تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 139 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا یه سر بزن
    البته زبان سایت روسی است ولی همین لینک تو گوگل بزن ..بعد وقتی اومد گزینه translate رو بزن تا زات از روسی به انگلیسی ترجمه کنه ...
    دوست عزیز یه حالی هم به ما بده ببین میتونی راهنمایی کنی؟ ( چند تا پست بالاتر)

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با فون ایکس اس کار میکنم همش گوشیم روشن میشه همه فن ها رو هم زدم یه بار بعد از 10 دقیقه روشن میشه یه با بعد از 1 ساعت . تاقبل از این بعد از 1 دقیقه روشن میشد که با یه عالمه دستکاری کردن عوض کردن ویندوز و درایور یو اس بی دیگه این اتفاق نیفتاد
    گوشیمم 810 هست.
    جای امیدواری هست یاگوشیمو بندازم دور؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زحمت این اموزش و یکی از بچه های فروم کشیده

البته من نفهیمدم الان مشکل روشن شدن گوشیت حل شده یا نه ولی به هر حال تو اون لینکه اموزشهای توپی هست

راستی این اسم کاربری ات منو یاد یه شعر ار اخوان میندازه ...
    Last edited by mj_heydari; 19-04-2007 at 17:00.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

آقا من گوشیم دادم با باکس فلشش کردن درست شد بعد به یارو گفتم میشه با فار گوشی رو دستکاری کرد مشکلی براش پیش نمیاد گفت نه(آره جون عمش) بعد گوشی رو دستکاری کردم طبق این آموزش :

بعد گوشی رو که خواستم روشن کنم دیدم که ---- تو گوشی و روشن نمیشه بعد وصلش کردم به XC++ بعد عکس زیر رو دیدم

بعد بردم جاهایی که فلش می کنن گفتن ما تضمین نمی کنیم ممکنه اگه بخای دوباره این کارو بکنی خراب بشه من خودم اومدم با برنامه Xc++ فایل فریو ویر که دانلود کردم رو باهاش گوشی رو فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن می کنم میگه که گوشی اصل نیست حالا باید برم گوشی رو ریجستر کنم یکی توضیح بده که این چرا با باکس که فلش کردم این جوری میشه و نمیشه فایل های گوشی رو دستکاری کرد و آیا راهی هست که این جوری نشه یعنی با باکس فلش کنم بعد گوشی رو دستکاری کنم و اگه بخام اینجوری بکنم به اون کسی که فلش میکنه بگم چی یه توضیح کاملی بدین

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من گوشیم دادم با باکس فلشش کردن درست شد بعد به یارو گفتم میشه با فار گوشی رو دستکاری کرد مشکلی براش پیش نمیاد گفت نه(آره جون عمش) بعد گوشی رو دستکاری کردم طبق این آموزش :

بعد گوشی رو که خواستم روشن کنم دیدم که ---- تو گوشی و روشن نمیشه بعد وصلش کردم به XC++ بعد عکس زیر رو دیدم

بعد بردم جاهایی که فلش می کنن گفتن ما تضمین نمی کنیم ممکنه اگه بخای دوباره این کارو بکنی خراب بشه من خودم اومدم با برنامه Xc++ فایل فریو ویر که دانلود کردم رو باهاش گوشی رو فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن می کنم میگه که گوشی اصل نیست حالا باید برم گوشی رو ریجستر کنم یکی توضیح بده که این چرا با باکس که فلش کردم این جوری میشه و نمیشه فایل های گوشی رو دستکاری کرد و آیا راهی هست که این جوری نشه یعنی با باکس فلش کنم بعد گوشی رو دستکاری کنم و اگه بخام اینجوری بکنم به اون کسی که فلش میکنه بگم چی یه توضیح کاملی بدین
    اقا ربطی نداره ..شما هر تریپی گوشیتو فلش کنی باز بعدا میتونی با فار دستکاری کنی ..این چیزیه که بارها تجربه شده ..البته اگه دزست مراحل بری به مشکلی بر نمی خوری
    زیر زمین علالدین هم 2 -3 تا مغازه هست که یه چیزایی میفهمن ...بقیه همه تعطیلن ..نمی دونن فار چیه ..یکییشون که حتی باکس داشت و جلو خودم داشت رجیستر می کرد نمی دونست اسم اون چیزی که داره میریزه رو گوشی فرم وره !! درباره gdfs va erom که خیلی کم میدئنند داستان چیه

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زحمت این اموزش و یکی از بچه های فروم کشیده

البته من نفهیمدم الان مشکل روشن شدن گوشیت حل شده یا نه ولی به هر حال تو اون لینکه اموزشهای توپی هست

راستی این اسم کاربری ات منو یاد یه شعر ار اخوان میندازه ...
    اول ها 1 دقیقه ای روشن میشد . با این آموزشی که شما هم لینکشو گذاشتید به مبارزه روشن شدن پرداختم و نتیجا این شد که گوشی تا یک ساعت روشن نمیشه و فون ایکس اس باهاش ور میره اما نهایتا بعد از 1 ساعت روشن میشه و عملیات متوقف میشه . دیگه نمیدونم چکار باید میکردم که نکردم . آخه من چه هیزم تری به این گوشی فروختم که این کار رو با من میکنه .

اسم کاربری چه قابل داره. بپیچم؟ شما گلی!
    ای نخورده مست لحظه دیدار نزدیک است ...

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این همون عکس بوده که یادم رفت بگذارم

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حالا اینا رو بیخیال من تازه فهمیدم که فایل فلش Main Frimware با فایل FS یکی نبوده آقا جون مارتون یکی کمک کنه من این فایل FS رو دارم K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn حالا یکی بیاد فایل مربوط به فلش کردن Main Frimware که به فایل FS کی در بالا گفتم بخوره من خودم زیاد تشخیص نمیدم لینکش رو بده تا برم کافی نت دانلود کنم راستی فایل کاستومایزی که به دو فایل بالا هم بخوره رو بگذارید لطفا نگید برو تو فلان جا گیر میاره من مخم گوز پیچ میشه و راستی لینک یه آموزشی رو هم بگذارید که خودم با کابل تو گوشی گوشیم رو فلش کنم و 100 کار کنه مهم نیست چهطور باشه یا چقدر زمان ببره فقط بتونم خودم فلشش کنم که به این بی پدرا رو نندازم رفتم یا میگه 15 هزار تومن تازه من تظمین هم نمی کنم

داره خودمونی میشه sorena.heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقایون اگه هرکی بلده لطفا سریعا جواب بده
    من یه کا750 که فکر کنم چنج هستش آخه سریال پشتش با خودش فرق داره
    وقتی تبدیل به دبلیو 800 کردم حالا روشن میشه میره رو پلیز ویت ولی حرکت نمی کنه و گوشی هم روشن نمی شه لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    آقایون اگه هرکی بلده لطفا سریعا جواب بده
    من یه کا750 که فکر کنم چنج هستش آخه سریال پشتش با خودش فرق داره
    وقتی تبدیل به دبلیو 800 کردم حالا روشن میشه میره رو پلیز ویت ولی حرکت نمی کنه و گوشی هم روشن نمی شه لطفا کمکم کنید
    اين خطا براي اينه كه باگ داره نرم افزار با گوشي مچ نميشه شما يه بار با phone xs فايل main رو فلش كن درست ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض فریمور جدید

سلام می خواستم اگه کسی فریمور جدید k750 رو داره واسم بزاره ممنون میشم . من از تاپ سونی نمی تونم دانلود کنم و ریجستر هم شدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •