فایروال جک کردین؟؟
فایروال جک کردین؟؟
خودش مخابرات داشت پس میدونه اوضاع مخابرات چطوره.
اگه کار زیادی با نت انجام نمیده فرقی نداره از کدوم شرکت نت بگیره. اخه چک کردن ایمیل و فروم گردی رو با دیال اپ هم میشه انجام داد.
ولی چون زیاد از نت استفاده نمیکنه به نظرم بهتره که تو همین مخابرات بمونه. چون مخابرات قیمتاش خوبه. من خودم از سرویسم راضی هستم. چون تنها کاری که با نت میکنم دانلود کردنه و کم وبگردی میکنم.
حالا فکر کن بخوای با این نت انلاین گیم بازی کنی. اونوقت میای و میگی من از نتم راضی نیستم.
در مورد سرعت ها هم مال چند ماه قبل بود که باد اومد و برد. نامرد بد جوری هم برد. یعنی اوضاع طوری بود که برو بچ میومدن رکورد حجم دانلودشون رو همینجا ثبت میکردن.
واسه همین قیمت هارد ها یه دفعه زیاد شد. دیگه مازندران با کمبود هارد مواجه شده بود.
همون موقع ها بود که بین سرویس ها تفاوتی وجود نداشت ولی الان تفاوت داره.
چقد اینترنت مخابرات مزخرف شده !
یه ماه شهرمون نبودم برگشتم و 512 نا محدود خریدم سرعت دانلودش از دایا آپ کم تره !
مخابرات به فنا رفت !
تسلیت به همه
من نمیدونم چرا شبانه دانلود به یه حدی میرسه نت قطع میشه
اتفاقی این طوری میشه یا خود مخابرات این کارو میکنه
![]()
اتفاقی چیه
این حر.............این کارها رو می کنن.
منم یک مدت مانیتور میکردم فهمیدم عمدی هست.....لابد اینم بخاطره شکایته شاتل و بقه isp هاست؟؟؟!!!
100% داداشم شک نکن!
فقط نمیدونم در مورد پینگ شاتل چرا تنها به آمل گیر داده!نمیشه یکی پادر میونی کنه شاتل پینگ مخابرات آملو دوباره مثل قبل کنه!
چه دورانی بود بدون حتی یه تایم اوت کل روز!![]()
Last edited by mey123; 14-11-2013 at 01:22.
دیگه دارن میرن رو اعصاباااااا
اگه لینک غیر مستقیم داشته باشم چه غلطی باید کرد با این نتی که هر چند دقیقه یه بار قطع میشه
داستان داریم با این مخابرات خراب شده
![]()
عجب!
دیگه برا من یکی که ثابت شد تنها مشکل مخابرات (حداقل در مورد وضعیت پینگ) تو آمل نه زیرساخت،نه شکایت شاتل،نه مشکل فنی و... نیست بارها برام اتفاق افتاده زمانی که ترافیک نت کمتره (مشترکای کمتری آنلاین هستن) وضعیت پینگ خوبه،مدرکشم پینگ خوب از ساعت 3 تا 9 صبح و همین روزای تاسوعا عاشورا که یکی دو ساعتی که چک کردم واقعا پینگ عالی بود.
تنها نتیجه گیری که میشه کرد اینه که حداقل تو آمل پهنای باند کمتری نسبت به تعداد مشترکا وجود داره و همه ی مشکل کیفیت اینترنتمون از اینجا آب میخوره والا اگه مسئله زیرساخت یا مسیرهای اینترنت بود فکر نمیکنم که حتی این یکی دو روزه هم پینگ خوب میشد.
-----------------------------------------------------------------
البته شایدم شاتل این یکی دو روز دلش سوخته برا مشترکین مخابرات آمل اجازه داده که پینگ خوب شه(از قول بعضی از دوستان!
)
Last edited by mey123; 14-11-2013 at 17:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)