تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1783 اولاول ... 60560960101010501056105710581059106010611062106310641070111011601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده
    یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم.
    دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.

دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند

2. این کاربر از azazaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم. دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.
    من فقط دو شب اول که سرویس یک مگ را گرفتم سرعتم عالی بود و شبی شش گیگ گرفتم

از شب سوم شد شبی حدود 1.5 گیگ تا هفته پیش

چهار پنج شب هم هست که سرعت ثابت شده 30

دیشب کمی بهتر شده رسیده بود به 60

در صورتی که اگر سرعت واقعی سرویس خودم را بخواهند بهم بدهند باید سرعت بالای 120 باشه!
    Last edited by ehsan_iace; 10-05-2014 at 12:14.

4. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
    شاتل را خوب تحقیق کن بعد بگیر چون من از شاتل قبلاً سرویس میگرفتم و اصلاً راضی نبودم

6. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!

8. این کاربر از saeedsajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!
    سرعت سرویس‌ات چند مگ هست؟

سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت سرویس‌ات چند مگ هست؟

سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟
    512

سایت های داخلی ، مثل دانلود ها، میهن دانلود، آپارات و...

11. 2 کاربر از saeedsajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سخاوت صبانت ستودنی است در مقابل خریدن 5 گیگ 1 گیگ به مناسبت روز پدر هدیه میدهد

13. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شبانه 6 مگ تو مشهد الان چطوره؟ سه شب پیش که 30 تا بود امتحان کردم

15. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
    Last edited by sunmaster_7; 10-05-2014 at 19:00.

17. 5 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
    مشکل شاتل اینه که سر مشتری کلاه میزاره منم وقتی از شاتل اینترنت داشتم و محدود شدم صدبار زنگ زدم دفتر مرکزیش تهران و فحش دادم پشتیبانیش با کمال وقاحت میگفت ما دانلود رایگان شبانه را برای شبی 500 مگ دانلود گذاشتیم

19. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •