تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 190 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

کسی میتونه بگه این ارور برای چیه ؟

میخوام موبایلمو به موزیکال تبدیل کنم ولی همش این ارور رو میزنه ...

طبق این توضیحات عمل کردم و تمام کدها رو امتحان کردم ولی باز این ارور ور میده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام

کسی میتونه بگه این ارور برای چیه ؟

میخوام موبایلمو به موزیکال تبدیل کنم ولی همش این ارور رو میزنه ...

طبق این توضیحات عمل کردم و تمام کدها رو امتحان کردم ولی باز این ارور ور میده

لطفا راهنمایی کنید

فکر کنم فریم ویرت آخرین نسخه باشه !

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

موبایل من هیچ نرم افزار و تمی رو دریافت نمیکنه ..... حتی نرم افزارهایی رو که قبلا میتونستم نصب کنم رو نمیتونه نصب کنه ...

به خاطر این مشکل 3 بار فلشش کردم و تنظبماتش رو ریست کردم اما باز درست نشد ... هر جایی هم میبرم میگن کاری از دستمون بر نمیاد ...
    ویروسی هم شناسایی نمیکنه
    چی کار کنم

همش این ارور رو میده ...وقتی میخوام نرم افزرای رو نصب کنم اول یه بوق میزنه و بعد این پیغام ظاهر میشه

installation
    security error
    unable to install

یه چیز دیگه ... توی تم های اصلیش یه تم جدید به نام HodaPhone اومده ... و وقتی که ریست یا فلشش میکنم این تم به جای تم اصلیش ظاهر میشه و رنگش هم قرمزه ...

درایو C و E گوشی رو کاملا فرمت و تمام اطلاعاتش رو پاک کردم ... ولی باز اون تم هستش و به صورت پیش فرض انتخاب میشه ... همیشه وقتی ریستش یا مموری رو در میاوردم تم آبی خودش روش بود .....

با این 2 کد هم فرمتش کردم اما باز نشد که نشد ............7780 و 7370

چیکار کنم ... زیر قیمت ردش کنم بره یا نه ؟

به دادم برسید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه مشکله دیگه .... کمک
    من هر آهنگی رو که به وسیله ی بلوتوث میگیرم رو نمیتونم ذخیره کنم ... و این ارورو رو بهم میده
    music player:
    not enough
    memory to perform operation . delete some data first
    تمام اطلاعات درابو c و e رو پاک کردم ولی باز همینو میگه
    ..... آهنگهای 4 تا 5 مگابایتی رو دریافت میکنه و سیو نمیکنه و آهنگهای پایین تر از 3 مگایایتی رو میتونم دریافت کنم .و سیوشون کنم .... مموری من 1 گیگه و موقع دریافت هم تنظیم میکنم روی مموری و درایو c هم 10 مگابایت فضا خالی داره .....
    مشکل قبلی حل شد و حالا این مشکل به وجود اومده ...
    وقتی برای آولین بار گوشیمو فلش کردم همه ی این مشکلات به وجود اومد ... ... چند تا مشکل دیگه هم دارم ...
    وقتی که گوشی رو برای اولین بار فلش کردم 3 تا مسیج تصویری به مسیجها اضافه شده و اسم همشون هم
    vodafone هست
    تازه یه تم هم به نام
    Vodafone اضافه شده به تم های اصلیش که به هیچ وجه پاک نمیشه و چند تا عکس به نامهای vodafone اضاف شده ...
    میخام بدونم این
    Vodafone چیه که سیستم موبالمو تغییر داده و همه چیزو بهم ریخته .....
    میخوام کلا مثله روز اولش بشه و وقتی که مستر ریستش میکنم تم و تنظیمات اصلیشو داشته باشه
    ببینم اصلا گوشی منو فلش کرده یا سیستمشو تغییر داده ...
    اصلا میشه براش کاری کنیم با نه ؟

لطفا کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ HELP Me

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یه مشکله دیگه .... کمک
    من هر آهنگی رو که به وسیله ی بلوتوث میگیرم رو نمیتونم ذخیره کنم ... و این ارورو رو بهم میده
    music player:
    not enough
    memory to perform operation . delete some data first
    تمام اطلاعات درابو c و e رو پاک کردم ولی باز همینو میگه
    ..... آهنگهای 4 تا 5 مگابایتی رو دریافت میکنه و سیو نمیکنه و آهنگهای پایین تر از 3 مگایایتی رو میتونم دریافت کنم .و سیوشون کنم .... مموری من 1 گیگه و موقع دریافت هم تنظیم میکنم روی مموری و درایو c هم 10 مگابایت فضا خالی داره .....
    مشکل قبلی حل شد و حالا این مشکل به وجود اومده ...
    وقتی برای آولین بار گوشیمو فلش کردم همه ی این مشکلات به وجود اومد ... ... چند تا مشکل دیگه هم دارم ...
    وقتی که گوشی رو برای اولین بار فلش کردم 3 تا مسیج تصویری به مسیجها اضافه شده و اسم همشون هم
    vodafone هست
    تازه یه تم هم به نام
    Vodafone اضافه شده به تم های اصلیش که به هیچ وجه پاک نمیشه و چند تا عکس به نامهای vodafone اضاف شده ...
    میخام بدونم این
    Vodafone چیه که سیستم موبالمو تغییر داده و همه چیزو بهم ریخته .....
    میخوام کلا مثله روز اولش بشه و وقتی که مستر ریستش میکنم تم و تنظیمات اصلیشو داشته باشه

ممکن فایلی که با اون گوشیت رو فلش کردن معیوب باشه ببر یه نمایندگی اصلی برات فلش کنن

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

[/FONT]تمام اطلاعات درابو c و e رو پاک کردم ولی باز همینو میگه
    مشکل قبلی حل شد و حالا این مشکل به وجود اومده ..

دوست من اگه امکان update کردن داری یکبار گوشیت رو update کن در ضمن vodafone یکی از سرویس دهندگان بزرگ گوشی هست که خوب مثل تمامی سرویس دهندگان یکسری گوشی های تبلیغاتی رو برای خودش می خره مثل همین نوکیا که خیلی از گوشی هاش رو وقتی بخواهید مثلا از یک سرویس دهنده ی خاص مبایل خط بگیرید بهتون رایگان یا با یک تخفیف ویژه گوشی میدن که خوب طبیعتا روی اون گوشی سیستم خاص اون سرویس دهنده نصب هست.
    حالا هم یکی از همین سیستم ها روی گوشیتون نصب هست! (البته نه اینکه سیستم فرق کنه، نه، فقط هینطوری هست یکسری تم یا رینگتن یا مثلا صفحه اول روشن شدن به جای دو دست نوکیا آرم تبلیغاتی اون شرکت میآد)
    اگر می تونیید به قول دوستمون ببرید یک نمایندگی براتون دوباره فلش کنه! البته update رو هم فراموش نکنید.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام

به خاطر این مشکل 3 بار فلشش کردم و تنظبماتش رو ریست کردم اما باز درست نشد ... هر جایی هم میبرم میگن کاری از دستمون بر نمیاد ...
    و
    دوست من کجا گوشی رو فلش می کنی،‌البته من نمیدونم در ایران نمایندگی نوکیا کجاست ولی باید برای فلش حتما به نمایندگی نوکیا برید، جاهای متفرقه این مشکلات رو هم داره،‌فلش باید همون سیستم اصلی نوکیا رو برگردونه، این ۳بار هم احتمالا(یعنی ۱۰۰٪) جایی که بردید گوشی رو از سیستم های متفرقه استفاده کردند، شما به یکی از نمایندگی های مجاز برید و بدید براتون فلش بکنن گوشی رو، در ضمن مگه میشه کاری از دست کسی بر نیاد!!! ته ته کار اینه که بورد گوشی مشکل داره(که تازه این مشکل شما نیست) که خوب برد اصلی رو عوض می کنند! آدم که نیست مرض لاعلاج بگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه مشکل داشتم البته تا همین حالا هم که ساعت 2.24 دشاتم تو صفحات میگشتم که جوابشو پیدا کنم
    وقتی داشتم ان 70 رو تبدیل به ام ای میکردم برق قطع شد از اون به بعد کابل USB رو که وصل میکنم عکسش گوشهء گوشیم میاد ولی PCsuite اونو نمیشناسه
    ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه قاب فابریک n70 معمولی چنده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

میخوام گوشیمو آپدیت کنم و تبدیلش کنم به ME ...

ولی این ارور رو میزنه

باید چیکار کنم

کسی میدونه آخرین ورژن n70 چنده؟

ورژن گوشیمو بالا توی عکس زده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •