فعلا که آره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فعلا که آره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام ، اینترنت رایگان 3 تا 7 برای کلیه مشترکین که بسته دارن فعال هست یا شانسی هست و برای بعضی ها فعاله ؟ اگه میشه توضیح بدین...ممنونم
سلام و عرض ادب
از توی ستینگ قسمت کانکشن و اینترنت ببنید گزینه Volte فعال دارید!؟
درصورتی که همه چیز اوکی باشد باید همراه ims ریجستر را گوشی شما فعال کند و دسترسی داشته باشید ...
فعلا مدل هایی از سامسونگ و هواوی این قابلیت رو با شبکه همراه ساپورت میکنن
Sent from my iPhone X using Tapatalk
برای استفاده از اینترنت همراه اول فقط یه سیمکارت اعتباری میخوام بخرم که شماره و سر شماره و رند بودن و هیچ چیزش واسم مهم نیست فقط یه سیمکارت میخوام که بندازمش توی مودم
رفتم به دو تا از مراکز فروش که آدرسشون توی سایت همراه اول هست یکیشون گفت قیمتامون از 30 تومنه و اون یکی گفت قیمتامون از 50 تومن
گفتم خانم شما که آدرس و تلفنتون توی خود سایت همراه اول هست توی سایت زده 5 تومن و 10 تومن این قیمتا چیه میدید؟ شروع کردند به آسمون به زمین بافی و داستان تعریف کردن ...
زنگ زدم با کارشناس 9990 صحبت می کنم میگم چرا قیمتا اینجوریه تو سایتتون که قیمتا یه چیزی دیگست؟ اونم میگه قیمتای سیمکارتای ما توافقیه از 10 تومن به بالا
اصلاً دروغگویی و پیچوندن آدما و .... نهادینه شده توی جامعه
وقتی دلارو میان میگن 4200 و وقتی میری توی بازار بخری میبینی 7000 تومنه تعجبی نیست که سیمکارت هم همینجوری باشه![]()
Last edited by Mehran14233; 23-06-2018 at 13:39.
سلام ، من یک سیم کارت دائمی دارم ، چند وقت پیش این کد ۲ گیگ رایگان یک هفته ای رو زدم ، برام فعال شد ، الان گوشی ام رو نگاه میکنم ، همراه اول خودش امده برام بسته ۳۰ روزه ۲ گیگ با ۴ گیگ شبانه رو برام فعال کرده ! بدون اجازه من ، من اصلا تا حالا از همراه اول بسته اینترنت نخریدم که خودش بیاد برام تمدید خودکار کنه ، تو روز روشن ۱۳ هزار تومن ازم دزدی کردن به قبضم اضافه شده.
الان برای این مشکل باید کجا شکایت کنم ؟ سایت ۱۹۵ شکایت کنم نتیجه میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته ها که همون قبلی هاست . چرا داره به اسم جدید تابستانه تبلیغ میکنه ؟![]()
همون بسته اول رو که زدید بسته تمدید خودکار داشت احتمالا ( کلا همه بسته های همراه اول دارن فکر کنم )
که باید با *100*8# غیر فعال میکردید
اگه رزرو بوده و شما غیر فعال نکردید فکر نکنم بتونید پول رو پس بگیرید
ولی به هر حال اول به 9990 تماس بگیرید اگه حل شد شکایت کنید
بسته های ویژه رو حذف کرده مثل 5 گیگ 15 تومن یه سری بسته هم که خریدش نمیصرفه اضاف کرده
کلی نگاه کنی به نظرم به ضرر مشترکا هس
فعلا همون شبانش ارزش داره چه رایگانش چه پولی
سلام دوستان . من از مودم HUAWEI-E5330 که 3 جی هست استفاده میکنم و میخوام کانال مودم رو تغییر بدم ولی تو تنظیمات خود مودم گزینه انتخاب کانال غیرفعال هست و نمیشه تغییر داد . آیا راهی و نرم افزاری هست که بتونم کانال رو تغییر بدم و خودم انتخاب کنم ؟ منتظر جواب شما دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)