مدل موی هیمرم عوض کردنگندم زدن به لیچ بین
عجبیه از وقتی آپدیت کردن میرم گیم لگ میشم عجیب
ولی پینگم عالیه
![]()
مدل موی هیمرم عوض کردنگندم زدن به لیچ بین
عجبیه از وقتی آپدیت کردن میرم گیم لگ میشم عجیب
ولی پینگم عالیه
![]()
هه هه ، راست میگی ...
آره خب ، حق داری...
اینا جز نرف کردن و فیکس کردن باگ ها چیز چشمگیری اضافه نمیکنن...![]()
سلام
خاک بر سر بی شعور riot بکنن که اندازه یک برنامه نویس ساده هم قدرت برنامه نویسی نداره
الآن بیشتر از دو ساعته این patch مسخره رو شروع کردم ،نزدیک یک ساعته روی 97% گیر کرده جلو هم نمی ره.
واقعا این riot بی سواده
ابله مثلا یک تغییر کوچی توی یک فایل میده ، به جای اعمال تغییر میاد فایل رو از اول دانلود می کنه! حالا هر جقدر حجم فایل باشه.
می ترسم قطعش کنم، نزدیک 200-300 مگ تو همین حالت دانلود کرده ، فکر کنم تا اینترنت من رو تموم نکنه خیالش راحت نمیشه.
، این قدر هم ابله هست که یک بک آپ درست نداره ، وقتی وسطمشکل patch قطع کنی میاد یک عالمه فایل بیخود اضافه رو هم به دانلود لیست اضافه می کنه.
ملت چندین ماهه این باگ رو دارند اما عرضه ندارند رفعش کنند.
حرف شما درسته ولی تنها مشکل کوچولویی که وجود داره اینه که اصلا دلیلی نداره ریوت بیاد این مشکل رو رفع کنه
چرا؟ چون این بدبختی ترافیک محدود و سرعت پشمکی مال ماست نه بقیه جاها...اصلا براش مهم نیست که بیاد یه مشکل شبیه این رو حل کنه
این مشکل نشون میده پشتیبانی ضعیفی داره اما خوب برا بقیه مهم نیست برا من و شما که محدودیت داریم مهمه
امروز دوباره اپدیت اومده هی برای منه یا برای شما هم هست ؟![]()
درسته ، یه آپدیت اومده ....
فکر کنم برای Heimerdinger باشه ...![]()
موضوع انشاء ... .
سالی که گذشت چه کردین ؟
LOL آپدیت می کردیم![]()
احتمال 99/99 درصد اینترنتت یه لحظه قطع شده و لانچر تو این موارد دیگه میشینه الکی دانلود می کنه
بهترین راه اینه اینترنت رو قطع کنی یا مودم رو خاموش کنی بذاری ارور بده بعد ببندی
اگه خوش شانس باشی میره از آخرین فایلی که داشته دانلود میکرده شروع می کنه دانلود اگه هم بد شانس باشی که حجم فایلی که باید بگیری رو چندبرابر می کنه و فایلهای اضافی میگیره
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)