سلام
من تازه دیروز اینترنتم وصل شده و شاتلی شدم
با موم لول وان نتونستمم کانکت بشم
با مودم کورسس هم نمیتونم دانلود بکنم،یه کم دانلود که بکنه اگه از ااسپید لیمیتر استفاده نکنم و اگرم استفاده کنم بازم دیدم که قطع میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من تازه دیروز اینترنتم وصل شده و شاتلی شدم
با موم لول وان نتونستمم کانکت بشم
با مودم کورسس هم نمیتونم دانلود بکنم،یه کم دانلود که بکنه اگه از ااسپید لیمیتر استفاده نکنم و اگرم استفاده کنم بازم دیدم که قطع میشه
مبارك باشد چه سرويسي گرفتي
بهتره اينا را با پشتيباني فني شاتل در ميون بزاري تا بهتر جواب بگيري
موفق باشيد
شايد دقيقاً مشكل منو دارين كه يه كم دانلود ميشه آي پي عوض ميشه. اگه لينك مستقيم نباشه خب دانلود هم قطع ميشه. قبل و بعد از قطعي آي پي تون رو با سايت زير چك كنيد اگه عوض شد به من خبر بدين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرت1 گرفتم
درباره لول وان پشتیبانی گفتش که فقط خرابه و باید بره گارانتی،کورسس رو هم ساپورت نمیکنه
من اکانت رپیدشر دارم،کلا اینترنتم یه لحظه دیسکانکت میشه بدون اینکه استاتوس مودم بره و تو چند ثانیه دوباره میتونم کانکت بشم ولی خب اینجوری اصلا نمیشه دانلود کرد اگه خودم سر دستگاه نباشم
چندتا لینک گذاشته بودم برای دانلود،گرفتم خوابیدم بعد بیدار شدم دیدم از هر کدوم 20-30 درصد دانلود کرده از بس قطعی داشته و بعد از قطعی نتونسته دانلود قبلی رو ادامه بده
فعلا آی پی رو گرفتم،منتظرم تا قطع شد بازم چک کنم ببینم آی پی همونه یا نه
جالب اینه که تا اینجا هر وقت مرورگر فعال باشه قطعی اتفاق نمیفته ولی اگر فقط مشغول دانلود باشه یه کم بعد دیسکانکت میشم
الان دوباره قطع و وصل شدش
ظرف 5-6ثانیه دوباره کانکت شد ولی نتونست دانلود قبلی رو ادامه بده و رفت سراغ لینک بعدی
آی پی هم تغییر کرده بودش
سلام دوست عزیز.
در مورد همون موضوعی که بهتون پیغام دادم یه کمکی میکنید!!
پیغام منو خوندین.پینگ من 120 -170 هست
چطوره؟
من سرعتم هم شب و هم روز خیلی خوبه فقط شبا مقدار پینگم بالا میره
طوری که نمیتونم فروم رو به راحتی باز کنم!!!
ولی خوب سرعت دانلودم از رپیدشر نزدیک 64 هستش
آقا من رو آسمونا دنبال شما ميگشتم تو فروم پيداتون كردم!
آقا باقي بحث رو يا تو پيغام خصوصي بريم يا تو ياهو مسنجر.
فقط بگم شما شماره كاربريتون رو بگو به من با هم يه نامه بنويسيم كه اين مشكل شاتله فقط هم يه نفر نيست. پشتيبان حضوري اومد خونه ما نتونست هيچ قلطي كنه.
راستي يادم رفت فعلاً تعداد كانكشن روي دانلود منيجرتون رو بذارين روي 1 تا حدودي مشكل بهتر ميشه.
Last edited by siamak_mu; 15-09-2009 at 17:32.
با کدام سرور 120-170 هست؟!
خوب هست که!![]()
دقیقا من هم همینجوری شدم پینگم خیلی بالا میره![]()
هم اکنون 139 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 139 مهمان)