مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه
افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.
در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.
در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.
کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.
کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.
مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)
- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
- اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
- برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
- با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
- با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
- آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
- با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
و کلی دلیل دیگه...
تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!