میشه سیو مستر لیگتون رو آپ کنین ؟
میشه سیو مستر لیگتون رو آپ کنین ؟
سلام
من يه سئوال دارم که شايد مبتديانه باشه چون من خيلي حرفه اي نيستم
ميخواستم بدونم اون دکمه (دايره) هايي که کنار اسم بازيکن فعال گاهي اوقات روشن ميشه معنا و مفهومش چيه ؟(مخصوصا توي become ...)
باتشکر
این برای استراتژی های بازی هستش که 4 تا استراتژی می تونید حداکثر انتخاب کنید. همچنین می تونید به صورت اتوماتیک اون بذارید.
یادش بخیر من چند وقت پیش که مسترلیگ خیلی می رفتم توی این تاپیک خیلی فعال بودم ولی الان چند وقت هست که مسترلیگ خیلی نرفتم ولی بازم دوستان راهنمایی بخوان می تونم کمک کنم
آرمین جان ولی واقعا این مسترلیگ یکی از مهمترین امتیازاش همین هستش که میشه یه تیمی مورد علاقه خودتو ساخت. به خاطر سیستم نقل و انتقالات خیلی عالی و نسبتا راحتی که بازی داره میشه بازیکنانی که دوست داریم رو راحت بخریم. من خودم همیشه در pes تیمهای خیلی توپی درست می کنم. مخصوصا با تیمهایی مثل چلسی و میلان تا دلت بخواید تیمهای خیلی رویایی درست کردم. خیلی واقعا برام جذابه.سلام...
لازم هست یک توضیح درباره برداشت خودم از مسترلیگ بگم. من اینطور فهمیدم (از وقتی مسترلیگ رو با PES2009 شروع کردم) که اصولا مسترلیگ جایی هست برای جمع کردن یک تیم دلخواه و قوی و تقویت شده جهت استفاده در بازی تکی (حالا یا با pc یا با player) وقتی شما این امکان رو دارید که تیمی رو بردارید و هر بازیکنی رو که دوست دارید بهش اضافه کنید بی آنکه به ادیت فایلتون دست بزنید و اسپویل کنید اون رو. ولی این مسئله توی PES2010 به واسطه مسترلیگ جدید تحت تاثیر قرار گرفت. چراکه شما نمیتونید هر بازیکنی رو که می خواهید به تیمتون اضافه کنید. ممکنه زمانی بازیکنتون رو به دست بیارید که دیر شده و اون بازیکن خیلی پیر و ضعیف شده. و به دردتون نمی خوره. من خوشحال هستم که این برنامه مسترلیگ ترانسفر اومد البته گرچه کار باهاش سخته و اشکالات و باگ هایی داره ولی میشه باهاش یک تیم رویایی ایجاد کرد. من به عنوان نمونه سعی کردم قوی ترین بازیکنان موجود در بازی رو که حقیقتا بزرگان فوتبال جهان هستند رو توی یک تیم جمع کنم. این هم ترکیب این تیم در قالب مستر لیگ اگه خواستید بگید تا سیو این فایل مستر لیگ رو بدم البته به درد کسانی می خوره که DLC 1.05 رو دارند. فکر کنم برای بقیه لود نشه
ممنون از راهنماييتون فقط ميشه بگيد
اول گاهي وقتها اون چهارتا دايره عدد هستش و گاهي وقتها هم حروف ميخوام بدونم همشون مربوط به استراتژيهاي بازي ميشن يا فقط اعداد يا برعکس؟
دوم اين استراتژيها رو چطور ميشه تنظيم کرد؟
نه فقط آنلاین داره Lan ندیدم من توی بازی
شما وقتی ترکیب و سیستم می چینی زیاد انگولک نمی کنی؟ بابا این PES 2010 امکانات زیادی بهش اضافه شده می تونی حتی تنظیم کنی که یه بازیکن میل تهاجمی داشته باشه یا تدافعی از گزینه استراتژی توی همون تنظیمات قبل بازی می تونی هر استراتژی رو خواستی به یک دکمه خاص نگاشت کنی اونقت وقتی توی بازی دکمه LT یا L2 رو نگه داری و اون دکمه رو بزنی استراتژی مربوط به اون فعال میشه
والا به نظر من PES2009 خیلی راحت تر بود کافی بود به درجه S برسی اونقت به هر کی پیشنهاد می دادی با کله میومد ولی حالا اصلا نمیشه بازیکنی رو که اسکوت پپیشنهاد نداده رو بخری مثلا امکان نداره بشه گورکاف رو از چنگ بوردو در آورد. من زیاد امتحان کردم
دوستان منو دریابین.![]()
اتفاقا گورکوف رو من چند بار خریدمش. سال اول نمیشه بخریش ولی اگه تیمت مشهور باشه و یه چند سال توی لیست خریدت باشه می تونی بخریش. فقط جالبه از اون بازیکنانی هستش که پیشرفتش زیاد هست و اکثر خصوصیاتش بالای 90 میرسه.این شماره یکمی درسته سختر شده ولی چون کل فصل میشه پیشنهاد دادش میشه بالاخره یه جوری یه بازیکن رو خرید.الا به نظر من PES2009 خیلی راحت تر بود کافی بود به درجه S برسی اونقت به هر کی پیشنهاد می دادی با کله میومد ولی حالا اصلا نمیشه بازیکنی رو که اسکوت پپیشنهاد نداده رو بخری مثلا امکان نداره بشه گورکاف رو از چنگ بوردو در آورد. من زیاد امتحان کردم
راستی دوستان من با چلسی یه سیوی دارم که حدودا 4-5 فصل رفتم و خیلی بازیکنان پیشرفت کردن. بازیکنان بزرگ هم زیاد گرفتم مثل گورکوف و پاتو و تورس و... کلا خیلی تیم قوی هستش اگه خواستین می تونم اینجا بذارم تا دانلود کنید.
Last edited by vahidgame; 30-03-2010 at 16:44.
منظور پچی چیزی که lan رو بهش اضافه کنه . چون این پچو برای 2009 و 2008 دیدم نمیدونید اومده یا نه؟نه فقط آنلاین داره Lan ندیدم من توی بازی
برای 2009 نبود برای 2008 یه pes ماگازین بود که در واقع یه سرور کرک شده بود که گیمر به اون متصل میشد برای 2009 هم اومد یه همچین چیزی ولی خیلی زود بن شده بود اون سرور کرک شده البته اوایل هم نمیشد پینگ خوبی گرفت چون خیلی دور بود از ایران فکر کنم توی سوئد بود در هر صورت واسه آنلاینش زیاد مایه نمی ذاره. البته واسه ما ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)