برادر من اون همه نوشتم باز شما میپرسی کدوم رو بخرم ؟
اینجور که معلومه شما درس رو بلد نیستی ! تو فیزیک نمیتونی کتابی پیدا کنی که آموزش خوب همراه با تست خوب داشته باشه ! کتاب های تست درس نامه دارن ولی اصولا به درد کسی که هیچی بلد نیست نمیخورن ! بهترین پیشنهاد اینه که واسه فیزیک کلاس کنکور بری و بعد تست های خیلی سبز رو بزنی ! این روش تضمین شده هست ! برای آموزش هم فار عالیه ( فقط پیش 1 و 2 رو داره ) خیلی خوب توضیح داده اما هیچی جای یک معلم خوب رو نمیگیره !
من کتاب فیزیک جوکار رو داشتم ، تست های تکراری زیاد داره ، به مطالب هم خیلی شاخ و برگ داده طوری که آدم گیج و گمراه میشه در صورتی که نیاز به این همه شاخ و برگ نیست ! در نگاه اول من هم فکر میکردم که کتاب خوبی باشه ولی وقتی شروع کردم به خوندن دیدم ارزشش رو نداره ! کتابش انقدر بزرگه که حکم تنه ی درخت رو داره !
والا من بین بچه هایی که میشناسم ، اونایی که رتبه زیر 500 آوردن واسه فیزیک از خیلی سبز یا الگو استفاده میکردن ، روند طرح سوالات کنکور خیلی سخت تر از چیزی هست که توی گاجه ! گاج فقط اعتماد به نفس کاذب میده ! مثلا بچه ها میان به همه سوالات فیزیک گاج جواب میدن بعد فکر میکنن خدای فیزیک شدن ! بعد میرن قلمچی میزنن 10 درصد ! بعد میگن سوالای قلمچی استاندارد نیست !