حالا راه درمانش چیه ؟دستت درد نکنه
حالا راه درمانش چیه ؟دستت درد نکنه
آخه این چه گوشیه که یه روزه به من 150تومن ضرر زده؟ حالا خیلی هم نوبره انگار
کسی میدونه چه طور از phone memory بک آپ بگیرم مموری هم ندارم
در ضمن اینقدر عضویت جدید مارو به رخمون نکشین
Last edited by ostooreh; 07-07-2007 at 13:24.
ربطی به گوشی نداره برو به بالادستها بگو. ان73 که یه روزه به همه 300 تومان ضرر داد.
درثانی ما اینجا همه دوست هستیم و ثالثا باید عضویت جدیدت رو به رخت بکشیم آخه یه جوری مطلبت رو مینویسی که انگاری داری دستور میدی؟
تایید میشه
ما اینجا جمع شدیم تا به هر کسی که احتیاج به کمک داره کمک کنیم ودرباره ی تمام موضوعات در انجمنهای مختلف بحث میشه و هر کس هر اطلاعاتی داره در اختیار دیگران قرار میده تا دیگران ازش استفاده کنن و اونم از اطلاعات دیگران استفاده میکنه(رابطه متقابل)
اینجا دوستی و رفاقت حرف اول را میزنه دوست عزیز![]()
موفق باشید![]()
فک کنم اگه تاریخ وساعت کامپیوترتو درست کنی دیگه با وصل کردن به کامپیوتر تاریخ تغییر نمیکنه.
مي گم حافظه داخلي كا800 چنده؟
````````````````````````
70mb
توی گوشی من که حافظه آزادش 74 مگ هست !
ولی کل حافظه فکر میکنم حدود 85 مگ باشه. (اصلا هزار مگ وقتی نمیشه ازش استفاده کرد چه اهمیتی داره)
درسته گوشيه من هم 74 مگابايت زده اما توي دفترچه گوشي زده 64 مگابايت!
دوستان اين فريم وير يعني R1KG001 توسط اين سايت و در اين تاريخ عرضه شده Released on Wotan on 30/3/2007اما همين فرم وير R1KG001 توسط سوني اريكسون در تاريخ 5/7/2007 عرضا شده يعني 4 ماه بعد حالا من دليل اين مقدار تفاوت در تاريخ عرضه رو نمي دونم اينم متن دقيق گزارش سايت سوني اريكسون
Dear Sir,
Thank you for contacting Sony Ericsson .
Kindly note that the last update software avialable for K800i is R1KG001
Best regards,
Ayesha
Please contact us again if we can be of further assistance and also visit our website at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . To register now for great content and fantastic Web and WAP services visit our websites at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Old emails:
Email:
To: ؟
From:accmarn@gmail.com
report me
last fiemware for k800i
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)