تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1061 از 2606 اولاول ... 615619611011105110571058105910601061106210631064106510711111116115612061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,601 به 10,610 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یک سؤالی فنی دارم:
    از یوزر نیم و پسورد سرویس میشه روی خطوط تلفن دیگر استفاده کرد، به شرطی که خط دوم هم رانژه باشه. حالا سؤال اینه که آیا اینکار خلاف محسوب میشه یا نه.
    سؤال دیگه اینکه من اینکار رو توی یک شهر انجام دادم، حالا میخواستم بدونم از یوزر نیم و پسورد یک شهر در شهر دیگر میشه استفاده کرد؟ کسی تست کرده؟
    یادآوری میکنم که خط دومی که من تست کردم هم توسط مخابرات رانژه شده بود. نمیدونم روی رانژه شرکت های دیگه جواب میده یا نه.
    ممنون
    آره جرم محسوب میشه اگه طرف دوم از اطرافیانت باشه یا دوستت و در جریان باشه مورد نداره ولی غیر از این جرم هست.
    به شرطی که سامانه یکی باشه مثلا خراسان رضوی و خراسان جنوبی و مازندارن و بوشهر میتونن از یوزر هم دیگه استفاده کنن چون از یه پنل هستن.تست شده

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

آره جرم محسوب میشه اگه طرف دوم از اطرافیانت باشه یا دوستت و در جریان باشه مورد نداره ولی غیر از این جرم هست.
    به شرطی که سامانه یکی باشه مثلا خراسان رضوی و خراسان جنوبی و مازندارن و بوشهر میتونن از یوزر هم دیگه استفاده کنن چون از یه پنل هستن.تست شده
    ممنون از پاسخ شما
    منظور من سرقت یوزر نیم و پسورد نبود. منظور من این بود که اگر جایی برم که خط رانژه دارن، ولی سرعتشون پایین تر از من هست، اونجا میتونم از پسورد و یوزر نیم خودم استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ یا مثلاً از ADSL محل کار که شب ها بلا استفاده میمونه میشه شب تو خونه استفاده کرد؟ بعداً گیر نمیدن سرویسمونو جمع کنن؟

4. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

.............................................
    واعظی از افزایش پهنای باند اینترنت در یکصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهنای بانداینترنت هم 550 گیگابایت در ثانیه بود که به 800 گیگابایت در ثانیه رسیده و تا پایان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابایت یعنی 8 برابر خواهد رسید.
    این پست جناب Kianoosh رو می طلبه
    ............................................
    حالا وزیر با توهین به شعور مردم میگه بیاید تو شبکه های اجتماعی ملی!من پاسخ مشکلاتتون رو بدم!مثلا از ظریف الوزرا و شیخ الکلید گرفته تا تعداد بیشماری کاربر ایرانی نمیرفتن فیسبوک همینطوری لنگ شبکه اجتماعی بودن که جناب وزیر معرفی کردن!
    جالبه که خیلی شنیدم چندبرابر کردن پهنای باند اینترنت (وعده های همیشگی)رو بعدش این جمله رو هم ذکر کردن و افزایش قابل توجه پهنای باند اینترنت بین الملل! توجه میکنید اینترنت دو مدل داریم
    غیر بین الملل : که اینو خیلی میخوایم سرعتشو زیاد کنیم با شبکه اجتماعی فیس نما موتور جست و جوی یاحق سرویس ایمیل خیـــلی امن چاپار مرورگر ملی تاینا حتی سیستم عامل ملی (البته وی پی ان ملی شکست خورد پولشم خوردیم که اونم تقصیر امریکا بود!)و البته محتوایی که خودمون مشخص میکنیم که دیگه خیال همه راحت باشه انقدر هم برای فیلتـر کردن هزاران سایت و هـک کردن جیمیل و مختل کردن SSL و پروتکلهای امن و ریدیرکت کردن سرچ امن گوگل به مشکل نخوریم!
    بین الملل: که این خیلی خطرناکه چون دژمن توش کمین کرده و گوگل و فیسبوک و یوتیوب و اینها که اینو کاری نمیتونیم بکنیم مدیریت کنید!

در نهایت پاسخ ما به وزیر محترم و تمامی عزیزان مربوط و نامربوط که مسئول و متولی اینترنت و مشکلاتش هستند همون پاسخ قبلیه:

جناب کیانوش نظر شخصی نمیدن.حرفهای ایشون حرف دل اکثر ما هستش(میخواستم بگم همه،اما یادم اوم یه عده با یه سری افکار همه جا هستند)
    با حضور در پهنای باند سرویسهای داخلی،امنیت کاربر صد در صد تامین شده است.چون هزارتا دستگاه و وزارتخانه بهتر از شما فعالیتهاتون رو میبینند تا،مراقب من و شما باشند.
    Last edited by mohammad_87; 13-12-2013 at 02:01.

6. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

اینا وزیر هستن منتها بدون واو اول دیگه به مفتخورها عادت کردیم!اگه نباشن خوصلمون سر میره

8. این کاربر از silhouette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    بچه ها من وقتی با قند شکن به توی گوگل سرچ میکنم اکثرا پیغام زیر میاد ، چه مفهومی داره ؟ (مفهوم شبکه ای رو میگم نه انگلیسی روا)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

درود
    بچه ها من وقتی با قند شکن به توی گوگل سرچ میکنم اکثرا پیغام زیر میاد ، چه مفهومی داره ؟ (مفهوم شبکه ای رو میگم نه انگلیسی روا)

قند شکن شما میان هزاران هزار اسپمر توزیع گشته و در نتیجه گوگل بلاکش کرده ، یه مدت این صفحه رو خواهید دید و بعد از مدتی صفحه بلاک رو که اجاره نخواهید داشت وارد گوگل بشید.

11. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم الان مخابرات سرویس نامحدودش همچنان نا محدود هست یا 114 گیگ در ماهه ..؟من سرویسم 2 سال پیش گرفتم الان تو سایت مخابرات دیدم تعرفه جدید داده ..ایا تعرفه های نا محدوده قدیم همچنان نامحدوده یا نه ...ممنون میشم کسی میدونه جواب بده..

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم الان مخابرات سرویس نامحدودش همچنان نا محدود هست یا 114 گیگ در ماهه ..؟من سرویسم 2 سال پیش گرفتم الان تو سایت مخابرات دیدم تعرفه جدید داده ..ایا تعرفه های نا محدوده قدیم همچنان نامحدوده یا نه ...ممنون میشم کسی میدونه جواب بده..
    لطفا آدرس صفحه با تعرفه جدید رو قرار بدید

14. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میانگین سرعت دانلودش 16 و آپلودش 8 کیلوبایت درکل اصلا ارزش نداره مشترک128 بشی چون page هم باز نمیکنه

17. این کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •