آره جرم محسوب میشه اگه طرف دوم از اطرافیانت باشه یا دوستت و در جریان باشه مورد نداره ولی غیر از این جرم هست.
به شرطی که سامانه یکی باشه مثلا خراسان رضوی و خراسان جنوبی و مازندارن و بوشهر میتونن از یوزر هم دیگه استفاده کنن چون از یه پنل هستن.تست شده
آره جرم محسوب میشه اگه طرف دوم از اطرافیانت باشه یا دوستت و در جریان باشه مورد نداره ولی غیر از این جرم هست.
به شرطی که سامانه یکی باشه مثلا خراسان رضوی و خراسان جنوبی و مازندارن و بوشهر میتونن از یوزر هم دیگه استفاده کنن چون از یه پنل هستن.تست شده
ممنون از پاسخ شما
منظور من سرقت یوزر نیم و پسورد نبود. منظور من این بود که اگر جایی برم که خط رانژه دارن، ولی سرعتشون پایین تر از من هست، اونجا میتونم از پسورد و یوزر نیم خودم استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ یا مثلاً از ADSL محل کار که شب ها بلا استفاده میمونه میشه شب تو خونه استفاده کرد؟ بعداً گیر نمیدن سرویسمونو جمع کنن؟
جناب کیانوش نظر شخصی نمیدن.حرفهای ایشون حرف دل اکثر ما هستش(میخواستم بگم همه،اما یادم اوم یه عده با یه سری افکار همه جا هستند)
با حضور در پهنای باند سرویسهای داخلی،امنیت کاربر صد در صد تامین شده است.چون هزارتا دستگاه و وزارتخانه بهتر از شما فعالیتهاتون رو میبینند تا،مراقب من و شما باشند.
Last edited by mohammad_87; 13-12-2013 at 02:01.
اینا وزیر هستن منتها بدون واو اول دیگه به مفتخورها عادت کردیم!اگه نباشن خوصلمون سر میره
درود
بچه ها من وقتی با قند شکن به توی گوگل سرچ میکنم اکثرا پیغام زیر میاد ، چه مفهومی داره ؟ (مفهوم شبکه ای رو میگم نه انگلیسی روا)
![]()
قند شکن شما میان هزاران هزار اسپمر توزیع گشته و در نتیجه گوگل بلاکش کرده ، یه مدت این صفحه رو خواهید دید و بعد از مدتی صفحه بلاک رو که اجاره نخواهید داشت وارد گوگل بشید.
سلام میخواستم بدونم الان مخابرات سرویس نامحدودش همچنان نا محدود هست یا 114 گیگ در ماهه ..؟من سرویسم 2 سال پیش گرفتم الان تو سایت مخابرات دیدم تعرفه جدید داده ..ایا تعرفه های نا محدوده قدیم همچنان نامحدوده یا نه ...ممنون میشم کسی میدونه جواب بده..
لطفا آدرس صفحه با تعرفه جدید رو قرار بدید
سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟
میانگین سرعت دانلودش 16 و آپلودش 8 کیلوبایت درکل اصلا ارزش نداره مشترک128 بشی چون page هم باز نمیکنه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)