من افتادم تو سپاه و طرح کفایتی رو هم گذروندم، اول آبان هم باید برم، کسی میدونه ما که طرح کفایتی رو گذروندیم تکلیفمون چیه؟ فورا تقسیم میشیم؟
من افتادم تو سپاه و طرح کفایتی رو هم گذروندم، اول آبان هم باید برم، کسی میدونه ما که طرح کفایتی رو گذروندیم تکلیفمون چیه؟ فورا تقسیم میشیم؟
طرح کفایتی اگه منظورتون همون دوره تکمیلی یا برگ سبز هست بله شما اموزشی ندارید و فورا تقسیم میشید
بله منظورم همونه
سلام
چقدر زود داریم به یک ابان (تاریخ اعزام) نزدیک میشیم من یه سری سوال دارم هر سری چند تاشا می پرسم هر کی تجربه داشته لطفا جواب بده
1 من اموزشیم ارتشه .اجازه می دهند صورت ژیلت بکشیم یا نه
2. قیچی و کارت میوه خوری اهنی اجازه می دهند ببریم داخل
3 لازمه با خودم اصل کارت ملی ببرم
4 من می خواهم یه زنجیر نازک با قفل کوچک برای در کمد ببرم به نظرتون کار درستی
5 قرص هایی مثل سرما خوردگی و گلو درد تو پادگان گیر میاد یا با خودم ببرم
آره منم چند شبه خواب درست حسابی ندارم
ظاهرا ارتش اجازه استفاده از تیغ رو میده
فکر کنم اصل مدارک لازم نباشه ولی چند سری کپی ازشون بگیر و همرات باشه
قرص استامینافن و سرماخوردگی و ژل پر**وک##سی کام جای زیادی نمی گیره با خودت بیار
منم یه سوال اضافه کنم:
آیا امکانش هست با خودمون موبایل ببریم و تحویل دژبانی بدیم تا وقت هایی که از پادگان میایم بیرون ازش استفاده کنیم؟
تو دژبانی گم و گور نمیشه؟
1.نمیدونم
2.نه...اگر هم همرات باشه میگیرن
3.برای احتیاط یه کپی از کارت و شناسنامت همراهت باشه
4.حتما این کارو بکن چون شاید قفل درست حسابی نداشته باشن
از این قفل های معمولی نبر چون با هر کلیدی بالاخره باز میشن
5.قرص که ما میبردیم همراهمون ولی هر جا خودش بهداری داره و میتونی مراجعه کنی بگیری
آقا قیچی کوچیک و کارد میوه خوری که مشکلی نداره؟؟ همه نوشتن بیارید
حتی درب باز کن هم گفتن بیارید
یادش بخیر.همین چند ماه پیش بود که ما هم رفتی آموزشی ارتش خدمت کردیم
1.کجا افتادی آموزشی؟ژیلت میزان به صورت بکشی ولی از بیرون پادگان برای ما نزاشتن بیاریم.از داخل خود پادگان خریدیم که مارکش خیلی آشغال بود و خیلی کند بود
2.من خودم قیچی بردم و بچه ها هم کارد میوه خوری آورده بودن
3.ببری ضرر نداره و خیلی به کارت نمیاد.مگر اینکه بخوای برای شرایط داری اقدام کنی در غیر این صورت به کارت نمیاد
4.ما که تو پادگان خوشبختانه کمد نداشتیم.اما اگه ببری ضرر نداره.حتما حتما قفل ببر با خودت یکی کوچیک برای ساکت و دیگری یه خورده بزرگتر برای کمدت احتمالا
5.مه نوع قرض و دارو و چسب زخم و پانسمان و کرم ببر با خودت.پادگان هیچی نداره که به تو بده.همه چی ببر.هرکی گفته نبر اشتباه میکنه.به کار من که خیلی اومد
نترس.میری خدمت مخصوصا آموزشی خوبه و بچه ها تون ردیف باشن بهت بد نمیگذره.بترسی غیر اینکه خودت اذیت میشی هیچ اتفاقی نمی افته.نمیخوان بخورنتون که.من نمیگم میری مرد میشی.میگم میری خدمت طرز فکرت عوض میشه و قدر یه چیزایی رو تو زندگی میفهمی که قبلا قدر دانشون نبودی مثه قدر پدر و مادر،خواب،غذای خوب،قدر مهربونی مادر، قدر زحمت های پدر و....
در مورد موبایل میتونی ببری و به دژبان تحویل بدی.توی دژبانی هم گم نمیشه چون بهت مدرک میدن اما از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.اگه نبری خودت راحت تری.چون موقع بیرون اومدن خودت کمتر اذیت میشی.باز خودت میدونی
Last edited by sms11; 13-10-2012 at 12:26.
سلام
من میخوام برم بیوفتم دنبال کارای معافیتم...
از کجا شروع کنم؟اول برم میدون سپاه یا دفترچه بگیرم از رو دفترچه اقدام کنم؟
راستي بچهها من ميخوام ارتش برم اموزشي كفش يكي ديگه بخوام بگيرم زيپي گير ميدن؟؟؟ سايز پام كوچيكه نميدونم كسايي كه اموزشي رفتن ارتش بهم توضيح بدن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)