تو قرنطینه فایل های پاک شده از سیستم نگه داری میشند.
این عکس، گزارش مربوط به وبسایت های آلوده شناسایی شده است.
تو قرنطینه فایل های پاک شده از سیستم نگه داری میشند.
این عکس، گزارش مربوط به وبسایت های آلوده شناسایی شده است.
آره ولی یه کم پایینترش یه سری تروجانهست و یه سری هم worm.win32....
اینجا بخش گزارش هست و امکان داره گزارش فایل هایی باشند که قبلا از قرنطینه پاک کردید و یا خودشون بعد از یک ماه، اتومات پاک شدند.
فایل های temp ویندوز رو هم پاک کنید، کسپر رو Exit کنید و سیستم رو ریستارت، تا احیانا گزارش های نامربوطه دیگه نمایش نداده نشند.
در هر حال، از ستون Status مربوط به اون فایل ها هم میتونید اقدامی که کسپر در مورد اونها انجام داده رو ببینید.
سلام من یک سوال داشتم می خواستم بدونم چطور می تونم اپدیت افلاین و اضافه کنم؟ من الان یه کاسپرسکی 2012اپدیت شده دارم می خواستم اپدیت این رو به لپ تابم اضافه کنم میشه راهنمایی کنید
با هیچکدوم از این روشایی که فرمودین درست نشد ، داشتم تست می کردم متوجه شدم که یکی دو تا سایت رو کامل و با سرعت خوب لود می کنه و بقیه سایت ها رو نه مثل فیس بوک بیاتوموزیک و اینارو اصلا لود نمی کنه
سلام خسته نباشید دوستان
KIS 2012 کانفیگ خاصی داره ؟
(یعنی من از زمانی که نصبش کردم تا به حال اصلا تنظیماتش رو Edit نکردم)
KIS 2012 رو دو تا سیستم نصب کردم
روی یکی Update کامل میشه اما روی یکی دیگه روی 100 % میمونه
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حال مشکل کسپر با بعضی وی پی ان ها، از مشکلات شایعش هست که راه حل استانداردی براش ندیدم پیدا شده باشه. تو فروم کسپر که جستجو میگردم بیشتر با اون روش سوم کارشون راه افتاده بود که من هم اینجا گفتم.
البته اختلالات اخیر vpn ایران هم میتونه مزید علت باشه.
اون سایت هایی که گفتید باز میشند سایت های فیلطر نشده هستند ؟ با انجام این روش ها باز شدند یا با تنظیمات قبل از انجام این روش ها هم باز میشدند و فقط با سایت هایی مثل فیسبوک مشکل داشتید ؟
تنظیمات رو که میشه حسب سلیقه و نیاز به هر صورت تغییر داد، ولی در کل به همین صورت پیش فرض در حالت مناسب قرار داره.
امیر خان هم مطلبی رو برای آشنایی با بعضی تنظیماتش و اکثرا بالا تر بردن سطح امنیت نوشته بودند که در پست اول هست.
از سیستمی که گفتید آپدیتش کامل انجام شده میتونید پوشه پشتیبان تهیه کنید و سیستم بعدی رو از روی اون آپدیت آفلاین کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
من kaspersky pure رو نصب کردم ؛ ازش واقعا راضی ام ؛ فقط یه مشکلی هست اونم اینه که مثلا وقتی یه پیج رو باز میکنم؛ عکس های صفحاتش رو نشون نمیده و باید ریفرش کنم تا درست بشه. هم توی کروم و هم IE این مشکل هست.
ممنون میشم اگر کمک کنید.
وقتی کسپر رو غیر فعال میکنید مشکل برطرف میشه ؟
درود
امتحان کردم، بله ؛ مشکلی نبود. ( تلاش هم شد که عادلانه باشههمه چیز مرورگر پاک شد ، کسپر هم غیر فعال بود ) ولی به نظرم مشکل از کسپر نیست، شاید نت یا مرورگر قاطی میکنه. نمیدونم والا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)