تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 3347 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110116015602060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه ندیدم تا حال کسی بگه مودم آنتش بهتره حالا شما میگی قبول فقط این باتری ها مودم چجور هست؟ میشه هم شارژ کنه هم به اینترنت وصل باشه باتری چی میخوره شارژش تمام شده چکار باید کرد باتری اماده و اضافه و همیشه در حال شارژ باید داشته باشی موقع تعویض باتری کلا مودم خاموش
    منم میگم گیرندگی مودم بهتره.
    شما می تونی با کابل به سیستم وصل کنی هم شارژ بشه هم استفاده کنی. وقتی باتری تموم بشه یا عوض کنی اینترنتی هم وجود نداره. بدیهیات می پرسی باتری من 3560 میلی آمپره و خیلی هم ازش راضیم
    e5372t
    دوستم برام از استرالیا گرفته کلا 78 دلار استرالیا حدود 225 هزار البته علت ارزونیشم اینه که برای تلسترا هست والا قیمتش توی علی اکسپرس 100 دلار آمریکاست

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه، من می خواستم بسته اینترنت شبانه نامحدود (2تا8 صبح) ایرانسل رو بگیرم، میخواستم بدونم کسی از دوستان از این بسته استفاده کرده؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟ قطع و وصلی که نداره؟ و اینکه تا حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه

افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.
    در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
    این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.

در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.

کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.

کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.

مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)

- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
    - اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
    - برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
    - با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
    - با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
    - آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
    - با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
    و کلی دلیل دیگه...

تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!
    حرفای شما فعلا و ظاهرا درست ولی شما صبر کن دو ماه دیکه ببین چه مودمایی با چه قیمتایی بیاد اون موقع متوجه میشی ایرانسل چه قدر گرون یه مودم 4g لاک شده رو به شما فروخته.
    شما می‌خوای چیزی که خریدی رو عالی جلوه بدی!
    الان‌ بهترین گوشی‌های دنیا که توسط اوپراتورها لاک میشن نصف قیمت فروخته میشن ولی ایرانسل داره مودم لاک شده رو با قیمت آنلاک میفروشه لاکش هم میکنه!
    Last edited by afshin-434; 03-03-2015 at 16:58.

4. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ضمناً باید کمی صبر کرد و دید که بالاخره تکلیف سرعت 4g چه میشه. روی 2 مگ می بندند یا نه؟
    اگر توافق هم بشه قیمتها پایین میاد یا خیر.

6. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sindar88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه

افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.
    در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
    این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.

در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.

کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.

کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.

مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)

- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
    - اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
    - برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
    - با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
    - با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
    - آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
    - با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
    و کلی دلیل دیگه...

تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!
    اين دلايلي كه گفتي فقط خودت رو راضي ميكنه
    ١- مصرف باتري تو 4g از 3g كمتره
    ٢- گوشي رو نميتوني كنار پنجره بزاري؟
    ٣- با نصب يك ويجت به راحتي ميشه بين حالت هاي 2g-3g-4g سوئيچ كرد
    ۴- شما با هات اسپات ميتوني گوشي هاي ديگه رو به موبايل خودتون وصل كنيد
    ۵- با نرم افزار zapya به راحتي و با سرعت زياد ميتونيد فايل ها رو از طريق واي فاي به اشتراك بگذاريد.دنگ و فنگ تشكيل شبكه و اينجور چيزا رو هم نداره
    ۶- آنتن دهي موبايل از مودم بيشتر نباشه كمتر نيست ضمنا ويژكي 4g اينه كه حتي اگه آنتن ضعيف باشه بازهم سرعت خوبي رو به شما ارائه ميده
    ٧- بازهم با هات اسپات ميتوني گوشي هاي قديمي رو به موبايل 4g وصل كني و از سرعت بالا استفاده كني
    ٨- شما با موبايل 4g از هزاران قابليت گوشي هاي هوشمند هم بهره مند ميشي.
    خواهشا براي توجيه خريدي كه كردي بقيه رو به اشتباه ننداز.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

8. 3 کاربر از sindar88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين دلايلي كه گفتي فقط خودت رو راضي ميكنه
    ١- مصرف باتري تو 4g از 3g كمتره
    ٢- گوشي رو نميتوني كنار پنجره بزاري؟
    ٣- با نصب يك ويجت به راحتي ميشه بين حالت هاي 2g-3g-4g سوئيچ كرد
    ۴- شما با هات اسپات ميتوني گوشي هاي ديگه رو به موبايل خودتون وصل كنيد
    ۵- با نرم افزار zapya به راحتي و با سرعت زياد ميتونيد فايل ها رو از طريق واي فاي به اشتراك بگذاريد.دنگ و فنگ تشكيل شبكه و اينجور چيزا رو هم نداره
    ۶- آنتن دهي موبايل از مودم بيشتر نباشه كمتر نيست ضمنا ويژكي 4g اينه كه حتي اگه آنتن ضعيف باشه بازهم سرعت خوبي رو به شما ارائه ميده
    ٧- بازهم با هات اسپات ميتوني گوشي هاي قديمي رو به موبايل 4g وصل كني و از سرعت بالا استفاده كني
    ٨- شما با موبايل 4g از هزاران قابليت گوشي هاي هوشمند هم بهره مند ميشي.
    خواهشا براي توجيه خريدي كه كردي بقيه رو به اشتباه ننداز.

Sent from my E15i using Tapatalk 2
    اصلا ویجت و... نمی‌خواد!
    کد
    *#*#4636#*#* روی آندروید عین هلو جواب میده میتونی آنتن‌رو بذاری‌روی LTE only یا WCDMA ONLY.
    همین!

البته خداییش LTE بیش‌تر برای مودم ساخته شده تا گوشی چون یه چیزش که فوق‌العاده اذیت میکنه اینه که وقتی بری روی LTE دیگه نه گوشی زنگ می‌خوره نه می‌تونی زنگ بزنی.

حالا باید دید تکنولوژی volte میاد توی ایران یا نه.
    Last edited by afshin-434; 03-03-2015 at 17:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میشه همزمان تست سرعت از 3g و 4g بزارید؟
    من با این مودم یو اس بی ها سرعت کمتری نسبت به موبایل میگیرم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

درسته که آنتن دهی مودم به ظاهر بیشتر از گوشی هست اما صفحات همین تاپیک رو اگه بخونید میبینید که قبلا بچه ها همزمان با مودم و گوشی تست سرعت میگرفتن که مودم ها همشون سرعت دانلود کمتری میدادن، نمونش توی همین تاپیک بگردین زیاد بود
    حالا دلیلشو نمیدونم!

12. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درسته که آنتن دهی مودم به ظاهر بیشتر از گوشی هست اما صفحات همین تاپیک رو اگه بخونید میبینید که قبلا بچه ها همزمان با مودم و گوشی تست سرعت میگرفتن که مودم ها همشون سرعت دانلود کمتری میدادن، نمونش توی همین تاپیک بگردین زیاد بود
    حالا دلیلشو نمیدونم!
    آخه گوشی داریم تا گوشی.
    نمیشه بگیم چون گوشی من از مودم کم‌تر دریافت کرده پس همه‌ی گوشی‌ها اینطوریند.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آخه گوشی داریم تا گوشی.
    نمیشه بگیم چون گوشی من از مودم کم‌تر دریافت کرده پس همه‌ی گوشی‌ها اینطوریند.
    آخه یه نفر نبود چند نفر تست کردن همشون سرعتشون کمتر بود نسبت به گوشی
    در هر صورت اگه کسی مودم داره دوباره تست همزمان مودم و گوشی با IDM بزاره معلوم میشه

15. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •