تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 2365 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110116015602060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام
    دیروز رو ماشین یکی از بچه ها سیستم سوار کردیم میخواستم ازتون راهنمایی بخوام ببینم سیستم خوبیه به نظر شما و قیمت فکر کنم خیلی نامردی کرده طرف !

یه جفت باند HERTZ HCX 690 که 400 تومن انداخت
    کامپوننت HERTZ HSK 165 اینم 400 تومن
    و یک آمپلی DSL سه کاناله که یک کانالش مونو بود مودلش هم D30 اینم 400 تومن گرفتیم ازش که هیچجوره راضی نبود میگفت کمتر از 500 نمیدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دیروز رو ماشین یکی از بچه ها سیستم سوار کردیم میخواستم ازتون راهنمایی بخوام ببینم سیستم خوبیه به نظر شما و قیمت فکر کنم خیلی نامردی کرده طرف !

و یک آمپلی DSL سه کاناله که یک کانالش مونو بود مودلش هم D30 اینم 400 تومن گرفتیم ازش که هیچجوره راضی نبود میگفت کمتر از 500 نمیدم!
    کامپوننت رو که خیلی خوب بهتون گفته ... بقیه رو دوستان بگن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان تويه رنج ۷۰۰ تا ۱ تومن چه پخشهايي ميتونن بهم پيشنهاد بدن ، البته ميخوام با کنترل فرماني زانتيا سازگار باشه ، باند پايونير ۶۹۷۵ دارم و آمپ اکستريم.
    ممنون ميشم تويه رنجي که عرض کردم چندتا نمونه بهم معرفي کنين و بفرماييد که کيفيتهاشون چند درصد باهم فرق ميکنن . اين هم عرض کنم که بيشتر کيفيت و وضوح و لطافت صدا برام مهم هست .

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
    pioneer 80prs حول و حوش 950 تا 1 تومن
    kenwood 8019 حول و حوش 600 تومن
    این دو مدل از لحاظ کیفیت بهترین های بازارند در اون رنج قیمت
    در مورد وصل شدن به کنترل فرمون،میتونید از یه فروشنده در مورد اینترفیس زانتیا بپرسید و جوابتون رو بگیرید
    یا شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

4. 3 کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دوستم میخوایم یه جفت باند بخریم با توجه به تقلبی بودن باند های 6975 , 718 های موجود در بازار پیشنهاد میدین چی جفت باندی بخرم براش تا 350 ؟؟؟؟؟؟؟
    باسلام وعرض تبریک میلاد با سعادت مولا علی ابن ابی طالب(ع) خدمت یکایک شما سروران عزیز.
    من گلیدن MC609 رو پیشنهاد میدوم.اصل و امتحان پس داده.400 تومن.البته بهتره بعدا آمپ هم براش بگیرید تا نهایت Performance صدا رو ازش بیرون بکشید.
    CO 609 آدیو سیستم هم هست که 495 تومن هست و حتما باید آمپلیفایر براش تهیه نمائید.اینم معرکه هستش.

تا ۳۰۰ چه پخشی بگیرم ؟
    امپ ساب نمی‌‌بندم فقط پخش و باند می‌‌بندم اما ۳۰۰ می‌خوام بدم برا پخش
    فقط میتونید از پایونیر بگیرید. مثل سری 2.من به شخصه پیشنهاد نمیکنم چون صدای مناسبی نداره.
    اصلا کامپ 10 داریم؟؟؟؟
    برای درهای جلو پراید
    بله.
    دوستان سلام

راستش یه راهنمایی میخوام!

آمپ و ساب و کامپوننت چین؟ چه فرقی با هم دارن؟

الان که میخوام باند بگیرم یکی اومده میگه من کامپوننت دارم صداش محشره و...

یکی میگه بدون آمپ باند فایده نداره ...

میشه اینا رو برای من روشن کنید؟

2-

یکی به من گفت اگه میخوای باند بدون آمپ بگیری برو سراغ سونی!

حالا میشه بگید من رنج 120 تومن همون 6964 پایونیر رو بگیرم یا برم سراغ سونی؟

باندم آمپ خور باشه بعدا هم میشه اضافه کرد دیگه؟ الان نمیخوام امپ بگیرم
    1-همونطور که دوست عزیزم لنگرود جان(من نمیدونم چرا اسامی یادم میره.؟!ماله سن بالاس نه؟!)عکسها رو زحمت کشیدند و قرار دادن. من یه توضیح اجمالی عرض میکنم.
    آمپلیفایر به دستگاهی میگن که سیگنالها رو از طریف ولتاژ ورودی دریافت و پس الز پروسس کردن و تقویت کردن خارج و به اسپیکر ارسال میکنه.
    کامپوننت اسپیکری هست که از دو قطعه جدا گانه که یکی ووفر یا میدباس هست و دیگری تیوتر تشکیل شده که از طریق قطعه دیگری به نام کراس اوو که وظیفه تفکی و ارسال فرکانسهای مجاز برای هر اسپیکر رو به عهده داره.
    ساب ووفر هم اسپیکری که وظیفه اجرای فرکانسهای پائین حدود 100Hz به پائین رو داره.
    کلا برای درایو کردن هر اسپیکری نیاز به آمپلیفایر با قدرت مجاز (RMS) که روی مگنت اغلب اسپیکرها درج شده،می باشد.
    برای کامپوننتها و کواکسیالها ،آمپلیفایرهای کلاس AB از نوع دو و چهار کانل و برای ساب ووفرها آمپلیفایرهای کلاس D از نوع مونو مورد استفاده قرار میگیره.
    این تاپیک رو هم مطالعه نمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    اما چندبار تاکید کردم که هزینه بالاتر نره
    ساب و آمپ رو بعدا هم میتونه اضافه کنه
    با 1.500 که نمیشه ساب هم بست،درسته؟
    کلا همون سیستمی که گفتم چطوره؟

8019
    DLS 1073
    Amp Pioneer 5500

اگه ردیفه فقط میمونه اینکه واسه استیج جلو چیکار کنه یا کنم !
    بهتره برای جلو کامپوننت بگیرید.آمپ هم 8004 مناسبه.
    دوستان امپ 4کانال میشه به ساب بست یا حتما باید مونو باشه؟
    بله در حالت بریج میشه به دوتا ساب بست. با رعایت توان و امپدانس مجاز
    اگه با 1.500 میشه ساب و کامپاننت با 8019 بست که عالیه،اگه نشه فعلا 1073 با 5500 میبندم تا اینکه بعدا یه ساب و آمپ اضافه کنم.
    کدوم به صرفه تره؟
    اگه کامپ با این قیمت نشه،اونوقت واسه جلو چیکار کنم (ماشین 405) ؟
    کامپوننت MX165 جلو قیمت 360
    ساب MX 12 عقب قیمت 250+آمپ ML 600.1قیمت 790 تومن.
    والا چه عرض کنم. من کلا با اینگونه برندها مخالفم.ولی قیمتش مناسبه.از قیمتش مشخصه چیه دیگه.
    منظورم این نبود که کلا جای ساب رو بگیره
    میخواستم بگم که بیس هم میزنه تو مایه های اسپیکرهای 80 واتی یا نه،که ظاهرا گفتین آره
    پس درکل اگه قراره ساب نبنده این بهترینه:
    DLS 1073
    Pioneer 5500

و اگه قراره بعدا ساب ببنده و ارتقا بده اینکار بهتره:

MX 165 Plus
    JVC 8004
    Subwoofer MX 12 Plus

که اگه قراره سیستم دوم رو ببنده،فعلا میتونه یه خروجی (Rear or Front) رو با Mx 165 داشته باشه و ساب رو هم با همین آمپلی بریج کنه
    که بعدا هم میشه یه کامپ دیگه اضاف کرد و دو خروجی ریر و فرونت همزمان داشت (با همین آمپلی 8044)
    و اینکه یه آمپلی مونو مخصوص ساب
    درسته ؟؟؟
    حالا اگه ساب بریج بشه و از خروجی ساب 8019 گرفته نشه،تو صدا اختلالی ایجاد نمیشه؟ (منظورم از لحاظ تفکیک صداست)
    آمپلی یا کامپاننت ارزونتر که مناسب باشه هستش (جوری که مقرون به صرفه باشه)؟
    سیستم دوم خازن نیاز نداره؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    ممنون
    بله درسته.
    کامپ ارزونتر فکر کنم کن وود داشته باشه.
    خازن نمیخواد.
    سلام
    دوستان تويه رنج ۷۰۰ تا ۱ تومن چه پخشهايي ميتونن بهم پيشنهاد بدن ، البته ميخوام با کنترل فرماني زانتيا سازگار باشه ، باند پايونير ۶۹۷۵ دارم و آمپ اکستريم.
    ممنون ميشم تويه رنجي که عرض کردم چندتا نمونه بهم معرفي کنين و بفرماييد که کيفيتهاشون چند درصد باهم فرق ميکنن . اين هم عرض کنم که بيشتر کيفيت و وضوح و لطافت صدا برام مهم هست .

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
    پایونیر 80PRS
    آلپاین117Eولی کسی نمیره این پخشها رو با اسپیکر و آمپلیفایری که شما دارید نصب کنه چون اصلا در حد و اندازشون نیست. یعنی با هم مچ نیست.
    باید دو جفت کامپوننت عالی داشته باشی تا صدای مناسبی از درایورها بگیرید.
    این نظر بنده هستش.
    دوستان کامپوننت تا 500 تومن 600 این حدودا چی میشه خرید ؟
    این چند مدل رو مد نظر دارم خودم :

Gladen RS Line 165
    MX 165
    X-- ION 165

این سه مدل رو میشه از نظر قیمتی و کیفیت و همچنین توان RMS شون بررسی کنید ممنون میشم .

واسه سمند در جلو چی پیشنهاد میکنید ؟ میخوام دو دست کامپوننت بندازم یکی عقب یکی تو در اما در جلو جا نمیشه که چه کنم ؟ (10 سانت میخوره بهش ! که 10 سانت خریدنم مسخره هست )
    1-X ion 165 دیگه نیست.این کامپوننت 110 وات RMS و امپدانسش 2 اهمه.
    2-من RS 165 رو پیشنهاد میکنم.این کامپوننت 100 وات RMS و امپدانس 3 اهمی هست. پس حتما نیاز به آمپلیفایر داره.
    3-سایز اسپیکرهای در جلوی سند اصلا استاندارد نیستو نه 10 هست و نه 13؟!برای جلو باید براتون بخورونن که کار سختیه
    4- MX 165 Plus با تونا 80 وات و اخذ 51 امتیاز جزو کامپوننتهای مناسب هست.4 اهم امپدانس و بهتره با آمپ بسته بشه.
    سلام

من قیمت ندارم.ولی آمپ که فرمودید یه کانالش مونو هست چه جوری به این دو جفت اسپیکر بسته شده؟؟!!!!جلل خالق.
    یعنی دو جفت اسپیکر رو موازی بسته با هم به آمپ؟ًً

6. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مبارک باشه، قبل خرید مشورت کن که هم رنج قیمت دستت باشه هم بتونی محکم چونه بزنی دوست عزیز
    آمپ رو قیمت ندارم اما دوتای دیگه رو به عنوان قیمت خرده فروشی بهتون زیاد نگفته
    منم موافقم که 165 رو خیلی خوب بهتون داده
    690 رو هم حدود 3-40 تومن بالا داده که البته بازم بد نبود بنظرم چون من از خرده فروشی 430 هم قیمت گرفتم
    در کل پک دوست داشتنی هستش
    به قول دوستان ایشالا بکوبه براتون

8. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کامپوننت تا 500 تومن 600 این حدودا چی میشه خرید ؟

این چند مدل رو مد نظر دارم خودم :

Gladen RS Line 165
    MX 165
    X-- ION 165

این سه مدل رو میشه از نظر قیمتی و کیفیت و همچنین توان RMS شون بررسی کنید ممنون میشم .

واسه سمند در جلو چی پیشنهاد میکنید ؟ میخوام دو دست کامپوننت بندازم یکی عقب یکی تو در اما در جلو جا نمیشه که چه کنم ؟ (10 سانت میخوره بهش ! که 10 سانت خریدنم مسخره هست )
    مدل های بالا همه محصولات با کیفیتی هستند
    تو رنج قیمت 400-500 یه مدل از audison هست که اگه اشتباه نکم دو تا جایزه گرفته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته نمایندگی بهتر میتونه خیالتونو راحت کنه
    دوستان بیشتر از hsk165 سنگشو به سینه میزدن

10. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پایونیر 80PRS
    آلپاین117Eولی کسی نمیره این پخشها رو با اسپیکر و آمپلیفایری که شما دارید نصب کنه چون اصلا در حد و اندازشون نیست. یعنی با هم مچ نیست.
    باید دو جفت کامپوننت عالی داشته باشی تا صدای مناسبی از درایورها بگیرید.
    این نظر بنده هستش.
    ممنون از راهنمائیتون.
    در حال حاضر پایونیر 6050 خودم دارم ، کیفیت و راحتی کار ( lcd بزرگتر و رنگی ، سرعت بالا و ... ) مابین 80PRS و 6050 خودم چقدر فرق میکنه .

برای 80PRS چه اسپیکری رو میتونین پیشنهاد بدین تا سقف 700 تا 800 تومن ، اگه خودتون قصد خرید پایونیر 80 رو داشتین چه اسپیکری باهاش ست میکردین.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من یه اسپیکر 6975 اصل 4 سال پیش خریدم

حالا میخوام دیگه خاک نخوره و ازش استفاده کنم
    پخش که همون پایونیر میخرم...
    اما به جز پخش چه چیز دیگه ای نیاز دارم و چقدر هزینه ام میشه؟

زیاد اهل موسیقی و اینا نیستم... صرفا چون میخوام اینا رو استفاده کنم دارم سیستم میبندم...
    بنابر این هزینه زیادی نمیخوام بکنم...

خودمم کرم یادگرفتن و تجربه کردن هستم... یعنی خودم هرجور شده میبندم و دست نصاب نمیدم

یه راهنمایی واسه اول کارم میخوام... چه چیزایی باید بخرم... حداقل چقدر هزینه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان اول قیمت امپ 8004 جی وی سی رو میخواستم
    دومم اینکه به نظر شما منی که الان باند 1073 دارم به نفعمه که امپ 5500 پایونیر بخرم که دو کاناله و فقط برای همین یه جفت باند میشه و یا اینکه امپ 8004 جی وی سی بخرم و بعد یه ساب 1260 اینفینیتی هم با بریج دو کانال از همین امپم بهش اضافه کنم؟
    کدوم از امپا به نظرتون با کیفیت تر هستش و قیمتش نسبت به کاراییش میارزه
    راستی قیمت ساب 1260 رو هم حدودی بگید
    لطفا همه پاسخ بدن هر چند ناقص و اساتید هم کامل راهنماییم کنند
    ممنون

Sent from my HTC One X

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

من قیمت ندارم.ولی آمپ که فرمودید یه کانالش مونو هست چه جوری به این دو جفت اسپیکر بسته شده؟؟!!!!جلل خالق.
    یعنی دو جفت اسپیکر رو موازی بسته با هم به آمپ؟ًً
    نه ما یه آمپ دو کاناله کنوود هم از قبل داشتیم که کامپوننت رو بهش وصل کرد و اسپیکرهارو به آمپ دی ال اس
    به نظر من ترکیب کامپوننت هرتز با کواکسیکال هرتز خوب از آب در میاد و بیشتر کیفیت صدا خوب میشه تا قدرت و بیس بالا یعنی صداها خیلی خوب تفکیک میشن و یه جورایی صدای زیر بیشتر به گوش میرسه و واسه اینکه صدا ها با هم خوب بالانس بشن کنارش باید یه ساب ووفر هم باشه ولی ما فعلا اونو نداریم!

ولی خودمونیم واسه بعضی ها اصلا پول مهم نیست امروز یکی اومد یه ساب هرتز برداشت برد یک و نیم تومن بالاش پول داد البته تعجبم از این بود که میخواست روی رنو پی کی ببنده!
    Last edited by hamed_666; 25-05-2013 at 19:02.

15. این کاربر از hamed_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •