تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1060 از 2403 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110116015602060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    داخل رشت کجا می تونم مودم زایکسل بخرم؟
    کسی جایی یا مغازه ای را سراغ داره بگه؟
    دوستان بین این مدل ها کدام بهتره؟ یا اگر مدل بهتری سراغ دارید بگید؟
    Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
    Zyxel Access Point WAP-3205
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-650HW
    آیا مودم بیسیم سرعتش نسبت به مودم با سیم ضعیف تر نیست؟ مثلا در مودم با سیم سرعت باز کردن صفحات وب و یا دانلود سریعتر از مودم بیسیم باشه و یا و...؟ هر کس نظری داره بده با تشکر
    Last edited by saeid 22; 03-09-2011 at 01:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    داخل رشت کجا می تونم مودم زایکسل بخرم؟
    کسی جایی یا مغازه ای را سراغ داره بگه؟
    دوستان بین این مدل ها کدام بهتره؟ یا اگر مدل بهتری سراغ دارید بگید؟
    Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
    Zyxel Access Point WAP-3205
    Zyxel ADSL Modem Wireless P-650HW
    آیا مودم بیسیم سرعتش نسبت به مودم با سیم ضعیف تر نیست؟ مثلا در مودم با سیم سرعت باز کردن صفحات وب و یا دانلود سریعتر از مودم بیسیم باشه و یا و...؟ هر کس نظری داره بده با تشکر
    دوست عزیز سرعت ایران اصلا قابل مقایسه با سرعت ساپورت شده این مودم ها نیست .
    شما از سرعت کاملا اطمینان داشته باشید .
    در ضمن شما مودم بیسیم را نسبت به محلی که می خواید استفاده کنید و متراژ ان باید انتخاب کنید.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

به هیچ وجه توصیه نمیکنم که از این سیستم استفاده کنی. ارسال و دریافت ماهواره ای یک جرم امنیتی تلقی میشه و برای ماها که فقط میخواهیم تو اینترنت وب گردی کنیم و از سرعت بالا استفاده کنیم لقمه گلو گیریه.

ضمنا این خبر رو هم ببینید بد نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز استفاده از این سیستم ماهواره ای یک طرفه هیچ مشکلی نداره و غیر قانونی هم نیست.و اصلا قابل ردیابی نیست چون شما فقط دارید اطلاعات دریافت میکنید.وارسال شما با ای دی اسل و...... است.
    اونی که شما میگید اینترنت ماهواره ای انلاین 2 طرفه هست که اصلا با این تجهیزات قابل دریافت نیست . اگر چند ملیون هم خرج کنید و لوازم را تهیه کنید تو اولین اتصال شما را ردیابی میکنند.
    و شما را دستگیر میکنند
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 03-09-2011 at 12:04.

3. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی اعلام وضعیت کنه امروز صبح چطوره پینگتون تایم اوت دارید یا خیر ؟

5. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اندیشه دوباره پوکیده...سرعت دانلود 1 کیلوبایت در ثانیه گاها 0 میشه .....

7. 5 کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس تائید میشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با وی پی ان مشکلی نداره.
    وی پی ان ها روشن
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز استفاده از این سیستم ماهواره ای یک طرفه هیچ مشکلی نداره و غیر قانونی هم نیست.و اصلا قابل ردیابی نیست چون شما فقط دارید اطلاعات دریافت میکنید.وارسال شما با ای دی اسل و...... است.
    اونی که شما میگید اینترنت ماهواره ای انلاین 2 طرفه هست که اصلا با این تجهیزات قابل دریافت نیست . اگر چند ملیون هم خرج کنید و لوازم را تهیه کنید تو اولین اتصال شما را ردیابی میکنند.
    و شما را دستگیر میکنند
    با تشکر.
    هادی
    من مشکلی با این موضوع ندارم. اگه شما راضی هستید من چرا ناراضی باشم
    اما این متن قانونه:
    ماده (24) هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما چرا اینقدر شایعه پراکنی میکنی !!! داداش ما شش سال هستش استفاده میکنیم این قاونون هم ربطی نداره عزیز

اگه اینجوری بودش راحت همه ر یسیورها را میومدن رد یابی میکردن .

وقتی سندت با اینترنت معمولی باشه مشکلی پیش نمیادش خواهشا از چیز که اطلاعی نداری حرفشو نزن اینقدر هم اصرار نکن اگه اینجوری بودش خیلی ها الان باید تی حبس بودن منجلمه خوده بنده !

من مشکلی با این موضوع ندارم. اگه شما راضی هستید من چرا ناراضی باشم
    اما این متن قانونه:
    ماده (24) هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

دوست عزیز سرعت ایران اصلا قابل مقایسه با سرعت ساپورت شده این مودم ها نیست .
    شما از سرعت کاملا اطمینان داشته باشید .
    در ضمن شما مودم بیسیم را نسبت به محلی که می خواید استفاده کنید و متراژ ان باید انتخاب کنید.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

و شما را دستگیر میکنند
    با تشکر.
    هادی
    حرفت کاملا درسته تائید میشه نمیدونم چرا یک عده بدون اطلاع از چیزی میان حرفی میزنم که ادم مات مبهوت میشه

. حرف شما کاملا درسته چون سند با اینترنت معمولی هستش مشکی هم نداره .

12. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما چرا اینقدر شایعه پراکنی میکنی !!! داداش ما شش سال هستش استفاده میکنیم این قاونون هم ربطی نداره عزیز

اگه اینجوری بودش راحت همه ر یسیورها را میومدن رد یابی میکردن .

وقتی سندت با اینترنت معمولی باشه مشکلی پیش نمیادش خواهشا از چیز که اطلاعی نداری حرفشو نزن اینقدر هم اصرار نکن اگه اینجوری بودش خیلی ها الان باید تی حبس بودن منجلمه خوده بنده !

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

حرفت کاملا درسته تائید میشه نمیدونم چرا یک عده بدون اطلاع از چیزی میان حرفی میزنم که ادم مات مبهوت میشه

. حرف شما کاملا درسته چون سند با اینترنت معمولی هستش مشکی هم نداره .
    باشه عزیزم من چیزی نمیدونم.
    اما بر اساس مدرک و مستدل بهت اعلام نطر کردم اسم قانون و ماده قانونی رو هم بیان کردم و شما بدون دلیل ومدرک منو متهم کردی. مشکلی نیست هر جور راحتی.
    یا من فارسیم اینقدر ضعیفه که نمیتونم اون ماده رو بخونم یا شما . این که شما 6 سال استفاده میکنی که دلیل نمیشه قانونی باشه. الان همه دیش ماهواره دارن و همه هم میدونن که ممنوعه. اگه پلیس بیاد بگیره نمیتونی بگی من 6 ساله استفاده کردم پس مشکلی نداره. استفاده ار دیش ماهواره بر طبق ماده 24 قوانین استفاده از اینترنت که تازه گیا تصویب شده ممنوعه و ربطی هم به ارسال یا دریافت نداره. فقط دارندگان مجوزSAP از سازمان تنظیم مقررات میتوننن با استفاده از دیش ماهواره لینکهای VPN بدن. اگر قانونی هست که استفاده از دیش رو ازاد میکنه لطفا اسم قانون و تاریخ تصویبشو بگو بقیه بدونن. اگه همچین قانونی نیست که نیست حداقل بقیه رو متهم نکن.

استفاده از دیش ماهواره غیر قانونیه و ممکنه 10 سال هم استفاده کنی کسی باهات کاری نداشته باشه اما اگه یه بار اصلا اتفاقی گرفتنت هیچ وکیلی نمیتونه کمکت کنه چون بر طبق نص صریح قانون غیر قانونیه.

حالا خود دانی
    Last edited by amir_Legend; 03-09-2011 at 14:06.

14. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا من این هفته واسه خونه پدر زنم میخوام شاتل بگیرم , به زودی به همه این شایعات پایان میدم خودم میام اینجا براتون وضعیت شاتل رو مینویسم با "مدرک"
    آره آره حتما! همه لنگ تاييد شما بوديم!!!

16. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •