یک عکس از اون قسمت بنداز شاید بتونیم راهنماییتون کنیم.
یک عکس از اون قسمت بنداز شاید بتونیم راهنماییتون کنیم.
سلام....ببخشید دوباره مزاحم میشم
راستش من اون firmware رو هنوز نصب نکردم....
2تا سوال دارم:
اینکه اگه این firmware رو نصب کنم ممکنه با isp مشکل داشته باشه و مودم قاط بزنه؟
دومی اینه که SNR خط من بین 6 و7 ه
اونطور که میدونم snr 6 جالب نیست و مشکل ایجاد میکنه....میخواستم ببینم این snr ممکنه کاریش کرد که زیاد شه؟آیا راه حلی داره؟
اینم عکسش:
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 26-11-2010 at 22:59.
کم پیش میاد که با آپدیت فریمور مشکلی پیش بیاد
شما برای افزایش snr درصورتی که از کیفیت سرویس ناراضی هستید و پکت لاست دارید می تونید به isp درخواست بدید Rate دانلود و آپلودتون رو کم کنند چون روی 8 مگ بسته شده.
سلام
سرعت هایی که روی 8مگ یا بیشتر بسته می شوند آیا با همون سرعت دان می کنند ؟؟ مثلاً 8 مگ با حدود یک مگ دانلود می کند ؟؟ یا آی اس پی سرعت دانلود را کنترل می کند ؟؟ اگر کنترل می کند پس چه دلیلی داره روی 8 مگ ست کند ؟؟
ممنون
سلام دوستان
من چندتا مشکل داشتم و خیلی هم دنبال جوابشون گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
قضیه از این قراره که من موقعی که از شاتل اینترنت داشتم یه مودم زایکسل ازشون خریدم
مدل P-660RU-T1 v2 چند روزی میشه که از مخابرات اینترنت گرفتم وقتی که اینترنتم وصل شد من ویندوز xp sp2 داشتم
توی اون کانکشن بصورت بریج بود و من به وسیله کانکشن توی ویندوز کانکت میشدم،با اینترنت مشکلی نداشتم تا اینکه ویندوزو عوض کردم(فردای روزی که وصل شد) و 7 ریختم توی اون هم کانکشن ساختمو کانکت شدم ولی اینترنت بعد مدتی مثلا 2 دقیقه(زمان ثابتی نداره) سندو ریسیوش قطع میشد(کانکشن هنوز اون پایین هست) و من مجبور بودم که ریکانکت کنم.مشکلم حل نشد و من دوباره sp2 ریختم،همین مشکلو داشتم،کانکشنو گذاشتم روی روتینگ و از خود مودم اوتوماتیک کانکت میشد.الان هم اون مشکلو دارم طوری که توی مودم بعد مدتی چراغ adsl از ثابت بودن خارج میشه و شروع به چشمک زدن میکنه و دوباره ثابت میشه انگار که مودمو خاموش و روشن کردم.بعضی مواقع هم چراغ اینترنت(نه adsl)کلا خاموش میشه و مجبورم خاموش روشنش کنم تا درست بشه این قضیه واقعا اعصاب خورد کن شده کسی میدونه مشکل از کجاستو من چجوری میتونم این مشکلو حل کنم؟
سلام
شما زنگ بن پشتیبانی شرکت
اونا بهتر میتونند کمکت کنند
به نظر میرسه قطعی چیزی در شبکه هست
مثلا سیم تلفن چه از سیمکشی ساختمان و چه غیر ساختمان قطعی و یا اتصالی داره
و یا خود مودم نیز ممکنه ایراد گرفته باشه
باز بقیه دوستان نظرشون مهمتره
راستی بچه ها یه سوال
من یادمه میخواستم از شاتل بگیرم
مودم من دی لینک بود
گفت تضمینی نیست با این مودم کار کنه
اگر کار نکرد هم هزینه ها را عودت نمیکنه (شاتل نامرد)
واسه همین چند تا مودم گفت که با اینا تضمین میدند کار میکنه
حالا میگم منم نرم مودم بخرم بعد بیام ببینم ای اس پی میگه با اینا خوب نیست و ... خلاصه کار نکنه و مشکلساز بشه .....
Last edited by golmohammadi; 27-11-2010 at 10:22.
مال من که با 20kb سرعت دانلود میکنهسرعت هایی که روی 8مگ یا بیشتر بسته می شوند آیا با همون سرعت دان می کنند ؟؟ مثلاً 8 مگ با حدود یک مگ دانلود می کند ؟؟![]()
سلام
خدمت شما
![]()
Last edited by Mehrdad092000; 29-11-2010 at 21:49.
چجوری میشه فهمید که اسپیلیتر سالمه یا نه؟
سلام دوستان من می خوام مودم جدید بگیرم قبلا 602 داشتم راضی بودم.
الان نمی دونم LINKSYS WAG 160N بگیرم یا Asus n 13 اگه می شه راهنمایی کنید اگرم مدلی بهتر از ایندو سراغ دارید معرفی کنید...
اگه میشه مقایسشونم بزارید که ما بیشتر فیض ببریم (راستی قیمت یادتون نره )TNX
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)