خواهش می کنم راهنماییم کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خواهش می کنم راهنماییم کنید![]()
دوست عزیز پشت مودم یه سوراخ ریز که نوشته Reset با یه چیز نوک تیز 15 ثانیه نیگه داری مودمت ریست می شه و به تنظیمات کارخونه برمیگرده
دوست عزیز ممنونم این کارو انجام دادم ولی متاسفانه ارور برطرف نشد شما میدونید مشکل از کجا میتونه باشه اگه کمکم کنید ممنون میشم
مودم زایکسل اینطوری ریست نمیشه ببین اسم بی سیمت تغییر کرده یا نه
اگه تغییر نکرده یعنی ریست نشده باید مودمو خاموش کنی دکمه ریستشو نگه داری بعد مودمو روشن کنی وقتیم که ریست شد همه چی می ره رو تنظیمات کارخونه اسمش هم باید بشه زیکسل![]()
Last edited by darkman.p; 04-09-2011 at 10:17.
خب پس چرا تو رشت که کاربرای شاتل 1/15 اندیشه هستن این قانون صدق نمیکنه؟ یعنی هر 15 نفری که از اندیشه بد میگن 1 نفر از شاتل بد بگه تازه میشن مساوی. حالا ایناش چه ربطی به من داره. شاتل و اندیشه برن برای خودشون حال کنن. من میگم کسی اطلاعات غلط نده. اگه کسی مشکل داره بگه دارم همین. این حرف بدیه؟
منم موافقم زیادی دیگه سیاسیش کردین اگه هم عضو شرکت خاصی هستین عیب نداره ولی اطلاعات درست بزارین جانب داری نکنید![]()
من همین کاری رو که شما گفتید انجام دادم مودمم ریست شد اسمشم زایکسل شد ولی مشکل ارور 628 رفع نشد
شما می تونید در این زمینه منو راهنمایی کنید؟
بروبچ اينجا استادن ولى خوب اين شايد مشكل نادريه.
اولا ببين اين شماره ارور چه توضيحى داره؟(از تو دفترچه و ...)
بعدش اينكه يه تاپيك تو همين سايت هست واسه نصب و راه اندازى و مشكلات مودم.سرچ كن پيداش كن.
اونجا بپرسى حتما راهنماييت ميكنند.
این حالا یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)