اینهمه دارن میگن که کریستال را نصب نکنین خطرناکه.....
بازم شما رفتین نصب کردین؟
اینهمه دارن میگن که کریستال را نصب نکنین خطرناکه.....
بازم شما رفتین نصب کردین؟
آقایون من کریستال نصب نکردم
راستشو بخواید ایراد از جای دیگه است.این برنامه را که نصب کردم کار میکرد ولی از فونتش خوشم نیومد برا همین فونتشا که روی هارد دیسک نصب کرده بود پاک کردم و به جاش چند تا فونت از خود ویندوز توی اونجا کپی کردم .اولش فونت ها کار می کرد ولی بعدش یه فونت سنگین از ویندوز کپی کردم که ظاهرا نتونسته بخونتش .لطفا بگید چطور پاکش کنم.خواهشا" راهنمائی کنید
چه برنماه ای نصب کردی؟؟؟
اسمش چی بید؟
از سرويس من تست كردي؟ شايد بشه كاري كرد
قبل از اينكه بخواد ريست شه
بالا
*
پايين
پايين
*
پايين
*
شايد بتوني هارد رو فرمت كني
سلام دوستان:
چطوری میشه به اینترنت متصل شد لطفا کمکم کنید؟؟(از طریق ایرانسل)
مرسی از لطف همتون
دوست عزیز W950 که بالا و پائین نداره(joyestic نداره)! چطور این روش را تست کنم؟؟
امروز دوباره بردم بیرون برا تعمیر.طرف دوباره فلش کرد اما نشد.گفتاحتمالا" باید آیسی فلشش عوض بشه![]()
منظور دوستمون از بالا و پايين همين كليد اسكرول بغل گوشي هست.
ببین عزیز شما اگه کابل گوشیرو وصل کنی در حالتی که گوشی هنوز آپ نشده اصلا منوی انتخاب نوع اتصال برای شما نمیاد که بخوای fast transfer file رو انتخاب کنی در ضمن این راهارو من دو هفته پیش به دوستمون گفتم امتحان کرد نشد . الانم تنها راهش همون فرمت کردن رم 4گیگ گوشی بوسیله ی دستگاه باکسه![]()
من فکر میکنم منظور دوستمون از برنامه همون resourse هست . ایشون هم به مشکل نفر قبلی دچار شده . دوست عزیز به اون دوستمونم گفتم تنها راه رهایی از این مشکل فرمت رم 4گیگ گوشی به وسیله ی دستگاه باکس . (البته همه جا این کارو بلد نیستن)![]()
کد مربوطه را بزن دیگه کاری نداره
یا یه اس ام اس به 2225 بفرست و اولش یه حرف s بزن بعد یه فاصله بعد شماره imei گوشی را بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)