سلام بر و بچ،
یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
چی کار کنم؟!!
سلام بر و بچ،
یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
چی کار کنم؟!!
دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید لطفا
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rmvb با real player باز میشه اگر k lite رو سیستم دارید احتمالا مشکل از فایلتونه این بسته کدک رو هم امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده امیرجان،تازه واردی مارو به استادی خودت ببخش!
به هرحال ممنون،هم از تذکرت هم از جوابت
Last edited by real_717; 17-10-2007 at 09:56.
من با یه مشکلی مواجه شدم که هم چنان پا برجاست.4 تا فایل با سرعت 10 که مجموعا میسه 40 رو می تونم دانلود کنم ولی یه فایلو با 40 نمی تونم. ؟؟؟؟؟؟در حالی که قبلا می تونستم...ریتیو هام 0.800 هستند حدودا ولی فکر نکنم مال این باشه.سیدهام تعداد کلی شون زیاده ولی کانکتاش کمه.20(1200) ...در حالی که همین فایل قبلا سیداش خیلی زیاد بود..خلاصه فکر کنم تعداد سیدهم به نسبت سرعت کم شده.؟؟ ضمنا از صبا شبانش استفاده میکنم.
دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by isbn84; 18-10-2007 at 03:33.
جالبه كه بين دو تا پست آخر حدود 20 ساعت فاصله است
پس نذاريد فروم بخوابه![]()
اين سايت مخصوص سرچ تورنت در 10 سايت برتر تورنته:
/TorrentSpy /IsoHunt /PirateBay /TorrentReactor /MegaNova /MiniNova/ Demonoid TorrentPortal /BTJunkie/ FullDls
و امكان سورت كردن بر اساس: Seeds /Date/ Name /Size رو داره
و مينونه اونها رو بر اساس: Zero-Seeders/ Duplicates/ ---- سرند كنه
فروم هم داره
آدرس: scrapetorrent.com
ScrapeTorrent combines torrent search results from the top bittorrent index sites into a single page of results. You can sort search results by name, date, seed count, category, and file size. ScrapeTorrent relies on your generous donations to stay alive and as thanks, donors are allowed ad-free access among other exclusive features in development.
من دعوت نامه سايت filelist.ro رو دارم اگه كسي ميخواد pm بزنه (ايميلشو بده).
توجه مزايا:
1- تمام تورنت هاش فري ليچ هستند (همش 751 تورنت داره)
2- اگه كسي رو دعوت كنيد 10 گيگ آپلود بهتون ميده.
3- تعداد ليچرهاش خيلي كمه و سرعت دانلود بالايي داره.
================================
(26 مهر 1386) Stats
-------------------------------
Registered users 19912
Torrents 5,679
Seeders 24,450
Seeder/leecher ratio (%) 10
---------------------------
Last edited by senjed1349; 20-10-2007 at 09:53.
سلام دوست عزیز برای اینکه مطمئن بشی مشکل از فایلی که دانلود میکنی نیست این فایلو دانلود کن برا من زیر یک دقیقه به حداکثر سرعت دانلود رسید مال شما هم حداکثر باید در عرض 5 دقیقه برسه فعلا اینو امتحان کن ببینیم نتیجه چیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونت ما را دعوت کنی ممنون میشیم یه دنیا. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستت درد نکنه.
ISP ما که حرف جدیدی بلد نیست که بزنه. مثل همه شرکت ها می گه: مشکل از خودتونه . تمامی پورت های ما کاملاً بازه . همه دارند خیلی خوب استفاده می کنند . همه 100% راضی هستند . ما بهترین خدمات ADSL را در ایران می دیم و هزار جور از این حرفهای دیگر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)