تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1124 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما هم این مشکل قطع و وصل شبانه رو داری؟ تو لیست اتصالاتت اون port error ها رو ثبت کرده؟ اگه با تصویر و دلیل و مدرک شکایت کنیم صد در صد رسیدگی میکنن. قانونا سرعت دانلود نباید در هیچ شرایطی از 1/8 سرعت اسمی سرویس کم تر شه. یعنی واسه سرویس 2 Mb/s نباید از 32 kb/s کم تر شه. کاملا واضحه که خودشون عمدا سرعت رو روی 10-15 kb/s محدود میکنن که نوسان نداره.
    آره،همین دیشب؛سرعت خوب بود،یدفعه سرعت شد 15!!برای کل کاربرا این کارو کردن!!
    Last edited by Sponge-BoB; 26-02-2016 at 11:50.

2. 2 کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من هم شکایت کردم توی اون سایتی که دوستمون نوشته و خداکنه رسیدگی بشه چون من هم اون port eror توی پنلم زیاده.به جرات میتونم بگم هیچکدومتون مشکلتون به اندازه من حاد نیست. من چه روز وچه شب اینترنتم مرتبا هرهشت 9دقیقه یکبار قطع ووصل میشه.مال مرکز رسالت هستیم.یعنی شما هرآنچه که به ذهنتون برسه درمورد سیم کشی وتجهیزات اینترنت داخل خانه روعوض کردم ولی بازم فایده ای نداشت وایمان آوردم ومطمین شدم که مشکل ازطرف مخابراته.چندین بارهم به 2020 زنگ زدم وگفتن خطت هیچ مشکلی نداره .بعضی وقتها درطول ماه یکی دوبار به ندرت پیش میاد که اینترنتم بدون قطعی حدود دوسه روز پشت سرهم ثابت عالیه.مثل ماه گذشته که دوسه روز پشت سرهم تعطیل بود وفقط اون دوسه روز اینترنتم یکسره حتی بدون 10 ثانیه قطعی ادامه داشت.از اون به بعد بازم هر هشت نه دقیقه یکبار قطع ووصل میشه پس اگر خطم وتجهیزات داخلی خانه ام ایراد می داشت نباید اینجوری 3 روز پشت سرهم قطع نمیشد.هیچ نویزی هم خطم نداره .واقعا دیگه دارم دیوانه می شم ازدست اینترنت مخابرات

4. 3 کاربر از ehsan9914 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من امروز تماس یا 2020 گرفتم گفتن میدیم شنبه پورت رو چک کنن ولی باز شکایت کردم عکسی هم به عنوان مدرک قرار دادم

6. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا اینا دیگه شورشو درآوردن، عملا دارن دزدی و حروم خوری میکنن.
    کاملا مشخصه که این کاهش سرعت تو ساعت رایگان عمدیه.
    از دوستان خواهش میکنم که با رفتن به لینک زیر شکایت خودشونو ثبت کنن. فعلا این تنها کاریه که میتونیم انجام بدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبل از اینکه فرم شکایتو پر کنید با 2020 تماس بگیرید و بهشون بفهمونید که ما الاغ نیستیم و میدونیم که از عمد این کارو میکنن.
    من تماس گرفتم طرف میگفت چون ساعت رایگانه و تعداد زیادی همزمان میخوان استفاده کنن اینجوری میشه، گفتم پس چرا دو ماه قبل اینجوری نبود مگه اونموقع هم ساعت رایگان نبوده؟ دیگه نفهمید چی بگه یه مشت چرت و پرت تحویلم داد، منم بهش گفتم که فقط خواستم قبل از شکایت کردن تماس بگیرم و مطمئن شم، بعدش قطع کردم.
    فقط خواهش میکنم یا از این طریق یا 195 شکایت کنین چون اگه همینجوری الکی منتظر باشیمو کاری نکنیم از اینم بدتر میشه.
    اگه نمیخوان ساعت رایگانو کلا بر دارن ولی اگه ساعات رایگان میخواد باشه دیگه نباید مشترکهاشونو الاغ فرض کنن.
    مرسی

8. 4 کاربر از m i n a. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

واقعا اینا دیگه شورشو درآوردن، عملا دارن دزدی و حروم خوری میکنن.
    کاملا مشخصه که این کاهش سرعت تو ساعت رایگان عمدیه.
    از دوستان خواهش میکنم که با رفتن به لینک زیر شکایت خودشونو ثبت کنن. فعلا این تنها کاریه که میتونیم انجام بدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبل از اینکه فرم شکایتو پر کنید با 2020 تماس بگیرید و بهشون بفهمونید که ما الاغ نیستیم و میدونیم که از عمد این کارو میکنن.
    من تماس گرفتم طرف میگفت چون ساعت رایگانه و تعداد زیادی همزمان میخوان استفاده کنن اینجوری میشه، گفتم پس چرا دو ماه قبل اینجوری نبود مگه اونموقع هم ساعت رایگان نبوده؟ دیگه نفهمید چی بگه یه مشت چرت و پرت تحویلم داد، منم بهش گفتم که فقط خواستم قبل از شکایت کردن تماس بگیرم و مطمئن شم، بعدش قطع کردم.
    فقط خواهش میکنم یا از این طریق یا 195 شکایت کنین چون اگه همینجوری الکی منتظر باشیمو کاری نکنیم از اینم بدتر میشه.
    اگه نمیخوان ساعت رایگانو کلا بر دارن ولی اگه ساعات رایگان میخواد باشه دیگه نباید مشترکهاشونو الاغ فرض کنن.
    مرسی
    منم زنگ زدم دری وری تحویلم میده این قطعی محسوب نمیشه بعد انداخت منو رو تلفن گویا که اگر چراغ ADSL خاموش شد زنگ بزنید اپراتو وگرنه وصلید :|
    منم تو سامانه شکایت ثبت کردم.
    دوستان لطف کنید زنگ+ شکایت فکر نکنند با هالو طرفند

10. 4 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ایول به همه دوستان بابت این هماهنگی .لطفا همه شکایتو ثبت کنید که ببینن با کی طرفن.

12. 3 کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان، من امروز صبح با 2020 تماس گرفتم (البته تو چند روز گذشته، هر روز چند بار باهاشون تماس گرفته بودم و این دفعه تا شروع به صحبت کردم منو شناخت) و باز هم مشکلو مطرح کردم، این دفعه دیگه هر بهانه ای که آورد (از جمله خرابی پورت که من گفتم اگه پورت من خرابه پس چرا باقی دوستان هم همین مشکل رو دارن) کاملا منطقی جوابشو دادم و بهش گفتم که شماره چند تا از همشهریا که همین مشکل رو دارن هم موجوده و اگه میخوای بهت بدم که لیست اتصالاتشون رو چک کنی و ببینی که دقیقا همین وضع رو دارن اما اون گفت که لازم نیست و بعد اسم شهرستان ما رو پرسید و گفت که حتما پیگیری میکنیم (البته من در صحبتام بهش گفتم که مشکل فقط مربوط به شهرستان ما نیست و کل استان همین مشکل رو دارن)
    خلاصه از ساعت 3 ظهر تا الآن دیگه port error ثبت نکرده و قطع و وصل نشده (واسه دوستای همشهریم هم همینطور بوده، فقط منو از گفتن اسم شهرستانمون معذور بدونید). احتمالا تو تایم رایگان هم قطع و وصل نشه و سرعتش محدود نشه.
    امیدوارم که مشکل همه دوستان هم برطرف شده باشه. (لیست اتصالاتتون رو چک کنید ببینید از بعد از ظهر تا الآن port error ثبت کرده یا نه)

در ضمن تو ساعات اداری تماس بگیرید چون بعد از ساعات اداری اپراتورهای مرد میان که دسترسی کامل به سامانه ندارن و فقط کارشون دست به سر کردن مشترک و در نهایت ریست کردن خطه.
    Last edited by AliMirzaie; 24-02-2016 at 23:06.

14. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دوستان، من امروز صبح با 2020 تماس گرفتم (البته تو چند روز گذشته، هر روز چند بار باهاشون تماس گرفته بودم و این دفعه تا شروع به صحبت کردم منو شناخت) و باز هم مشکلو مطرح کردم، این دفعه دیگه هر بهانه ای که آورد (از جمله خرابی پورت که من گفتم اگه پورت من خرابه پس چرا باقی دوستان هم همین مشکل رو دارن) کاملا منطقی جوابشو دادم و بهش گفتم که شماره چند تا از همشهریا که همین مشکل رو دارن هم موجوده و اگه میخوای بهت بدم که لیست اتصالاتشون رو چک کنی و ببینی که دقیقا همین وضع رو دارن اما اون گفت که لازم نیست و بعد اسم شهرستان ما رو پرسید و گفت که حتما پیگیری میکنیم (البته من در صحبتام بهش گفتم که مشکل فقط مربوط به شهرستان ما نیست و کل استان همین مشکل رو دارن)
    خلاصه از ساعت 3 ظهر تا الآن دیگه port error ثبت نکرده و قطع و وصل نشده (واسه دوستای همشهریم هم همینطور بوده، فقط منو از گفتن اسم شهرستانمون معذور بدونید). احتمالا تو تایم رایگان هم قطع و وصل نشه و سرعتش محدود نشه.
    امیدوارم که مشکل همه دوستان هم برطرف شده باشه. (لیست اتصالاتتون رو چک کنید ببینید از بعد از ظهر تا الآن port error ثبت کرده یا نه)

در ضمن تو ساعات اداری تماس بگیرید چون بعد از ساعات اداری اپراتورهای مرد میان که دسترسی کامل به سامانه ندارن و فقط کارشون دست به سر کردن مشترک و در نهایت ریست کردن خطه.
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    والا طرف کلی ما رو امروز سر دوند کلی هم هی نذاشت حرف بزنم هی میگفت بذار راهکاربدم و اینا و زنگ من صرف برای این بود که توی تیکت سامانه تیک بزنم پشتیبان تماس گرفتم کلا من هیچوقت نتیجه ای از این پشتیبانی نگرفتم
    من توی این چند روز اصلا طول روز پورت ارور نگرفتم. ولی توی ساعت رایگان به بند مشکل داشتم . به شدت کلافه ام کرد.
    عصر هم برای خط دو تا از دوستام شکایت با مستندات ثبت کردم لطفا برای دوستان مشکل دارتون هم ثبت کنید یا فشار بیارید ثبت کنند خیلی در جریان سامانه ثبت شکایت نیستند
    دوستان بین این سه گزینه کدوم رو پیشنهاد میدید روز خوب باشه دانلود شبانه هم خوب باشه
    حسابگر
    پیشگامان
    صبانت
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16. 3 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون بابت اطلاع رسانی
    والا طرف کلی ما رو امروز سر دوند کلی هم هی نذاشت حرف بزنم هی میگفت بذار راهکاربدم و اینا و زنگ من صرف برای این بود که توی تیکت سامانه تیک بزنم پشتیبان تماس گرفتم کلا من هیچوقت نتیجه ای از این پشتیبانی نگرفتم
    من توی این چند روز اصلا طول روز پورت ارور نگرفتم. ولی توی ساعت رایگان به بند مشکل داشتم . به شدت کلافه ام کرد.
    عصر هم برای خط دو تا از دوستام شکایت با مستندات ثبت کردم لطفا برای دوستان مشکل دارتون هم ثبت کنید یا فشار بیارید ثبت کنند خیلی در جریان سامانه ثبت شکایت نیستند
    دوستان بین این سه گزینه کدوم رو پیشنهاد میدید روز خوب باشه دانلود شبانه هم خوب باشه
    حسابگر
    پیشگامان
    صبانت
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش، وظیفه بود. راستش من تو سامانه 195 شکایت ثبت نکردم چون وقت و حوصله مستندسازی رو نداشتم. من اصلا نمیزاشتم جملشو تموم کنه. البته باید راهکارای کشکیشون رو بشنوی و جوابشون رو بدی.
    در ضمن تا الان که پورت اررور نزده و سرعت دانلود شبانه عادیه. اما کافیه به هر علت عمد یا غیر عمدی (که البته پیش نمیاد مگه به علت port error ) اتصال قطع و وصل شه، تا سرعت روی 10-15 kb/s محدود شه. در نظر داشته باش که سیاستشون از مدت ها پیش این بوده که اگه در بازه بین ساعت 1تا 7 به اینترنت وصل شی (یا ارتباطت قطع و مجددا وصل شه) سرعت دانلودت تا قطع اون اتصال محدود میشه مثلا اگه شما ساعت 1 مودم رو روشن کنی تا زمانی که مودم خاموش و دوباره روشن نشه (یا اتصالش قطع و وصل نشه) سرعتت محدود باقی میمونه، حتی اگه تا چند روز هم طول بکشه. (که این کاملا ضعف سواد برنامه نویسای سیستمشون رو نشون میده) پس همیشه مودمتون رو قبل از اون ساعت روشن کنید (و یا با کانکشن به اینترنت وصل شید) و اصلا قطع و وصل یا روشن و خاموشش نکنید تا سرعتتون محدود نشه.
    Last edited by AliMirzaie; 25-02-2016 at 02:10.

18. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان مشکلات شما حل شده؟

20. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •