برای این که اون مشکل حل بشه فقط یه راه حل هست اونم اینه که بازی رو روی هارد اکسترنال (روی هارد خود کنسول نه)
بریزی بعدش از داخل multiman به کمک زدن دو دکمه Select+x بازی رو اجرا کنی . (دکمه ها باید با هم زده بشه)
برای این که اون مشکل حل بشه فقط یه راه حل هست اونم اینه که بازی رو روی هارد اکسترنال (روی هارد خود کنسول نه)
بریزی بعدش از داخل multiman به کمک زدن دو دکمه Select+x بازی رو اجرا کنی . (دکمه ها باید با هم زده بشه)
Last edited by HO3IN-Life; 20-10-2011 at 12:49.
دوستان الان بخوام ps3 slim 160 gb ورژن 3.55 رو بفروشم چند میخرن؟؟؟؟
یه تیم اندونزیایی به اسم KADO تونسن با یه دانگل که اسمشو هم گذاشتن JB2
بازیای 3.6x روی 3.55 اجرا کنن
این دانگل که الان قیمتش 45$ اعلام شده میتونه بازیایی که رو یه بلوری کپی شده رو اجرا کنه
با توجه به اینکه قیمت یک بلوری خام 25gb الان 4500تومنه باید دید قیمت یه بازی کپی تو ایران چه قمیتی میخوره
الان اکثر بازیای 3.6x با این روش کار کرده به جز چند مورد که اونم در حال رفع مشکلشون هستند
-Resistance 2
-Disgaea 2
-Batman Arkham City
-------
مهمتربن سوال و جوابهای گروه KADO
JB2 چیست؟
اخرین دانگل هست که میتواند بازی ها را از طریق بلوری کپی اجرا کند ,بدون هارد
ایا با این دانگل میشه به psn وصل شد و انلاین بازی کرد؟
خیر . چون این دانگل بروی 3.55 کار میکند و برای وصل شدن به Psn به 3.73 لازم است
-----------------------------------
-ویدئوهای مربوط به این دانگل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 21-10-2011 at 12:30.
آه شت،پس بالاخره این لعنتی هم داره هــک میشه.....................
تبریک میگمD:
بله درسته آخرین ورژن فریموری که ه.ک شده 3.55 اگه اشتباه نکنم و بازی های جدید همه ورژن 3.60 به بالا نیاز دارن که هنوز دانگل هکش تو ایران نیومده که این به این معناست که شما یکم صبر کن یا برو بازی اصل بخر![]()
Last edited by M.T.7; 21-10-2011 at 11:55.
بابا کجا -- نشده -- شد رفت پی کارش با دانگلkadoکار انجام شده و فقط یکی دوبازی انجام نمیشه اونم فعلا و به زودی اجرا میشه صفحه پیش و تاپیک مربوط به -- این کنسول رو بخوون حتما
شما خودت تو تاپیک مربوط به ه.ک گفتی این دانگل ها تو ایران پیدا نمیشه شاید من منظورم رو بد رسوندم پستم رو درست کردم
Last edited by M.T.7; 21-10-2011 at 11:54.
ممنون دوست عزیز
فقط یه چیزی من به همه دوستان بگم کسایی که نگران قیمت و کمبود این دانگل هستن نگزان نباشن زمانیکه دانگل برسه دسته اهلش و بیاد ایران سریعا تعداد زیادی از روش کپی میکنن که هم قیمت رو میاره پایین و هم به صورت زیاد در دسترس مردم خواهد بود
دوستان من در مورد JAIL BREAK2مقاله ای تکمیلی نوشتم که توصیه میکنم حتما بخونیدش به خصوص اونایی که سوالی در موردش دارن
لینک دانلودPDF:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)