تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1061 از 2403 اولاول ... 615619611011105110571058105910601061106210631064106510711111116115612061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,601 به 10,610 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره آره حتما! همه لنگ تاييد شما بوديم!!!
    100% , از من بی طرف تر در این انجمن کیو سراغ داری ؟ نکنه خودت ؟

اینم واسه اینکه اسپم نشه :

2. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    داخل رشت کجا می تونم مودم زایکسل بخرم؟
    کسی جایی یا مغازه ای را سراغ داره بگه؟
    دوستان بین این مدل ها کدام بهتره؟ یا اگر مدل بهتری سراغ دارید بگید؟
    Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
    Zyxel Access Point WAP-3205
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-650HW
    آیا مودم بیسیم سرعتش نسبت به مودم با سیم ضعیف تر نیست؟ مثلا در مودم با سیم سرعت باز کردن صفحات وب و یا دانلود سریعتر از مودم بیسیم باشه و یا و...؟ هر کس نظری داره بده با تشکر
    کسی باز هم نظری داره بگه و جایی هم داخل رشت می شناسین که این مودم ها را داره اعلام کنه.باتشکز

4. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی باز هم نظری داره بگه و جایی هم داخل رشت می شناسین که این مودم ها را داره اعلام کنه.باتشکز

من میگم اول برو تو بازار ببین چی موجوده , یه لیست تهیه کن , دو تا چیکه رو اینترنت در موردش تحقیق کن بعد برو بخر.

6. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

من میگم اول برو تو بازار ببین چی موجوده , یه لیست تهیه کن , دو تا چیکه رو اینترنت در موردش تحقیق کن بعد برو بخر.
    تو بازار d-link و tp-link پر هستش در مورد مودم زایکسل هم بچه ها تو این فروم گفتم خوبه واسه همین گفتم برم اینو بخرم
    تو سایت digikala هم این مدل رو پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by saeid 22; 03-09-2011 at 19:05.

8. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اون فروم که گفتیو دیدم هیچ ربطی به شاتل رشت نداشت.توهم فانتزی و تو داری که فکر میکنی شرکتای دیگم سرویسشون مثل اندیشه فضاحت باره!!
    عزیزم شاتل رشت پهنای باندش رو توسط اینترانت از تهران به رشت منتقل میکنه. وقتی پهنای باند کلی شاتل مشکل داشته باشه کاربران تو رشت که هیچ تو کل ایران مشکل پیدا میکنن. کاربرا تو اون تاپیک سرویسشون مگه شاتل نیست؟ مگه مشکل نداشتن؟ اقا اندیشه فجیع ولی وقتی کاربرای شاتل اعلام میکنن ما هم مشکل داریم چرا به دروغ میگید نداریم؟؟؟؟؟!!!!! n صفحه اونجا مردم گفتن مشکل دارین مشکل داریم نمیتونی بخونی؟ اونا همه خل و چلن نوشتن مشکل داریم؟!! اخه بابا انصاف هم خوب چیزیه. تو یک ماه گذشته سرویس اینترنت تو ایران و بخصوص گیلان نامطلوب بوده روی همه سرویس دهنده ها حالا نمیدونم چرا شما اصرار داری بگی نداشتید نمیدونم؟!!! در صورتیکه کاربرای همون شاتل که مورد علاقه شما هست میگن داشتیم. حالا که اصرار داری اقا من اینجا اعلام میکنم تو اون تاپیک یه عده بیکار همینجوری الکی اومدن گفتن مثلا سرعت کم شده اقا جون همه دروغ گفتن . هر چی این soosmar_asl میگه درسته.

10. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیزم شاتل رشت پهنای باندش رو توسط اینترانت از تهران به رشت منتقل میکنه. وقتی پهنای باند کلی شاتل مشکل داشته باشه کاربران تو رشت که هیچ تو کل ایران مشکل پیدا میکنن. کاربرا تو اون تاپیک سرویسشون مگه شاتل نیست؟ مگه مشکل نداشتن؟ اقا اندیشه فجیع ولی وقتی کاربرای شاتل اعلام میکنن ما هم مشکل داریم چرا به دروغ میگید نداریم؟؟؟؟؟!!!!! n صفحه اونجا مردم گفتن مشکل دارین مشکل داریم نمیتونی بخونی؟ اونا همه خل و چلن نوشتن مشکل داریم؟!! اخه بابا انصاف هم خوب چیزیه. تو یک ماه گذشته سرویس اینترنت تو ایران و بخصوص گیلان نامطلوب بوده روی همه سرویس دهنده ها حالا نمیدونم چرا شما اصرار داری بگی نداشتید نمیدونم؟!!! در صورتیکه کاربرای همون شاتل که مورد علاقه شما هست میگن داشتیم. حالا که اصرار داری اقا من اینجا اعلام میکنم تو اون تاپیک یه عده بیکار همینجوری الکی اومدن گفتن مثلا سرعت کم شده اقا جون همه دروغ گفتن . هر چی این soosmar_asl میگه درسته.
    خوب شاید از کارمندای شاتل باشن دوست من.

12. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اينترنت تا الان مشكل داشت نمي دونم چرا امروز 2 بار اينترنت قطع شد كلي رفت رو اعصابم
    نمي دونم بچه هاي ديگه هم قطع بودن يا نه

14. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

5 تا 7 امروز قطع بودم. اطلاع رسانی کنید.
    با تشکر

شاتل سرویس 2 مگ خط 5.

16. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزيز به قول شما شاتل تو همه جاي ايران سرويس مي ده ، مي خوايم منطقي صحبت كنيم حالا فكر كن از هر شهر 5 نفر از سرويسش ناراضي باشن به نظرت چند نفر مي شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قبول كن كه هميشه هممون در هر صورت از سرويس اينترنت ايران ناراضي هستيم ديگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وقتی مشکل ندارم دروغ بگم که مشکل دارم شما ناراحت نشین؟؟؟؟!!!! حالا خوبه همونجا دو تا کار بر شاتلی جوابتو دادن و تو همچنان سر حرف خودتی! شما راحت باش و از سرویس خوبت لذت ببر!!!!

19. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •