توجه
همین الان از پشتیبانی پرسیدم گفت که
قبلا 2 گیگ در ماه بود الان شده 1 گیگ در ماه 3500 تومن که هر ماه میشه 5 گیگ شارژ کرد(البته با هزینه روی قبض)
شرمنده که اطلاعاتم ناقص بود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
توجه
همین الان از پشتیبانی پرسیدم گفت که
قبلا 2 گیگ در ماه بود الان شده 1 گیگ در ماه 3500 تومن که هر ماه میشه 5 گیگ شارژ کرد(البته با هزینه روی قبض)
شرمنده که اطلاعاتم ناقص بود
فانوس جان! خیلی ممنونم. خداییش یکی دو نفر مثل تو یک ISP تبریز راه بندازن، دیگه ما چه غمی میتونیم داشته باشیم؟ (عامما قول ور شیرکت ووردون شبانه نین قاباغین آچیخ قویاسان هااا!! من چیچیم![]()
خداییش انقدر تو تبریز ISP عوض کردم که جونم به لبم رسیده
الان دیگه نمیدونم چی بخرم که کیفیت خوبی داشته باشه و توقعات منو برطرف کنه
برای همین رفتم از ISP جدید نوین نت که اخیرا تو ایران داره سرویس میده سرویس 5 گیگ ماهانه 7500 تومان با دانلود نیم بها در ساعت 20 الی 1 شب رو خریدم با بدون هزینه رانژ و سرعت تا 2 مگ و اپ تا 0.7 مگ و پینگ متوسط 250
الان دیگه تو تبریز همه چی استفاده کردم (حتی مبین نت و ایرانسل )
ولی اگه من یه پروایدر بشممممممممممممممممممممممم ممم
نمیدونید چیکار میکنم![]()
میدونم باااا میدونم ... دئمه دئمه که منم دلم خونه
حالا این نوین نت کجاست؟؟؟ آدرسی وب سایتی چیزی؟ تو سایتی که من پیدا کردم انگار به تبریز سرویس نمیده؟ فقط اسمی یکی دو اوستان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خود تبریز یه نمایندگی بیشتر نداره که اونم ادرسش تو سایت هست
ولی من اینترنتی ثبت نام کردم و فکر کنم فردا وصل بشه
وضعیت من!
10 دقیقه قبل از شروع ساعات رایگان (1:50) :
10 دقیقه بعد از شروع ساعات رایگان (2:10) :
و حالا سوال!
اینترنت من بین چند نفر شیر شده؟
1. 40 نفر
2. 50 نفر
3. 60 نفر
4. بیش از 60 نفر
گزینه درست 4 هست! بله درست فهمیدین! اینترنت من بین 60 نفر و بیشتر شیر شده! در حالی که شرکت میگه بین 5 نفر شیر کردیم!
سرعت من قبل از ساعات رایگان 425 کیلوبایت بود. بعد از ساعات رایگان به 8 کیلوبایت رسید! یعنی همزمان د حال حاضر 53 نفر دارن با پهنای باند من دانلود میکنن! که قطعا تمام کاربران رو شامل نمیشه و عده بسیار بسیار زیادتری خوابیدن! بدون دانلود کردن! اصلا دوست ندارم اونهارو هم حساب کنم چون تعداد مشترکین که اینرتنت من باهاشون شیر هست قطعا بالای 200 نفر خواهد بود!
پــــــــــــس!! حرف شرکت ها که میگن بین 5 نفر و 8 نفر و 10 نفر شیر هست یک داستان خنده دار چیزی بیشترنیست!
ماکسنت سرویس vip
خب من 128 دارم و سرعت دانلودم همیشه 30 هست یعنی با کسی شیر نشدم؟![]()
یه گزینه 0 هم اضافه کن بزار 30 چونکه سرکت شما 2048 باید بود نه 4096.البته این شرکتا اگه امکانش رو داشتن سرعت دانلود روزانه سرویسهای محدود رو 1 ترا بایت میکردن.اونوقت شما هی حساب کن ببین سرعت شبانت چقدر کم شده
سلام کسی میدونه وایمکس ایرانسل توی تبریز چطوره؟ سرعتش در چه حدیه؟
من قبلا ازش استفاده کردم که از پینگش خیلی راضی بودم
پینگ 4.2.2.4=120 بود
ولی سرعتشو یادم رفته برای چه سرویسی بود
الان دیگه از وضعیتش خبری ندارم
دوست عزیز اولین قدم برای خرید وایمکس اینکه ببینی شما از نظر پوشش تو شهر تو کدوم قسمت هستید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)