100% , از من بی طرف تر در این انجمن کیو سراغ داری ؟ نکنه خودت ؟
اینم واسه اینکه اسپم نشه :
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
100% , از من بی طرف تر در این انجمن کیو سراغ داری ؟ نکنه خودت ؟
اینم واسه اینکه اسپم نشه :
![]()
کسی باز هم نظری داره بگه و جایی هم داخل رشت می شناسین که این مودم ها را داره اعلام کنه.باتشکز
من میگم اول برو تو بازار ببین چی موجوده , یه لیست تهیه کن , دو تا چیکه رو اینترنت در موردش تحقیق کن بعد برو بخر.
تو بازار d-link و tp-link پر هستش در مورد مودم زایکسل هم بچه ها تو این فروم گفتم خوبه واسه همین گفتم برم اینو بخرم
تو سایت digikala هم این مدل رو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeid 22; 03-09-2011 at 19:05.
عزیزم شاتل رشت پهنای باندش رو توسط اینترانت از تهران به رشت منتقل میکنه. وقتی پهنای باند کلی شاتل مشکل داشته باشه کاربران تو رشت که هیچ تو کل ایران مشکل پیدا میکنن. کاربرا تو اون تاپیک سرویسشون مگه شاتل نیست؟ مگه مشکل نداشتن؟ اقا اندیشه فجیع ولی وقتی کاربرای شاتل اعلام میکنن ما هم مشکل داریم چرا به دروغ میگید نداریم؟؟؟؟؟!!!!! n صفحه اونجا مردم گفتن مشکل دارین مشکل داریم نمیتونی بخونی؟ اونا همه خل و چلن نوشتن مشکل داریم؟!! اخه بابا انصاف هم خوب چیزیه. تو یک ماه گذشته سرویس اینترنت تو ایران و بخصوص گیلان نامطلوب بوده روی همه سرویس دهنده ها حالا نمیدونم چرا شما اصرار داری بگی نداشتید نمیدونم؟!!! در صورتیکه کاربرای همون شاتل که مورد علاقه شما هست میگن داشتیم. حالا که اصرار داری اقا من اینجا اعلام میکنم تو اون تاپیک یه عده بیکار همینجوری الکی اومدن گفتن مثلا سرعت کم شده اقا جون همه دروغ گفتن . هر چی این soosmar_asl میگه درسته.
خوب شاید از کارمندای شاتل باشن دوست من.
اينترنت تا الان مشكل داشت نمي دونم چرا امروز 2 بار اينترنت قطع شد كلي رفت رو اعصابم
نمي دونم بچه هاي ديگه هم قطع بودن يا نه
5 تا 7 امروز قطع بودم. اطلاع رسانی کنید.
با تشکر
شاتل سرویس 2 مگ خط 5.
دوست عزيز به قول شما شاتل تو همه جاي ايران سرويس مي ده ، مي خوايم منطقي صحبت كنيم حالا فكر كن از هر شهر 5 نفر از سرويسش ناراضي باشن به نظرت چند نفر مي شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول كن كه هميشه هممون در هر صورت از سرويس اينترنت ايران ناراضي هستيم ديگه![]()
وقتی مشکل ندارم دروغ بگم که مشکل دارم شما ناراحت نشین؟؟؟؟!!!! حالا خوبه همونجا دو تا کار بر شاتلی جوابتو دادن و تو همچنان سر حرف خودتی! شما راحت باش و از سرویس خوبت لذت ببر!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)