تا اومدم ببینم چی لازم دارم ک دانلود کنم سرعت شد 60 !
2 - 3 تا آهنگ فقط با این سرعت دان کردم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تا اومدم ببینم چی لازم دارم ک دانلود کنم سرعت شد 60 !
2 - 3 تا آهنگ فقط با این سرعت دان کردم![]()
حیف شد باید تو دانلود منیجرت لینک آماده داشته بودی تا سریع میزدی برای دانلود
سلام دوستان
یک سوال !؟
بنده هم با شاتل و هم با آسیاتک با یاهو مسنجر و اسکایپ مشکل دارم . اینگار پورتش رو بستن .
شما هم همین مشکل رو دارین ؟ چطور میشه حلش کرد ؟
با تشکر
سلام
آقا یه سوال فنی من ماه قبل که سرویس 128 محدود 6 گیگ داشتم یه هفته مونده بود سرویسم تموم بشه و 1 گیگ هم حجم واسم باقی مونده بود بعد از طرف آسیاتک یک پیامک اومد که کاربر گرامی به شماره ی فلان زمان باقیمانده از سرویس شما 7 روز میباشد لطفا نسبت با شارژ اقدام کنید...منم سریع همون روز سرویس 512 نامحدود برنزی گرفتم ولی من فکر میکردم هفته ای دیگه تمدید میشه ولی همون لحظه که پرداخت کردم سرویس قبلیم که 1 گیگ و 7 روز باقیمانده بود پرید خیلی عصبانی شدم حالا میخواستم بدونم الان که 1 هفته دیگه این سرویس نامحدودم تمام میشه بزارم همون روز آخری سرویس جدید رو بگیرم؟؟؟ من از شاتل پارسال سرویس داشتم 15 روز مونده بود سرویس جدیدم رو تمدید میکردم و دقیقا تا سرویسم تموم نمیشد این یکی وصل نمیشد یادش بخیر
من از نمایندگی آسیاتک تو کرج سرویس گرفتم وقتی گفتم چرا اینجوری شده که یه هفته و 1 گیگم پریده گفت باید میزاشتی روز آخر تمدید میکردی آیا به نظر شما راست گفته نماینگی؟؟؟
من الان که الان اومدم مخابرات با اینکه مخابرات فیلترینگش بیشره رو یاهو همچین اتفاقی نیوفتاده ولی رو نیمباز چرا برای من همین اتفاق افتاده.تازه ماه قبل که آسیاتک داشتم اصلا از این خبرا نبود
آره نمایندگی راست میگه .
اگه ازپنل نمایندگی وارد میشی به حسابت قبل از اینکه سرویست رو پرداخت کنی اون بالا نوشته بروزرسانی سرویس اونو هروقت که روزای آخر شد یا دوست داری همون لحظه سرویست برات فعال بشه اونو میزنی اگه میخوای که 2 هفته یا 1 هفته بعد فعال بشه بدون اینکه بروز رسانی سرویس رو بزنی یه سرویس میخری هر وقت که این سرویس تموم شد سرویس بعدیت خودکار فعال میشه.
پس نباید بروز رسانی رو میزدی
انگار ساعت 3 که میشه دیگه کلا تعطیل میشه به پشتیبانی هم که میگی تایید میکنه اما درست نمی کنه میگه حل میشه!!
من الان تست کردم اسکایپ فقط با برنامه های عبور از تحریم بالا میاد ولی یاهو مشکلی ندارم البته معلوم نیست تو مخابرات و آسیاتک چه خبره یه روزهمه وصلن یه روز قطعن یه روز میریم رو حالت اینترانت یه روز عادی دیگه نزدیگ انتخابات و مشکلات همیشگی اینترنت
دقیقا برای انتخاباته.....
انتخابات گذشته یادتون نمیاد اصلا پیام ها نمیرفت زنگ هم نمیخورد هنوز مونده وایسین اینترنت رو که کلا قطع میکنن.
نه گوشی ها هم زنگ میخورن نه پیامی ردوبدل میشه کلا تعطیل
Last edited by hossein019940; 01-05-2013 at 15:27.
دوستان کسی مشکل منو نداره ؟
1 مگ نامحدود دارم ، شب که میزارم دانلود ، صبح پا میشم ، میبینم ارور داده و چیزه زیادی دانلود نکرده !!
این ماه 2 مگ 10 گیگ میگیرم ، شبی چقدر میشه دانلود کرد باش ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)