بابا جواب مارو بدين ديگه
من قبلا تا همين ديروز 15 به 15 بازي ميكردم ولي الان فقط تا 11 به 11 ميزاره بازي كنم
چرا اينجوري شد؟
يكي جواب بده ديگه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بابا جواب مارو بدين ديگه
من قبلا تا همين ديروز 15 به 15 بازي ميكردم ولي الان فقط تا 11 به 11 ميزاره بازي كنم
چرا اينجوري شد؟
يكي جواب بده ديگه
خوب از رنج تعیین شده سرور سرریز میشه.
گاهی به 11 و حتی 15 میرسه.
این به ظرفیت سرور و ارتباط همزمان بر می گرده.
دوستان يه راه پيدا كردم تو يكي از فايل هاي كانتر دستكاري كنيد اسم بات هاي كه با هاشون بازي مي كنين رو مي تونين خودتون بنويسين البته شايد همنه بلد باشن ولي اگه دوست داشتين بگين تا بزارم
سلام...
بازی کانتر هم مثل بقیه بازی ها رمز و چیت داره ولی رمز وچیت مال بچه هاست و کسانی که بازی بلد نیستند و......
من سایتهای زیادی دارم که رمز کانتر توشه ولی به کسی نمیدم چون می دونم آدمهای بی جنبه ای هستد که سو استفاده می کنند![]()
پس به قول دوستمون نه در این تایپیک رمزی هست نه رمزی گذاشته میشه....دستور های کانتر هم جزء رمز حساب نمیشه![]()
بازم اگه سوالی بود مطرح کنید....![]()
رمز برای آنلاین فکر نکنم کار ساز باشه.
ولی برای آفلان رمز زیاده ولی خیلی هم کا راه انداز نیست.
برای آنلاین دنبال WallHack باشید (خوراک خودمه ولی از من نخواهید ....)
برای آفلاین هم این ترینر شاید به درد بخوره.
این ترینر با فشار دادن هر کدام از کلیدهای جهتی شاخص جان شما رو 100 میکنه.
پس باید موقع روبرو شدن با دشمن از حرکات زیگزاگی زیاد استفاده کنید![]()
تزینر بالا فقط و فقط روی Condition Zero 1.6 جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 06-01-2007 at 00:14.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که گذاشتین به چه دردی میخوره؟
به نظر شما مشکل من در این بازی چیه :
من این بازی رو وقتی نصب کردم ( البته 2 تا سی دی بودش که بازیش فارسیه و ماله شرکت نوین پرداز ) و وقتی بازی میکنم بعد از یه مدتی یدفعه بازی گیر میکنه و ارور dont send میاد و از بازی خارج میشه من حتی ویندوز عوض کردم و حتی کامپیوترم رو هم عوض کردم اینطوری بود مشکل چیه ؟؟؟
مشکل از سی دی بازیته...احتمالا چون کار برادران ایرانی هست این جوریه....
در جواب دوستم که گفت آنلاین چین نداره...خیلی هم زیاد داره...مثلا یکیش aim هست و یکیش به قول خودت wallhack هست و یکیش cheat speed هست و.....
تازه یه کاری میشه کرد که اگر پسورد Admin را هم نداشته باشی..کارهایی مثل Ban و کیک را بتوانی انجام دهی!!!!
بابا دست از اين چيت بازي و اين جور كارا بر داريد فايده نداره يه خورده بدون چيت بازي كنين بازيتون خوب شه من خودم فقط دنبال تنظيمات هستم واسه بهتر بازي كردن راستي به نظر من اين كد gl_spriteblend رو تو بازياتون حتماً صفر كنيد خيلي خوبه چون وقتي طرف باگ مي خوره يا گردني مي خوره ازش خون مي پاشه مي فهمي هرتش چنده
شما هم اگه از اين جور كدها كه غير قانوني نيست بلدين بزارين
سلام.
بله دقیقا همینطوره.خوب همه اینها برنامه های هکه و با کد زدن نیست.
منظورم این بود.
ولی Ban کردن بدون پسورد را نمیدونستم.![]()
هکرها چه کارها که نمیکنن.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)