من تو بیشتر مباحث درسنامه هاشو نخوندم،ولی اونایی رو که خوندم به نظرم خوب بود.
    فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو دینامیک این کتاب فووووق العادس.اگه بتونید اینو تو تابستون تموم کنید و از اول مهر فقط تست بزنید دینامیک و سینماتیک تون توپ میشه.
    در آخر بگم این که یه کتاب خوب باشه یا بد،مطلق نیست و به سلیقه هر فرد هم بستگی داره.پس سعی کنید خیلی رو خرید کتاب وسواس به خرج ندید یه کتاب بخرید و کامل بخونیدش.اینجوری خیلی نتیجه ی بهتری میگیرید.

15. 3 کاربر از <<DaRk kNiGhT>> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من واسه فیزیک سه این کتاب رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وکنارش جزوه رو هم میخونم,تستم الان بین فیزیک پایه گاج,مهروماه,جوکار گیر کردم,البته تو طول سال تستای گاج سفید رو واسه فیزیک سه زدم ولی خیلی آسون حل میشدن
    یعنی کنکورهم همینطوره؟
    واسه پیشم که باز جزوه دارم و کنارش واسه تست این گاج نقره ای رو خریدم,خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •