تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1126 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور در سال 93 تا یک هفته تمدید شد
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور برای نوبت چهاردهم تا 28 خرداد 93 تمدید شد.
    علاقه مندان به شرکت در این آزمون می توانند تا هفته آینده یعنی تا پایان روز چهارشنبه 28 خرداد 93 با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس اینترنتی sanjesh.org نسبت به ثبت نام و ارائه مدارک خود اقدام کنند
    داوطلبان می توانند با توجه به شرايط و ضوابط دفترچه راهنماي شركت در آزمون در يك رشته امتحاني ثبت‌نام نموده و با توجه به رشته امتحاني مورد تقاضا، حداكثر 20 كدرشته محل تحصيل را (درصورت وجود) از دفترچه مذكور در فرم تقاضانامه درج نمايند.
    پذیرش فقط برای مهر 93 می باشد.پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال مهر 93 صورت میگیرد و علاقمندان به شرکت در دوره فراگیر ارشد امسال حداکثر تا 31 شهریور 93 باید فارغ التحصیل شده باشند.
    هر داوطلب تنها در یک رشته و یک گرایش می تواند ثبت نام کند
    هزینه ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت چهاردهم 57500 تومان (پنجاه و هفت هزار و پانصد تومان ) است که باید به صورت اینترنتی پرداخت شود.
    پذیرش بر اساس ظرفیت است. در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر در هر کد رشته محل 15نفر به صورت پژوهش محور و در کد رشته محل های تهران نیز 20 نفر به صورت شیوه آموزش محور مجازی نیز پذیرش خواهند شد.
    ممنون پس برای مقطع کارشناسی ثبت نام نیست فعلا دیگه؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان کسی دیروز امتحان درس طراحي وپياده سازي زبانهاي برنامه سازي داشته؟ اگه بله لطفا اگه براتون مقدور هست چند تا از جوابای تست هارو برامون قرار بدید(سری سوال من 1 هست) ببینیم چیکار کردیم
    ممنون میشم اگه کسی برگه سوالات را با جوابش اینجا قرار بده.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان کسی دیروز امتحان درس طراحي وپياده سازي زبانهاي برنامه سازي داشته؟ اگه بله لطفا اگه براتون مقدور هست چند تا از جوابای تست هارو برامون قرار بدید(سری سوال من 1 هست) ببینیم چیکار کردیم
    ممنون میشم اگه کسی برگه سوالات را با جوابش اینجا قرار بده.

دوستان چند نفر پایگاه داده دارن ؟ چه جوری بخونیمش ... با یک اتفاق نظر فیتیله پیچش کنیم ... گزینشی بخونیم با نمونه سوالات ؟؟؟

من 31 - 1 - 2 به ترتیب دیفرانسیل - فیزیک 2 - شیوه / پایگاه داده دارم

اتفاقا من هم خودم سوالا رو میخوام تا چک کنم

سوال اول که تابلو بود 3 میشد

سوال دوم هم که 2 میشد : زبان فرترن

یه سوال بود که مهم ترین نوع اعلان از نظر برنامه نویس : اعلان ایستا - گزینه 4

یه سوال بود که کدام زبان ها از هر دو روش حذف - نگهدارنده استفاده میکنن : زبان های ALGOL و PL/I گزینه 4

یه سری دیگه ها هم بودن درست زدم ولی سوالشون یادم نیست

ممنون پس برای مقطع کارشناسی ثبت نام نیست فعلا دیگه؟
    راستش رو بخواهید مثل اینکه قرار شده فقط یک بار آزمون فراگیر برگزار بشه ... دقیقا از جزئیات خبر ندارم ولی شما سایت های اخبار پیام نور رو حتما دنبال کنید
    Last edited by nits; 13-06-2014 at 20:31.

4. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان ارشد فراگیر الان ثبتنامش شروع شده. دوتا سوال دارم
    1 - در صورت قبولی حضور در کلاسها اجباریه؟
    2- در صورت قبولی میشه همزمان با خدمتم ، ارشد هم بخونم یا باید از خدمت انصراف بدم؟
    کسی نیست؟؟

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من پیام نوری نیستم(یعنی بودم!) ولی پیام نوری هارو دوست دارم دوستان موفق باشید میدونم امتحاناتش خیلی سخته.امین از الان بگم بمن گیر ندیا بگی واسه شما آسونه اصلا آسون نیست دارم به فنا میرم

7. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من پیام نوری نیستم(یعنی بودم!) ولی پیام نوری هارو دوست دارم دوستان موفق باشید میدونم امتحاناتش خیلی سخته.امین از الان بگم بمن گیر ندیا بگی واسه شما آسونه اصلا آسون نیست دارم به فنا میرم
    به به ... خب الان واسه چی رفتی آزاد مثلا ؟ ... قبلش میگفتی میرم آزاد راحت میشم ... آسونه داداشم آسونه

از دوستان کسی جواب های طراحی زبان ها واسش نیومده ؟ ... اگه اومده سوال و جواب ها رو بزارید خواهش میکنم

9. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

به به ... خب الان واسه چی رفتی آزاد مثلا ؟ ... قبلش میگفتی میرم آزاد راحت میشم ... آسونه داداشم آسونه
    بابا آسون چیه چرا جو میدی آخه؟؟؟ امروز امتحان حقوق اساسی داشتیم استاد کتاب پیام نور معرفی کرده بود.بعد میگه آسون!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بابا آسون چیه چرا جو میدی آخه؟؟؟ امروز امتحان حقوق اساسی داشتیم استاد کتاب پیام نور معرفی کرده بود.بعد میگه آسون!!!
    حالا یه استاد پیدا شده و واستون کتاب پیام نور رو معرفی کرده دلیل نمیشه همه پشت سر هم کتاب های پیام نور معرفی کنن که ... اکثرا یه جزوه میدن و یاعلی ... ولی آزاد سخت میگیرن تا دانشجو بیفته و هزینه کنه ... بهترین نمره رو میتونی بیاری و معدلت هم ببری بالا ... اینقدر بهونه نیار ... جزوه های 50 صفحه ای رو هم نمیتونی بخونی ؟ اگر هم بعضی هاشون منبع معرفی کنن بخشی از منبع رو امتحان میگیرن ...

دیگه نخوردیم نان گندم ولی دیدیدم دست مردم ( به قول فامیل دور ) - دوستان آزادی هم داریم
    ولی اگه دوست داری برگردی پیام نور من حرفی ندارم
    Last edited by nits; 14-06-2014 at 21:01.

12. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حالا یه استاد پیدا شده و واستون کتاب پیام نور رو معرفی کرده دلیل نمیشه همه پشت سر هم کتاب های پیام نور معرفی کنن که ... اکثرا یه جزوه میدن و یاعلی ... ولی آزاد سخت میگیرن تا دانشجو بیفته و هزینه کنه ... بهترین نمره رو میتونی بیاری و معدلت هم ببری بالا ... اینقدر بهونه نیار ... جزوه های 50 صفحه ای رو هم نمیتونی بخونی ؟ اگر هم بعضی هاشون منبع معرفی کنن بخشی از منبع رو امتحان میگیرن ...

دیگه نخوردیم نان گندم ولی دیدیدم دست مردم ( به قول فامیل دور ) - دوستان آزادی هم داریم
    ولی اگه دوست داری برگردی پیام نور من حرفی ندارم
    امان از دست این ناظر گل...نه مرسی فدات جام خوبه!!!

14. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیروز امتحان اندازه گیری داشتیم, طراح سئوال واقعا کارش درست بوده: 20 سئوال تستی همه شون محاسباتی. یعنی بهش گفتن برو سئوال طرح کن این هم جو گرفتش رفته کتاب رو باز کرده, هر چی فرمول دیده یه سئوال ازش آورده.

بعد 4 تا تشریحی داده بدون اینکه ازمون چیز محاسباتی بخواد. مثلا گفته چند تا روبش داریم یکی را توضیح دهید. چند نوع اندازه گیری داریم یکی را توضیح دهید. روشهای غیر مستقیم اندازه گیری جریان چیست و...

سئوالهایی رو که باید تو قسمت تستی میاورد تو بخش تشریحی آورده و سئوالات تشریحی رو تو بخش تستی آورده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •