اینجا کسی یگان ستاد کل ناجا میدون ونک نبوده بدونه چطوریاست ؟
اینجا کسی یگان ستاد کل ناجا میدون ونک نبوده بدونه چطوریاست ؟
داداش شما میری اونجا تقسیم میشی نیرو اونجا که نیستی البته اگه افتادی همونجا معمولا همیشه ستاد فرماندهی بهترین جا برای خدمت هست
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
رفقا دو تا سوال:
اولیش اینکه من دیروز دفترچه پست کردم ، توی برگه ای که پلیس +10 داده نوشته لیسانس پیوسته ولی من ناپیوسته ام ، بعدش رفتم بهش گفتم گفت تایید نهایی زدم دیگه نمیشه کاریش کرد شنبه برو نظام وظیفه درستش کن ، حالا اصن فرقی هم میکنه ، ارزش داره برم درستش کنم؟؟؟
یه دوستی که الان سربازه میگه اگه سربازیت رو بیافتی شهر خودت (تهران) باید 24 ماه خدمت کنی ، چون جزو مناطق بد اب و هوا نیست و شهر خودت هم هست ، چجوریاست؟ راست میگه؟
من فوق دیپلمم
پس احتمالش هست برگردیم تهران
باز جای شکرش باقیه
داداش یعنی وضع اینقدر خرابه؟!!!
میگم اشرار اینا اونجا که نیستن؟
وضع غذا اینام داغونه دیگه؟
پندی اندرزی نصیحتی نداری بگی به کارمون بیاد؟
انشا ا... که زودتر آموزشیت تموم شه بری شهر خودت
1.مشکلی پیش نمیاد حساس نشو
2. خیر فرقی نداره فقط شما اگه امریه باشی باید 24 ماه خدمت کنی
اره برو نظام وظیفه درستش کنه 5 دقیقه هم کار نداره
مال منم کارشناسی ارشد ناپیوسته بود ولی اونجا زده بود پیوسته رفتم درستش کردم
برگه سبز اومد درست نوشته بود
در مورد دومی هم صحبتها رو زیاد توجه نکن به دفترچه و قانون خدمت مراجعه کن که طبق قانون بایستی شما بایستی 21 ماه خدمت کنی
اینم توضیحات دفترچه :
در حال حاضر، ستاد کل نیروهاي مسلح با در نظر گرفتن مؤلف ههاي مختلف مانند میزان موالید ذکور، نیاز نیروهاي مسلح، تعداد مشمول قابل اعزام
و سایر موارد، مدت خدمت دوره ضرورت را از مدت قانونی آن که 24 ماه بوده کاهش داده و به شرح زیر تعیین نموده است:
-1 مدت خدمت کارکنان وظیفه مأمور به دستگا ههاي غیر نظامی (امریه): 24 ماه
-2 مدت خدمت کارکنان وظیفه در مناطق عادي در نیروهاي مسلح و یگا نهاي حفاظت: 21 ماه
-3 مدت خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق امنیتی غیر درگیر، عملیاتی، محروم و بدآ بوهوا: 19 ماه
-4 مدت خدمت کارکنان وظیفه در مناطق جنگی و امنیتی درگیر: 18 ماه
خیر فرقی نداره فقط شما اگه امریه باشی باید 24 ماه خدمت کنیآقا من هنوز فرق امریه و پذیرش رو درست نفهمیدممدت خدمت کارکنان وظیفه مأمور به دستگا ههاي غیر نظامی (امریه)
اگه پارتی جور بشه و مثلا بیافتیم سپاه ، امریه محسوب میشه؟؟؟ یعنی 24ماه؟؟
من خود ستاد فرماندهی افتادم .
الان یعنی من چون تو تو اداره دولتی کار میکنم خدمتم میشه 24 ماه ؟
نه برادر من امریه با پذیرش فرق میکنه امریه یعنی شما از طرف مثلا سپاه برای وزارت نفت کار میکنید در حالت عادی شما
امریه نمیشی مگه اینکه خودتون تقاضای امریه شدن رو از یکی از وزارت خانه ها داشته باشید
اگه شما به هر نحوی با پارتی یا هر برنامه ای بیوفتی سپاه امریه حساب نمیشی
نه برادر من خدمت اداری یا پذیرش شدن با امریه فرق دارد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)