سایز همه صفحات کوچک نیست سایتهایی که یه صفحه مخصوص موبایل دارند مثل گوگل بیشتر سایتها مخصوص موبایل طراحی نشده اند!!
سایز همه صفحات کوچک نیست سایتهایی که یه صفحه مخصوص موبایل دارند مثل گوگل بیشتر سایتها مخصوص موبایل طراحی نشده اند!!
شركت Mtn آفريقاي جنوبي اعلام كرد: 46 ميليون نفر تا سال 2011 مشترك خدمات ايرانسل خواهند شد.
به گزارش موج به نقل ازاز بلومبرگ، "فوتوما نلكو"، مديرعامل شركت اپراتور تلفن همراه Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش يابد.
اين شركت آفريقايي پيش تر شمار مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2015 را 31 ميليون نفر برآورد كرده بود.
شركت هاي Mtn و ايرانسل از اواخر سال 2006 فعاليت هاي مشترك خدماتي در ايران را آغاز كردند و تاكنون يك ميليون نفر براي استفاده از خدمات سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كرده اند.
Mtn پيش تر قصد داشت عمليات خود در ايران را در اواخر جولاي گذشته آغاز كند اما اين مساله به دليل مشكلات فني و قانوني به تاخير افتاد.
اين شركت همچنين در نظر دارد تا پايان سال جاري 16 ميليون نفر را در 21 نقطه عملياتي از جمله ايران به تعداد مشتركان خود اضافه كند كه در اين بين انتظار مي رود 5/5 ميليون مشترك جديد مربوط به ايران باشد.
سرمايه گذاري Mtn در ايران در حالي صورت مي گيرد كه سازمان ملل اخيرا تحريم هاي جدي عليه اين كشور اعمال كرد.
"نلكو" در اين باره گفت: "ما نگران آخرين تحولات ايران هستيم."
بر اساس اين گزارش، در حال حاضر بين 15 تا 20 هزار نفر در روز به خدمات ايرانسل متصل مي شوند.
گفتني است Mtn بزرگترين شركت تلفن همراه آفريقا محسوب مي شود و 49 درصد سهم در ايرانسل در اختيار دارد.
من گوشیم w810 داشتم سر عت دانلودم 10 تا 15 بود و 15 تا البوم اهنگ و برنامه و ... با 810 دان لود کردم
ولی برای عید من w850 خریدم چون edge نداره اصلا در بعضی موارد صفهه رو هم باز نمی کنه
فقط می خوام اینو بگم که سرعت فقط به گوشی ربط داره و به اپراتور![]()
از دوستان کسی از طریق سایت ایرانسل سیم کارت نخریده؟؟؟
رجیستر میخواد یا نه؟ بعد از اینکه سیم کارت از طرف پست تحویل داده شد چی کار باید کرد؟؟
شماره های ایرانسل جواب نمیده ایمیل رو هم پاسخ نمیدن...
کسی نمیدونه از دوستان؟؟؟
اقا اینو بد جوری پایه ام
اخه کدوم ادم عاقلی میاد برای 60 مگ دانلود 180 هزار تومان پول بده
اگه واسه خره هم بشینیم توضیح بدیم قول میدم قانع میشه و قبول میکنه
Last edited by cao-cao; 02-04-2007 at 17:11.
ایرانسل
از عمل تا واقعیت
فکر کنم به جای اینکه هی طبلیغات کنه یکم سرویس دهی رو بهتر کنه
تو شهری که اینترنت هنوز ساپورت نمیشه
کدوم هدایای نوروزی
طعرفه رو هم مطمعن باشین می بره بالا
دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
لطفا
فط
اطلاعات
بدين
داستان
ننويسين
همه ار خودشون اطلاعات اشتباه ميدن بعدا ميبينن اشتباه بوده
من خودم شخصا راضيم
جديدا هر شهري ميرم آنتن ميده
حتي
شهرک صنعتي عباس آبادم ميده
(سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)