دوست عزیز این راهه شما برای من جواب نمیدهد
دوست عزیز این راهه شما برای من جواب نمیدهد
یعنی حتما باید مودم رو باز کنن؟؟؟
به من یه مودم دادن که نه تنها آکبند نبود بلکه کارتنش پاره هم بود
حتما باید شماره سریال روی کارتن رو یکنن و ضمیمه قرارداد کنن. واسه همین یکم کارتن پاره میشه.
دیروز سرعت دانلود خوب بود 2 مگ نامحدود تا 100 میرسد باز امروز سرعت کم شده به زور تا 40 میشه.
من 256 نامحدود دارم 40 دانلود میکنم
اوایل مخابراتو دوس داشتم چقدر خوب بود
رو خود کارتن هم شماره سریال هم زده
جالبه من از مخابرات محل خودمون طرحو ثبت نام کردم و یه شماره سریال بهم دادن که باید میرفتم مرکز مخابرات شهرمون که مودمو تحویل بگیرم موقع تحویل مودمی بهم دادن که شماره سریالش با اونی که ثبت نام کردم فرق میکرد و قبلی رو خط زد و این مودمو داد بهم حالا بماند شاید اون مودم مدلش فرق میکرد یا نه![]()
در هر صورت مودمو گرفتیم
سلام رفقا.
دوست من طرح یک ساله مخابرات آمل را داشت که تمام شد حالا از من راهنمائی میخواست که برای سال بعد سراغ کدام شرکت و کدام گزینش بره. یعنی کدامش مناسب تر و کار آمدتره. کار زیادی روی نت انجام نمیده گاهی فروم سر میزنه و ایمیل همین.
بعد هم آیا 128 مخابرات با 256 از نظر سرعت واقعا فرقی هم میکنه؟ چون دوستانی که از دیگر استانها هستند معتقدند هیچ فرقی بین 128 و 256 وجود نداره.شما چه نظری دارید؟
من که منزل دوستم در آمل بودم .حتی آنتی ویروسش هم آپدیت نمیشد. تاریخ 18 و19و20 آبان . شما مازندرانیها واقعا چی میکشید با این اینترنت شیره ای تان ؟ واقعا دور از مرکز بودن هزار گرفتاری داره یکی هم همین اینترنت خجالت آور هستش. مثل اینکه اینترنت هم توی هوای آلوده ما سرحال تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)