تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 1667 اولاول ... 60560960101010501056105710581059106010611062106310641070111011601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

والا بعضی موقعه ها اینطوری میشه که اون کادر نشون دهنده درصد نصب، تغییر نمیکنه ولی فایل ها رو نصب می کنه.

من چنتا از بازی هایی که داشتم اینطوری بودن. شما یه خورده صبر کن ببین چی میشه !!
    سلام
    صبر کردم ولی فایده نداشت
    و فولدرش رو هم نگاه کردم به حجمش اضافه نمی شه ........؟؟؟؟؟
    باتشکر

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام
    صبر کردم ولی فایده نداشت
    و فولدرش رو هم نگاه کردم به حجمش اضافه نمی شه ........؟؟؟؟؟
    باتشکر
    منم با این بازی مشکل داشتم. یعنی مثل مشکل شما نه. ولی بازیم Don't Send میداد. بیخیالش شدم.
    اینطور که من شنیدم بازی خوبی نیست یه جورایی مثل همون ArmA II هستش. ولی به تجربش می ارزه ولی من که نتونستم تجربش رو داشته باشم.

دوستانی که بدونن مشکلتون چیه حتماً جواب میدن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم من فایلای RE5 رو ریختم نمیدونم نصب شده یا نه ولی این ارور رو می ده میشه لطف کنید و بگید مشکل چیه؟

RE5DX9.exe-Ordinal Not Found

The ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive, dll

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .من به تازگی یه سیتم خردیم ،vga=xfx 275 gtx وcpu=i7 920 وmainboard=p6t se وram=6 gو....
    برای تست گرافیک بازی های زیادی گرفتم و نصب کردم مثل assassins وflashpoint وprototypeو shift وdarksectorو...
    همه آنها امدند ولی بازی prince of persia 4 را نصب کردم واجرا هم کردم اما درهنگام اجرا پس از گذشتن از مراحل هنگام زدن new game سیستم در همان لحظه بر روی لود هنگ کرده (سرعت تصویر پایین می آید )ودیگر جلو نمی رود در حالی که cpuو ramبدون مشکل کارمیکنند .حتی این بازی را ازشرکت دیگر هم خردیم ولی باز همین مشکل پیش آمد لطفا اگه می توانید کمکم کنید ومن را از نگرانی در بیاورید. مرسی البته یه سوال دیگه هم دارم اینکه درهنگام خرید کارت گرافیک بازی همراهش بود اما نتوانستم آن را نصب کنم .آیا حتما باید به اینترنت وصل شوم وآن رانصب کنم . بازم مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام ، من از لوح زرین نیکان خریدم که بدون کرک و خیلی راحت نصب شد ولی الان پچ را نمیتونم روش اجرا کنم ! لطفا راهنمایی نمایید. موقع اجرای پچ هیچ اتفاقی نمی افتد و روی 0% باقی میماند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم من فایلای RE5 رو ریختم نمیدونم نصب شده یا نه ولی این ارور رو می ده میشه لطف کنید و بگید مشکل چیه؟

RE5DX9.exe-Ordinal Not Found

The ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive, dll
    game live روآنیستال کن دوباره از dvd بازی نصب کن ...
    اگه نداره آخرین ورژنش رو بگیر نصب کن...

سلام .من به تازگی یه سیتم خردیم ،vga=xfx 275 gtx وcpu=i7 920 وmainboard=p6t se وram=6 gو....
    برای تست گرافیک بازی های زیادی گرفتم و نصب کردم مثل assassins وflashpoint وprototypeو shift وdarksectorو...
    همه آنها امدند ولی بازی prince of persia 4 را نصب کردم واجرا هم کردم اما درهنگام اجرا پس از گذشتن از مراحل هنگام زدن new game سیستم در همان لحظه بر روی لود هنگ کرده (سرعت تصویر پایین می آید )ودیگر جلو نمی رود در حالی که cpuو ramبدون مشکل کارمیکنند .حتی این بازی را ازشرکت دیگر هم خردیم ولی باز همین مشکل پیش آمد لطفا اگه می توانید کمکم کنید ومن را از نگرانی در بیاورید. مرسی البته یه سوال دیگه هم دارم اینکه درهنگام خرید کارت گرافیک بازی همراهش بود اما نتوانستم آن را نصب کنم .آیا حتما باید به اینترنت وصل شوم وآن رانصب کنم . بازم مرسی
    مشکل از بازی
    فکر کنم یک باگ که در بعضی نسخه ها وجود داره...

سیستمت مشکلی نداره

موقع لود شدن کلیدهای alt+enter یا alt +tab یا windows +d رو نگه داری درست میشه

تا از حال فول اسکرین خارج بشه...اگر بار اول نشد چندبار این کار رو تکرار کن ...
    Last edited by mahpesar; 15-11-2009 at 12:54.

7. این کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

14

game live روآنیستال کن دوباره از dvd بازی نصب کن ...
    اگه نداره آخرین ورژنش رو بگیر نصب کن...
    یعنی DVD ناقه؟؟؟
    از کجا بگیرم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

یعنی DVD ناقه؟؟؟
    از کجا بگیرم؟؟؟
    اگه بازیشو خریذه باشی داخل سی دیش بگردی پیدا میکنی...

داخل یک پوشه همه برنامه های جانبی قرار داره.............

اگه نیست از داخل یکی از بازی های دیگه که این چند وقته گرفتی نصب کن.........

اینم لینک دانلود آخرین ورژنش...:

http://microsoft-games-for-windows-live.software.informer.com/
    Last edited by mahpesar; 15-11-2009 at 16:34.

در آغاز فعالیت hamedsaw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آقا من این بازی gta iv با کدوم کرک بازی کنم تا سرعتش خوب بشه(الان کرک بازیم رازور هستش ولی اوندفعه یک کرک زده بودم بهش که بازی سریع میتونستم بکنم ولی الان با این نمیتونم..اسمه اون کرک هم یادم نمیاد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من کال اف دیتی 6 رانصب کرده ام در ویندوز 7 ولی هر وقت بازی را اجرا مکنم برمیگرده به ویندوز دوباره؟؟؟
    با تشکر fs6266

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •