تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1291 اولاول ... 6056096010101050105610571058105910601061106210631064107011101160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همون که حدود 120 هزار تومنه ؟ این مودم usb که 50 تومن به دانشجو ها میده خوبه ؟ دوستان میدونید که ایا میشه خریدش ولی طرحی براش فعال نکرد ؟چون فعلا مشترک مبین نت هستم . مهلت خرید مودمشم تا اخر امساله میخوام از دستم نره .لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE\]نه دوست عزیز مودم داخلی رومیزی رو گفتم .سمت usb نرین اصلا خوب نیست اونم با این پوشش دهی ضعیف...من رایتل رو ترجیح میدم به مودم usb...
    Last edited by 3aman021; 01-03-2014 at 10:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من بیش از 3 ساله که سرویس حجمی وایمکس ایرانسل دارم(بماند که هر چند روز یه بار کیفیت در حد داغونی افت میکنه و هیچ وقت ثابت نیست و

بارها به خاطر افت سیگنال با پشتیبانی حرفم شده) از اونجایی که به دلیل شغلم نیاز به یه سری پکیج های نرم افزاری داشتم، پیش خودم گفتم به جای اینکه

پاشم برم چهار راه ولیعصر و چندتا از این پکیجای کینگ و گردو بخرم اون چیزایی که مدنظرم هست رو دانلود کنم! چون خودتون میدونید این پکیج ها در کنار نرم

افزار های بروز و مفید یه سری اپلیکیشن های غیر ضروری هم داره که بدرد آدم نمی خوره! خلاصه بعد از سه سال سرویس حجمی 512کیلیوبیتی از اول اسفند

با ریختن مبلغ 82500 تومان به حساب ایرانسل!!!! 1مگابیت نامحدود گرفتم(همچنان اون داستان افت سیگنال دهی و کاهش های گاه و بیگاه کیفیت و سرعت

پابرجاست) مام شروع کردیم یکی یکی اون چیزایی که مدنظرمونه رو دانلود کردن تا اینکه امروز صبح برام این ایمیل کذایی اومد:

شما «خط مشی استفاده منصفانه» از سرویس وایمکس را رعایت نکرده اید، در نظر داشته
    باشید در صورت ادامه این روند، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتری تغییر خواهد یافت.

سریع زنگ زدم پشتیبانی و بشون گفتم من چند بار این ایمیل رو خوندم نفهمیدم شما برام توضیح بدین!!!!!!!! طرفم برداشت هرچی دری وری بود راجب اینکه آره شما استفادتون زیاد بوده

واز این حرفا گفت! منم بش گفتم ببین آقای محترم من 3ساله دارم حجمی مصرف میکنم این ماه چون نیاز داشتم رفتم نامحدود گرفتم! اصلا تعریف نامحدود رو برام بگو! طرفم دوباره

ادامه دری وری هاش! گفتم اصلا منصفانه یعنی چی؟ توضیح بده! یعنی چقدر؟ محدودیت سرویس نامحدود رو برام بگو!!!!!! اینم گفت ما نمیدونیم سیستم خودش تشخیص میده! منم دیدم کلا

با دزدان نوینی سر و کار دارم که به روش نوین دارن دزدی میکنن! چی میتونستم بگم! دستم که بجایی بند نیست! دوستان دزدی فقط این نیست که از درو دیوار مردم بالا بریم! همین که

برای اینترنت نامحدود!!! محدودیت میزارن اونم با این قیمتای بالا!!!!! این خودش بزرگترین دزدیه! من که اخرین بارمه وایمکس شارژ میکنم! از بعد از عید دوباره پس از 3 سال

برمیگردم به همون ADSL!!!!!! از منم به شماها نصیحت! پول تو حساب این دزدا نریزین!!!!
    حرومت باشه ایرانسل دزد
    Last edited by mrm88; 01-03-2014 at 09:54.

3. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من رفتم برای یکی از دوستانم که 128 سفارش داده بود رو براش وصل کردم، سرعتش تقریبا 2 برابر من بود، از من هم دقیقا همین مودم و 128 هست
    علتش چیه که از من سرعتش خیلی کمتره؟ کسی (مثلا همسایه ها) هم میتونن استفاده کنن؟
    از من چون خط نمیداد مجبور شدم بذارم توو آشپزخانه (فقط همون جا خط میده) بعد یه سیم بلند هم کشیدم تووی اتاقم، برای همین میشه سرعتش کم بشه؟ یا ارتباطی نداره؟
    کسی نبود راهنمایی کنه؟
    دیگه از ایرانسل خسته شدم، به نظرتون اگه بخوام فایلهای حجیم تر بگیرم مثل کنسرت و فیلم و .... از چه شرکتی اینترنت بخرم؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه؟
    دیگه از ایرانسل خسته شدم، به نظرتون اگه بخوام فایلهای حجیم تر بگیرم مثل کنسرت و فیلم و .... از چه شرکتی اینترنت بخرم؟
    عزیز بین سرعت 128 نامحدود 16 کیلو بایت هست ولی برای سرویس های محدود سرعت کمی بالاتر هست

برای استفاده از نت و مودم ها توسط شخص دیگیری فقط در صورتی میشه ازشون استفاده کرد که پسوورد وای فای شما رو داشته باشن

بله طول کابل هم به نوسان سرعت ربط داره هرچی طول کابل بیشتر باشه نوسان و افت سرعت هم داره

الان ما نامحدود واقعی ندارم دیگه جز مخابرات که اون هم تا جایی که خبر دارم قرار بوده از 22 بهمن سرویس های نامحدود رو برداره و سرویس حجمی بده

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    خب قرار بود با چند نفر از دوستان ترافیک رو رصد کنیم ببینیم اخطارها روی چه ترافیکی میان
    خب اولین نتیجه ای که من گرفتم این بود که دانلود شبانه روی حجم اعلام شده در سایت ایرانسل نمیاد
    دوم اولین اخطار دقیقا روی 100 گیگ برای سرعت 1 مگ میاد که این 100 گیگ استفاده شبانه روزی هستش
    که با توجه به اینکه حجم واقعی دانلود در سایت ایرانسل نمیاد مشترک رو دچار سردرگمی میکنه
    فکر کنم از تصاویر زیر بهتر بتونید نتیجه گیری کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم دوستان بتونن استفاده ببرن
    البته من کماکان ادمه میدم
    تا ببینیم فاصله اخطار اول و دوم چه مقدار حجم هستش
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از jiminia2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چقدر طول میکشه از موقعی که تو سایت ثبت نام میکنی بیان مودمو تحویل بدن و سرویسو فعال کنند؟ بعد باسه سرعت بالای 128 مدرکو باید به کی تحویل بدی ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الان این سرویس 128 ویژه هم دانلود شبانه رایگان داره؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    خب قرار بود با چند نفر از دوستان ترافیک رو رصد کنیم ببینیم اخطارها روی چه ترافیکی میان
    خب اولین نتیجه ای که من گرفتم این بود که دانلود شبانه روی حجم اعلام شده در سایت ایرانسل نمیاد
    دوم اولین اخطار دقیقا روی 100 گیگ برای سرعت 1 مگ میاد که این 100 گیگ استفاده شبانه روزی هستش
    که با توجه به اینکه حجم واقعی دانلود در سایت ایرانسل نمیاد مشترک رو دچار سردرگمی میکنه
    فکر کنم از تصاویر زیر بهتر بتونید نتیجه گیری کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم دوستان بتونن استفاده ببرن
    البته من کماکان ادمه میدم
    تا ببینیم فاصله اخطار اول و دوم چه مقدار حجم هستش
    موفق باشید.
    والا واسه من حجم شبانه رو هم حساب میکنه توی میزان مصرفی ترافیک توی ecare اما خب احتمال داره که توی مصرف منصفانه محاسبه نکنه این حجم مصرفی رو.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

والا واسه من حجم شبانه رو هم حساب میکنه توی میزان مصرفی ترافیک توی ecare اما خب احتمال داره که توی مصرف منصفانه محاسبه نکنه این حجم مصرفی رو.
    برای من شبانه حساب نمیکنه اصلا توی ecare

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

برای من شبانه حساب نمیکنه اصلا توی ecare
    يعني ميزان دانلود هات توي ساعات شبانه اصلا ثبت نميشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •