دوست عزیز یه حالی هم به ما بده ببین میتونی راهنمایی کنی؟ ( چند تا پست بالاتر)![]()
دوست عزیز یه حالی هم به ما بده ببین میتونی راهنمایی کنی؟ ( چند تا پست بالاتر)![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمت این اموزش و یکی از بچه های فروم کشیده![]()
البته من نفهیمدم الان مشکل روشن شدن گوشیت حل شده یا نه ولی به هر حال تو اون لینکه اموزشهای توپی هست
راستی این اسم کاربری ات منو یاد یه شعر ار اخوان میندازه ...
Last edited by mj_heydari; 19-04-2007 at 17:00.
آقا من گوشیم دادم با باکس فلشش کردن درست شد بعد به یارو گفتم میشه با فار گوشی رو دستکاری کرد مشکلی براش پیش نمیاد گفت نه(آره جون عمش) بعد گوشی رو دستکاری کردم طبق این آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گوشی رو که خواستم روشن کنم دیدم که ---- تو گوشی و روشن نمیشه بعد وصلش کردم به XC++ بعد عکس زیر رو دیدم
بعد بردم جاهایی که فلش می کنن گفتن ما تضمین نمی کنیم ممکنه اگه بخای دوباره این کارو بکنی خراب بشه من خودم اومدم با برنامه Xc++ فایل فریو ویر که دانلود کردم رو باهاش گوشی رو فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن می کنم میگه که گوشی اصل نیست حالا باید برم گوشی رو ریجستر کنم یکی توضیح بده که این چرا با باکس که فلش کردم این جوری میشه و نمیشه فایل های گوشی رو دستکاری کرد و آیا راهی هست که این جوری نشه یعنی با باکس فلش کنم بعد گوشی رو دستکاری کنم و اگه بخام اینجوری بکنم به اون کسی که فلش میکنه بگم چی یه توضیح کاملی بدین
اقا ربطی نداره ..شما هر تریپی گوشیتو فلش کنی باز بعدا میتونی با فار دستکاری کنی ..این چیزیه که بارها تجربه شده ..البته اگه دزست مراحل بری به مشکلی بر نمی خوری![]()
زیر زمین علالدین هم 2 -3 تا مغازه هست که یه چیزایی میفهمن ...بقیه همه تعطیلن ..نمی دونن فار چیه ..یکییشون که حتی باکس داشت و جلو خودم داشت رجیستر می کرد نمی دونست اسم اون چیزی که داره میریزه رو گوشی فرم وره !! درباره gdfs va erom که خیلی کم میدئنند داستان چیه![]()
اول ها 1 دقیقه ای روشن میشد . با این آموزشی که شما هم لینکشو گذاشتید به مبارزه روشن شدن پرداختم و نتیجا این شد که گوشی تا یک ساعت روشن نمیشه و فون ایکس اس باهاش ور میره اما نهایتا بعد از 1 ساعت روشن میشه و عملیات متوقف میشه . دیگه نمیدونم چکار باید میکردم که نکردم . آخه من چه هیزم تری به این گوشی فروختم که این کار رو با من میکنه .![]()
![]()
![]()
اسم کاربری چه قابل داره. بپیچم؟ شما گلی!
ای نخورده مست لحظه دیدار نزدیک است ...![]()
![]()
این همون عکس بوده که یادم رفت بگذارم
![]()
حالا اینا رو بیخیال من تازه فهمیدم که فایل فلش Main Frimware با فایل FS یکی نبوده آقا جون مارتون یکی کمک کنه من این فایل FS رو دارم K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn حالا یکی بیاد فایل مربوط به فلش کردن Main Frimware که به فایل FS کی در بالا گفتم بخوره من خودم زیاد تشخیص نمیدم لینکش رو بده تا برم کافی نت دانلود کنم راستی فایل کاستومایزی که به دو فایل بالا هم بخوره رو بگذارید لطفا نگید برو تو فلان جا گیر میاره من مخم گوز پیچ میشه و راستی لینک یه آموزشی رو هم بگذارید که خودم با کابل تو گوشی گوشیم رو فلش کنم و 100 کار کنه مهم نیست چهطور باشه یا چقدر زمان ببره فقط بتونم خودم فلشش کنم که به این بی پدرا رو نندازم رفتم یا میگه 15 هزار تومن تازه من تظمین هم نمی کنم
سلام
آقایون اگه هرکی بلده لطفا سریعا جواب بده
من یه کا750 که فکر کنم چنج هستش آخه سریال پشتش با خودش فرق داره
وقتی تبدیل به دبلیو 800 کردم حالا روشن میشه میره رو پلیز ویت ولی حرکت نمی کنه و گوشی هم روشن نمی شه لطفا کمکم کنید
اين خطا براي اينه كه باگ داره نرم افزار با گوشي مچ نميشه شما يه بار با phone xs فايل main رو فلش كن درست ميشه
سلام می خواستم اگه کسی فریمور جدید k750 رو داره واسم بزاره ممنون میشم . من از تاپ سونی نمی تونم دانلود کنم و ریجستر هم شدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)