سلام دوست عزیز
اینجا خودشون نوشتن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوست عزیز
اینجا خودشون نوشتن
این یه چیز دیگس! اگه رو بروز رسانی کلیک.کنی. شارژ قبلیت میحذفه!!!
من از quick task شارژ کردم سرویس قبلیمم هستش.... 26 روز دیگه تموم میشه
اما نوشته شما.مجاز به تمدید دیگری نمیباشید
الان فقط برای من جون میکنه صفحه باز کنه ؟ یا کلا منهدم شده آسیاتک ؟
سلام ؛
دوستان کسی از مشهد هست که 512 نا محدود برنزی داشته باشه ؟ میخواستم بدونم سرعت دانلود چنده ؟ در کل راضی هستن یا نه
Last edited by Ahmadking121; 01-05-2013 at 22:08.
خب منم از اون لیست پایین نامحدود برنزی 512 رو انتخاب کردم ولی شارژ قبلیم حذف شد.من اصلا بروز رسانی رو کلیک نکردم
دیگه این ماه صبر میکنم روز آخر از لیست پایین انتخاب میکنم
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
سلام
منطقه صابری
نامحدود 1024 برنزی
speed بین 80KB/s تا 120KB/s
پینگ هم ای پی های ایران زیر 70
ای پی های خارج بالای 350
من سه چهار تا شرکت عوض کردم فعلا که از آسیاتک بخاطر قیمت کم و قطعی کم راضی هستم
ای بابا باز رفت روی اینترانت
معلوم نیست چکار میکنند خوب میخواید قطعش کنید کلا قطع کنید تکلیف ما هم روشن بشه![]()
سلام . قبلا پرسیدم جواب نگرفتم ...الان 100 مگ از حجمم مونده . میخوام تمومش کنم بعد نامحدود بگیرم . سوالم اینه که اخرای حجم بزارم واسه دانلود تا منفی بشه ؟ تا کی ادامه داره ؟ دیسکانکت میشم ؟ بعد . که سرویس بعدی فعال بشه مشکلی واسه من پیش نمیاد ؟ جریمه ای چیزی ؟
سرویس های جدید آسیاتک که فقط 10 گیگش شبانه اش رایگانه بقیه اش نیم بها شده
کسی از سرویس های نامحدودش استفاده کرده ؟
مثلا سرویس نامحدود 128 گیگ طلایی با 12 گیگ هدیه سرعت بالا قیمت 21 تومن میخام بدونم کیفیتش چطوره این نامحدود ها ؟
سلا.
او پنلش دقیقه نمیدونم هر چند دقیقه آپدیت میشه فکر کنم 5 دقیقه باشه اگه مثلا 99 مگ رو دانلود کردی یه سر به پنلت بزن ببین از ترافیکت کم شده یا نه بعداز اینکه ترافیکت کم شده حالا بزار روی دانلود تا اینترنت قطع بشه اونوقت هرچی که دانلود کردی منفی میشه هر وقت حجمی گرفتی کم میکنه ولی نامحدود نه.
جریمه هم نمیکنه.
یا 90 مگ رو دانلود کن بعد یه بار مودم رو خاموش کن یه چند دقیقه بعد روشن کن حالا بزار روی دانلود تا حسابت منفی بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)