تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 376 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر و بچ،
    یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
    k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
    چی کار کنم؟!!

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام بر و بچ،
    یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
    k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
    چی کار کنم؟!!
    دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید لطفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    +
    rmvb با real player باز میشه اگر k lite رو سیستم دارید احتمالا مشکل از فایلتونه این بسته کدک رو هم امتحان کنید
    کد:

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید لطفا
    کد:
    یا
    کد:
    rmvb با real player باز میشه اگر k lite رو سیستم دارید احتمالا مشکل از فایلتونه این بسته کدک رو هم امتحان کنید
    کد:
    شرمنده امیرجان،تازه واردی مارو به استادی خودت ببخش!
    به هرحال ممنون،هم از تذکرت هم از جوابت
    Last edited by real_717; 17-10-2007 at 09:56.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

محمد حسین جان تو دیگه چرا تو که ماشالله اوستایی ؛ خوب پسر خوب حتما آپلود نداشتی که ratio پایین اومده و انتظار هم نداشته باش که ثابت بمونه فقط سه راه پیشنهاد میدم امتحان کن :
    1- لینک ترکر رو از پراپرتیز تورنت کات کن بعد ok کن بعد DHT رو فعال کن و بعد بزن استارت بشه اینطوری اگه کس یا کسانی اون تورنت رو داشته باشند که تو برنامشون DHT هم فعال باشه و فایل مورد نظر هم فعال باشه بدون اینکه ترکر میزان دانلود تو رو ثبت کنه میتونی دانلودش کنی بعد اتمام دانلود لینک ترکر رو برگردون همونجایی که بوده و DHT رو از کار بنداز و دوباره استارت اگه خوش شانس باشی و همونطور که گفتم یه کسایی اون تورنت رو داشته باشنو DHT تو برنامشون فعال باشه و فایل هم فعال میتونی اونو دانلود کنی بدون اینکه ratio تو کمترین تنزلی داشته باشه بعد از اتمام هم که گفتم اینطوری ترکر فقط آپلود هاتو ثبت میکنه ؛ ولی اگه موقع دانلود بدون ترکر به مشکل برخوردی و نتونستی دانلود کنی باید لینک رو برگردونی سرجاش و چاره ای جز طی کردن روال عادی نداری
    2- جلوی فوروارد شدن پورتتو بگیری و فایل رو دانلود کنی بعد دانلود موقع آپلود دوباره بزاری پورتت فوروارد کنه اینطوری بازهم بدون اینکه ترکر تو رو ببینه میتونی دانلود کنی و فقط آپلود هات ثبت میشه و ratio میره بالا

توجه : این دو مورد یه اشکال دارن و اون هم اینه که سرعت دانلودت کمتر هست البته من خودم بجای اینکه 1 تورنت بزارم دانلود بشه 2 تا میزارم برا دانلود اینطوری تا حدودی افت سرعت دانلود جبران میشه و مثلا اگه قراره یک تورنت باسرعت 8 کیلو بایت دانلود بشه با قرار دادن تورنت دوم مقدار دانلود به 14 تا 16 کیلو بایت میرسه ( البته این مثال فرضیه و برای روشن شدن مطلب نوشتم ممکنه در عمل غیر از این باشه )
    من با یه مشکلی مواجه شدم که هم چنان پا برجاست.4 تا فایل با سرعت 10 که مجموعا میسه 40 رو می تونم دانلود کنم ولی یه فایلو با 40 نمی تونم. ؟؟؟؟؟؟در حالی که قبلا می تونستم...ریتیو هام 0.800 هستند حدودا ولی فکر نکنم مال این باشه.سیدهام تعداد کلی شون زیاده ولی کانکتاش کمه.20(1200) ...در حالی که همین فایل قبلا سیداش خیلی زیاد بود..خلاصه فکر کنم تعداد سیدهم به نسبت سرعت کم شده.؟؟ ضمنا از صبا شبانش استفاده میکنم.
    دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by isbn84; 18-10-2007 at 03:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

13

جالبه كه بين دو تا پست آخر حدود 20 ساعت فاصله است
    پس نذاريد فروم بخوابه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

11 سايت سرچ تورنت ScrapeTorrent

اين سايت مخصوص سرچ تورنت در 10 سايت برتر تورنته:
    /TorrentSpy /IsoHunt /PirateBay /TorrentReactor /MegaNova /MiniNova/ Demonoid TorrentPortal /BTJunkie/ FullDls

و امكان سورت كردن بر اساس: Seeds /Date/ Name /Size رو داره

و مينونه اونها رو بر اساس: Zero-Seeders/ Duplicates/ ---- سرند كنه

فروم هم داره

آدرس: scrapetorrent.com

ScrapeTorrent combines torrent search results from the top bittorrent index sites into a single page of results. You can sort search results by name, date, seed count, category, and file size. ScrapeTorrent relies on your generous donations to stay alive and as thanks, donors are allowed ad-free access among other exclusive features in development.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

12 سايت filelist.ro

من دعوت نامه سايت filelist.ro رو دارم اگه كسي ميخواد pm بزنه (ايميلشو بده).
    توجه مزايا:
    1- تمام تورنت هاش فري ليچ هستند (همش 751 تورنت داره)
    2- اگه كسي رو دعوت كنيد 10 گيگ آپلود بهتون ميده.
    3- تعداد ليچرهاش خيلي كمه و سرعت دانلود بالايي داره.
    ================================
    (26 مهر 1386) Stats
    -------------------------------
    Registered users 19912
    Torrents 5,679
    Seeders 24,450
    Seeder/leecher ratio (%) 10
    ---------------------------
    Last edited by senjed1349; 20-10-2007 at 09:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من با یه مشکلی مواجه شدم که هم چنان پا برجاست.4 تا فایل با سرعت 10 که مجموعا میسه 40 رو می تونم دانلود کنم ولی یه فایلو با 40 نمی تونم. ؟؟؟؟؟؟در حالی که قبلا می تونستم...ریتیو هام 0.800 هستند حدودا ولی فکر نکنم مال این باشه.سیدهام تعداد کلی شون زیاده ولی کانکتاش کمه.20(1200) ...در حالی که همین فایل قبلا سیداش خیلی زیاد بود..خلاصه فکر کنم تعداد سیدهم به نسبت سرعت کم شده.؟؟ ضمنا از صبا شبانش استفاده میکنم.
    دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز برای اینکه مطمئن بشی مشکل از فایلی که دانلود میکنی نیست این فایلو دانلود کن برا من زیر یک دقیقه به حداکثر سرعت دانلود رسید مال شما هم حداکثر باید در عرض 5 دقیقه برسه فعلا اینو امتحان کن ببینیم نتیجه چیه :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دعوت نامه سايت filelist.ro رو دارم اگه كسي ميخواد pm بزنه (ايميلشو بده).
    توجه مزايا:
    1- تمام تورنت هاش فري ليچ هستند (همش 751 تورنت داره)
    2- اگه كسي رو دعوت كنيد 10 گيگ آپلود بهتون ميده.
    3- تعداد ليچرهاش خيلي كمه و سرعت دانلود بالايي داره.
    ================================
    (26 مهر 1386) Stats
    -------------------------------
    Registered users 19912
    Torrents 5,679
    Seeders 24,450
    Seeder/leecher ratio (%) 10
    ---------------------------
    قربونت ما را دعوت کنی ممنون میشیم یه دنیا. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ستت درد نکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگه مطمئنی که همه کارها رو انجام دادی مخصوصا add کردن پورت تو تنظیمات کانفیگ مودم پس مشکل از isp شماست قبلا هم توضیح دادم با isp خودتون در اینمورد تماس بگیرید شاید کمکتون کردن . لطف کنید و پست ها رو دقیق بخونید و سئوال تکراری رو نپرسید مطمئن هستم که با isp خودتون در اینمورد صحبت نکردید ؛ درسته یا نه ؟ بسته بودن پورت از isp و add نشدن اون تو فایروال داخلی مودم یا روتر هستش چون با غیر فعال کردن فایروال یا آنتی ویروس میشه اون مشکلا رو حل کرد ولی این دو تا به این راحتی حل نمیشه و حتما باید دقیق بررسی بشن
    ISP ما که حرف جدیدی بلد نیست که بزنه. مثل همه شرکت ها می گه: مشکل از خودتونه . تمامی پورت های ما کاملاً بازه . همه دارند خیلی خوب استفاده می کنند . همه 100% راضی هستند . ما بهترین خدمات ADSL را در ایران می دیم و هزار جور از این حرفهای دیگر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •