تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1178 اولاول ... 6056096010101050105610571058105910601061106210631064107011101160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من به شخصه تا حالا کسی رو ندیدم که 1340 ش سوخته باشه ولی خودم دو نفر رو می شناسم که 1330 داشتن که هنوز 20 ساعت کار نکرده سوخته به خاطر همین این قدر می ترسم .

با این اوصاف اگه بخوام سونی با کانفیگ شبیه 1340 بخرم باید بالای 2 ملیون هزینه کنم ؟ یعنی با 1900 لپ تاپ سونی سبک با کانفیگ بالا وجود نداره ؟
    بهتون حق میدم که ذهنیت بدی براتون درست شده باشه. ولی مطمئن باشین هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. لپ تاپ های دیگه هم داغ میکنن. حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر. اگه این داغ کردن مشکلی ایجاد نکنه نباید نگران بود. من خودم اگه نظرات بقیه رو در مورد داغ کردن این مدل نخونم اصلا به این قضیه فکر هم نمیکنم.
    سونی دو نوع 13 اینچی داره یکی SR و یکی هم Z
    مهمترین ویژگی سری Z جنس بدنه ش هست که از فیبر کربن ساخته شده (مثل بدنه ی ماشین های سوپر اسپرت). خاصیت فیبر کربن هم اینه که وزن رو بسیار پایین میاره و استحکامش هم خیلی بالاست.
    با 1700 میتونین SR بگیرین که پروسسورش عین 1340 باشه و گرافیکش قوی تره و 400 گرم سبک تره و اگه اشتباه نکنم باتریش بیشتر می مونه. ولی از اون ور رمش DDR3 نیست و هاردش 320 هست (که فکر کنم دور بالا هم نیست).
    به نظر من SR هم خیلی خوبه. روی اونم فکر کنین.
    با سلام،

من ميخوام يك لپ تاپ dell vostro 1520 بخرم. در سايت هاي مختلف كه در مورد اين لپ تاپ جستجو ميكردم مشخصات متفاوتي نسبت به هم داشتند.

ميخواستم ببينم مدل هاي متفاوتي با اين نام از لپ تاپ وجود داره و يا مدل هاي تقلبي از اين مدل در بازار هست يا نه؟

در ضمن اگر ممكنه مشخصات كلي اين لپ تاپ رو بگيد.

ممنون.
    کمپانی هایی که لپ تاپ تولید میکنن یک مدل رو فقط با یک مشخصات تولید نمیکنن. بلکه هر مدل مشخصات مختلفی داره که شما میتونین بسته به بودجه تون یک مدل رو انتخاب کنین. حالا یه مدل ممکنه پروسسورش ضعیفتر باشه و ارزون تر. و یه مدل مشخصاتش بهتر باشه و گرون تر. اگه قرار باشه فقط با یک کانفیگ تولید بشه اون وقت کسی که 1300 پول داره نمیتونه اون مدلی که 1600 قیمتشه رو بخره.
    از این نظر دل از بقیه تنوعش بیشتره و شما اگه یه سر به سایت دل بزنین میبینین که برای یه مدل میتونین از بین 5 نوع پروسسور و دو نوع گرافیک و 4 نوع هارد و... کانفیگ مورد نظرتون رو انتخاب کنین.
    البته بعضی از لپ تاپ ها مثل fujitsu-siemens هم فقط با کانفیگ های مشخص تولید میشن و به شما حق انتخاب نمیدن.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    بالاخره با راهنمایی های دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و قید 1340 رو زدم و تصمیم گرفتم لپ تاپ وایو 13.3 اینچی sr490deb رو انتخاب کنم و احتمالا شنبه می رم بخرمش .همین الان هم پایتخت بودم . کانفیگ زیر رو تو پایتخت داشتن :
    cpu c2d p8800 2.66Ghz/fsb 1066/ 3m cache
    ram 4g ddr2
    h.d.d 320 7200rpm
    13.3" WXGA LED full Hd
    ATI 4570 512 dedicated up to 2.2g
    56k+cam+ FP+ Blue tooth
    OS XP-P + V
    1.8 kg
    USA
    با بدنه کربن
    پایین ترین قیمت با گارانتی امرتات 1700

ایران رهجو هم یه مدل مناسبه من داشت که اونم اینجا می ذارم :
    vaio sr46gd/b
    centrino 2 c2d 2.53 montevina /1066/3m
    4g ddr2
    320 sata
    ati 4570 up to 1.5g
    13.3" LED
    BT+modem+FP+cam
    os vista b
    1.99 kg
    قیمت با گارانتی ایران رهجو 1790

اگه دوستان لطف کنن و آخرین راهنمایی ها رو هم بکنن واقعا ممنون می شم .
    1- اول اینکه لطفا نظرتون رو راجع به دو سیستم بالا بخصوص اولی بنویسید و در صورت امکان یک نمره ای از 20 به هر کدوم بدید .
    2- من سیستم اول رو از 1750 قیمت گرفتم تا 1680 ! همشون هم با یه کانفیگ با گارانتی امرتات . دلیل این همه تفاوت قیمت رو کسی می دونه ؟ یعنی هر چی اضافه بر می دارن سود فروشندست ؟
    3- این که رو sr490deb دو تا سیستم عامل هست (xp+ vista ) عجیب نیست ؟ آیا خود امرتات روشون xp نصب می کنه ؟ چرا ؟
    4- موقع خرید از کجا باید بفهمیم مثلا هاردش 7200 دور هست یا نه ؟ یا مقدار ram ، باس و کش cpu و مقدار real و share گرافیگ و ... . اگه ممکنه توضیح بدید .
    5- در مورد گرافیک 4570 یه جا می گفت تا 2200 ، share می کنه یه جای دیگه می گفت تا 1700 . مگه چند نوع گرافیک 4570 داریم ؟
    ای رو هم بگم که وقتی داشتم با یکی از فروشنده ها حرف می زدم یه آقایی اومد که دیروز xps 1340 خریده بود آورده بودش می گفت اپتیکش خرابه . dvd که می ذاشت توش ، دستگاه پسش می زد . البته گارانتی زیگورات بود که تعویضش کردن .

پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم .

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لپ تاپ HP Pavilion DV6-1225 با مشخصات

Vga: Ati 4650
    CPU:2.8GHz 6m
    HDD:500 GB
    Ram:4GB به قیمت 1670 (ایران اچ پی)
    و
    مدل Pavilion DV6-1215

Vga: Ati 4650
    CPU:2.53GHz 3m
    CPU:2.8GHz 6m
    HDD:500 GB
    Ram:4GB به قیمت 1320 (ایران اچ پی )

به نظر دوستان اختلاف قیمت 350 تومنی فقط مربوط به اختلاف cpu میشه یا در کیفیت lcd ، اسپیکر ، میکروفن و ... هم تفاوت وجود داره ؟

ممنون میشم اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایند.

با سپاس
    کامیاب و برقرار باشید
    خیر بین کیفیت لپتاپ ها تفاوتی وجود نداره و فقط تفاوت در کانفیگ ها هست
    مخصوصا cpu بر قیمت بسیار تاثیر گذار هست و با مراجعه به سایت intel هم میتونید این اختلاف قیمت را مشاهده کنید.
    در سری FW سونی هم این قضیه صادق هست و بین کانفیگ ها با cpu p8700 و cpu T9600 اختلاف قیمت زیاد هست.
    کیفیت LCD و اسپیکر و ...... در تمامی مدل های DV6 هم یکسان هستن

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    بالاخره با راهنمایی های دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و قید 1340 رو زدم و تصمیم گرفتم لپ تاپ وایو 13.3 اینچی sr490deb رو انتخاب کنم و احتمالا شنبه می رم بخرمش .همین الان هم پایتخت بودم . کانفیگ زیر رو تو پایتخت داشتن :
    cpu c2d p8800 2.66Ghz/fsb 1066/ 3m cache
    ram 4g ddr2
    h.d.d 320 7200rpm
    13.3" WXGA LED full Hd
    ATI 4570 512 dedicated up to 2.2g
    56k+cam+ FP+ Blue tooth
    OS XP-P + V
    1.8 kg
    USA
    با بدنه کربن
    پایین ترین قیمت با گارانتی امرتات 1700

ایران رهجو هم یه مدل مناسبه من داشت که اونم اینجا می ذارم :
    vaio sr46gd/b
    centrino 2 c2d 2.53 montevina /1066/3m
    4g ddr2
    320 sata
    ati 4570 up to 1.5g
    13.3" LED
    BT+modem+FP+cam
    os vista b
    1.99 kg
    قیمت با گارانتی ایران رهجو 1790

اگه دوستان لطف کنن و آخرین راهنمایی ها رو هم بکنن واقعا ممنون می شم .
    1- اول اینکه لطفا نظرتون رو راجع به دو سیستم بالا بخصوص اولی بنویسید و در صورت امکان یک نمره ای از 20 به هر کدوم بدید .
    2- من سیستم اول رو از 1750 قیمت گرفتم تا 1680 ! همشون هم با یه کانفیگ با گارانتی امرتات . دلیل این همه تفاوت قیمت رو کسی می دونه ؟ یعنی هر چی اضافه بر می دارن سود فروشندست ؟
    3- این که رو sr490deb دو تا سیستم عامل هست (xp+ vista ) عجیب نیست ؟ آیا خود امرتات روشون xp نصب می کنه ؟ چرا ؟
    4- موقع خرید از کجا باید بفهمیم مثلا هاردش 7200 دور هست یا نه ؟ یا مقدار ram ، باس و کش cpu و مقدار real و share گرافیگ و ... . اگه ممکنه توضیح بدید .
    5- در مورد گرافیک 4570 یه جا می گفت تا 2200 ، share می کنه یه جای دیگه می گفت تا 1700 . مگه چند نوع گرافیک 4570 داریم ؟
    ای رو هم بگم که وقتی داشتم با یکی از فروشنده ها حرف می زدم یه آقایی اومد که دیروز xps 1340 خریده بود آورده بودش می گفت اپتیکش خرابه . dvd که می ذاشت توش ، دستگاه پسش می زد . البته گارانتی زیگورات بود که تعویضش کردن .

1. به نظرم این لپ تاپ فوق العاده س. همه چیش عالیه. من بودم می خریدمش. نمره نمیتونم بدم چون نمره معیار دقیقی نیست. ولی میتونم بگم خیلی خوبه. راستی یه چیزی. مگه SR هم بدنه ش کربنه؟ اگه اینطور باشه که خیلی خوبه. دور 1340 رو باید خط کشید.
    2. احتمال داره به خاطر سودش باشه. شایدم یه چیزیشون فرق میکرده که شما مقایسه نکردین. در هر صورت بازار ایرانه دیگه. هر چیزی ممکنه.
    3. من قبلا یه همچین چیزایی دیده بودم. فکر کنم خود کمپانی این کار رو میکنه. البته قابل انتخاب هست.
    4. اگه لپ تاپ آک باشه که فکر نمیکنم مشکلی باشه. مشخصاتش هم مشخصه دیگه. حالا اگه خواستین تست کنین از همون properties و system information و اینجور جاها باید متوجه بشین.
    5. در مورد گرافیک یه چیزی بهت بگم. اصلا شما بگو تا 10000000 مگ شیر میکنه. مهم نیست. مهم قدرت خود کارت گرافیکه. تاثیر اون مقداری که شیر میشه خیلی خیلی ناچیزه. پس بهش فکر نکن.
    همون طور که خودت گفتی گارانتی هم موجوده دیگه. اگه لپ تاپی مشکل داشته باشه گارانتی حلش میکنه. باز هم بستگی به خود گارانتی داره که سرویس دهیش چطوریه. چون بحث گارانتی در ایران با خارج فرق میکنه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    یه مدل پیشنهاد کنید برای خرید؟
    سقف پول رو شما 1 میلیون بگیرید.
    من چون کار اصلی که میخام با نت بوک بکنم خوندن کتاب هستش پس برام مهمه که کیفیت صفحه نمایشش بسیار خوب و عالی باشه و قدرت سی پی یو و رم و چیزای دیگه در درجه بعدی اهمیت هستند.
    بازی نمیخام باهاش بکنم و اینکه کار زیاد سنگینی ندارم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    بالاخره با راهنمایی های دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و قید 1340 رو زدم و تصمیم گرفتم لپ تاپ وایو 13.3 اینچی sr490deb رو انتخاب کنم و احتمالا شنبه می رم بخرم

در مورد اپتیک ها بگم که ماله خیلی از لپتاپ ها یا خرابه یا صدا میده و مربوط به شرکت دل نمیشه.
    اکثر گارانتی ها هم اگر پاسخ گو باشن در همون لحظه عوضش میکنن. من که سونی دارم یه بار صدا داد عوضش کردم.
    در مورد گارانتی امرتات هم بر خلاف برخی از کارانتی ها قیمت هاش در کشور یکپارچه نیست و از طرفی خدماتش نسبت به قبل کمتر شده و بنظرم بهتره با یه گارانتی دیگه بخری چون واقعا خدماتش کم شده.

مشخصات تمامی لپتاپ ها بر روی جعبه دستگاه نوشته شده و جای نگرانی نیست و حتی دور هارد هم ذکر شده اما جهت اطمینان بیشتر مشخضات در بخش properties ویندوز و هم چنین device manager هست.

میزان share کارت گرافیک هم بدون که اصلا مهم نیست حالا می خواد 10gb باشه یا 1gb و هیج تاثیر خاصی بر عملکرد دستگاه شما نداره.میزان share هم بستگی به حافظه دستگاه شما داره .
    مهم کارت گرافیک دستگاه شماست که ATI RADEON 4570 512MB GDDR3 CORE 680 ,MEMORY 800 هست
    میزان share هم به احتمال زیاد همون 1700mb باشه.
    سیستم عامل دستگاه هم بر روی جعبه نوشته شده و باید همون باشه و تمامی نوت بوک های سونی با سیستم عامل ویستا ارائه میشن و XP وجود نداره مگه اینکه خودشون نصب کرده باشن.
    در کل سونی با xp زیاد رابطه خوبی نداره.
    در ضمن مدل ded کاملا انتخاب مناسب تر و بهتری هست
    Last edited by biostar; 01-10-2009 at 00:05.

10. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یک لپ تاپ بگیرم حداکثر تا 1150000 نظر خودم روی dell studio xps 1340 2.4 هست اما نمیدونم این لپ تاپ سیستم عامل های 32بیتی رو ساپورت میکنه یا نه؟!
    اگه لپ تاپ دیگه ای توی این حدود قیمت با امکانات بالا باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید!
    نظرتون دربارهی hp pavilion dv6-1215ee چیه؟در مقایسه با dell studio xps 1340 2.4؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یک لپ تاپ بگیرم حداکثر تا 1150000 نظر خودم روی dell studio xps 1340 2.4 هست اما نمیدونم این لپ تاپ سیستم عامل های 32بیتی رو ساپورت میکنه یا نه؟!
    اگه لپ تاپ دیگه ای توی این حدود قیمت با امکانات بالا باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید!
    نظرتون دربارهی hp pavilion dv6-1215ee چیه؟در مقایسه با dell studio xps 1340 2.4؟
    قیمت xps 1340 و dv6 1215ee از قیمت پیشنهادی شما که بیشتره!
    بر روی تمامی نوت بوک ها نسخه های 32 بیتی هم به راحتی قابل نصب هستن. اما اگه 4گیگ رم دستگاه داره بهتره که از نسخه 64بیتی استفاده بشه.
    البته نسخه های 32 بیتی هم با اصلاحیه ماکروسافت از 4گیگ رم هم ساپورت میتونن بکنن..
    بین نوت بوک های xps13 و dv6 که انتخاب کردین هیچ شباهتی نیست و یکی در کلاس نوت بوک های پرتابل و دیگری در کلاس نوت بوک های ملتی مدیا.
    اگر کاربردتونا مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

کار من بیشتر برنامه نویسیه اما بعضی وقتا بازی هم میکنم!

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سیستم عامل دستگاه هم بر روی جعبه نوشته شده و باید همون باشه و تمامی نوت بوک های سونی با سیستم عامل ویستا ارائه میشن و XP وجود نداره مگه اینکه خودشون نصب کرده باشن.

با عرض معذرت کاملا اشتباه میکنید. بعضی از لپ تاپهای سونی مخصوصا در کلاس بیزنس هر دو سیستم عامل XP و ویستا را با هم دارند چون میدونند کاربرها زیاد از ویستا خوششون نمیاد.

بعضی لپ تاپهای سونی درایور XP شون پیدا نمیشه مثل خیلی شرکتهای دیگه (مثلا ایسوس)

البته این بیشتر در تولیدات سال 2008 وجود داشت چون مایکروسافت قرار بود برای حمایت از ویستا پایان کار XP را اعلام کنه و دیگه XP را پشتیبانی نکنه. اما ظاهرا با فشار کاربران وهمچنین بوجود اومدن Netbook ها فعلا از XP پشتیبانی میکنه.
    Last edited by jahfer; 01-10-2009 at 02:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •