از socer2008 خبری ندارین
از socer2008 خبری ندارین
بابا یه نگاهی به چهارمین پست قبلی مینداختی بد نبود![]()
فعلا تا بیاد برو فیفا 08 بازی کن به جان خودم من ساکر 6 باز بودم اما اینو بازی کردم خیلی عالی شده
دکمه هاشوم عینا مثل پرو است پس نمیخاد عادت کنی
خیلی خیلی سخت شده سایم پروش خیلی سخت تر از ورد کلاس فیفا 07 است !!!!!!!
سام فیشر جان درباره سگا رالی چه خبرها؟
گرافیکش 20 ه!
منتظر این بازی هستم توضیحات میخواستم.
سبک بازی Sega Rally Revo مثل dirt رالی offroad هستش بازی خوبیه و مناظر زیبایی هم داره ولی به نظر نمیاد بتونه با DIRT رقابت بکنه. بازی Oct 9, 2007 یعنی 17 مهر توسط Sega ریلیز میشه. نکته شاخص در تریلر ها و عکس های منتشر شده از بازی نحوه پخش شدن گل و پاشیدنش به ماشین هاست که معلومه سازنده ها خیلی روی این قسمت کار کردن. البته فقط گل نیست و لوکیشن های دیگری هم در باز هست. مثل بندر یا مناطق کوهستانی و برفی و یا پست های خاکی یا شهر و ... . مثل خیلی از بازی های این سبک نسل بعدی سازنده ها قول فیزیک محشر و هندلینگ معرکه و .. دادن که از بس شنیدیم دیگه واسمون عادی شده و باید صبر کنیم تا چند روز دیگه ببینیم سگا چی واسمون تدارک دیده . سال قبل Sega Rally 2006 برای PS2 و فقط در ژاپن عرضه شد که بازی بدی نبود ولی نتونست خاطره خوش سال 99 رو زنده کنه(Sega Rally Championship 2) این بازی همزمان برای Pc,X360,PS3 عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدیدی از Burnout Paradise که سه ماهه اول 2008 عرضه خواهد شد. بازی طبق معمول این سری ساخت Criterion است که امسال واقعا سنگ تموم گذاشته و همه رو مبهوت قدرت فیزیک بازی خودش کرده. اگر تریلر های بازی رو دیده باشید حتما شاهد تخریب باورنکردنی ماشین ها بودید. جمع شدن ماشین تا وسط پس از برخورد شدید یا ملق زدن ماشین روی جاده و تکه تکه شدن قطعات حتی کوچک !!! اون.یوقت فکر نکنید سبک بازی شبیه ساز شده نه ! همچنان فضای ملتهب و پر از کرش های پی در پی خودش رو حفظ کرده . البته بازی از لحاظ بصری هم چیزی کم نداره و بافت ها واقعا با کیفیت هستن . این بار برخلاف شماره های پیشین میشه در شهر تردد کرد .فضا و اتمسفر شهر هم خیلی خوب کار شده که در عکس ها کاملا مشهوده . این بازی همزمان برای PS3 و X360 ریلیز میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم boxshot
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی تریلر های بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست عزیز تقریبا 10 روزه که اومده.
Gt 5 را بر روی Dvd نیز میتوانیم عملی کنیم!
آقای Kazunori Yamauchi مدبر فراوری و تولید عنوان GT 5 اعلام کرد عنوان GT 5 را بر روی DVD نیز میتوانیم بیاوریم اما...اما از تریلر های کیفیت بالا و اضافه شونده های خاص خبری نخواهد بود همانطور که قبلا اعلام شده بود اکثر حجم Blu-ray را تریلر های FULL HD در بر میگیرد.
"همچنین اشاره کرد در هر صورت Blu-ray مزیت بسیار خوبی برای این بازی میباشد"
اشاره شد دمو قابل بازی این عنوان در Tokyo Game Show در حدود 4 گیگابایت بوده است!
بعد از ساخت GT 5 Prologue به فکر ساخت این بازی بر روی PSP خواهیم بود!
لیست زیر 24 عنوان کنسول PS3 میباشد که به طور قطعی در حالت @1080p @60 FPS اجرا شده اما برای X360 فقط دو بازی در این حالت رندر میشود!!!
All Pro Football 2K7
[ps] Blast Factor
[ps] Calling All Cars
College Hoops 2K7
The Darkness
Fantastic Four Rise of the Silver Surfer
[ps] flOw
Full Auto 2 Battlines
Harry Potter
[ps] High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition
[ps] LocoRoco Cocoreccho!
Marvel Ultimate Alliance
MLB The Show
NBA ‘07
NBA 2K7
Ninja Gaiden
Pirates of the Carribean
[ps] Pixeljunk Racers
[ps] Piyotama
Street Home Court
[ps] Super Stardust HD
Transformers The Movie
[ps] Tekken 5: Dark Resurrection
Virtua Tennis 3
بازی های X360
Street Home Court
Virtual Tennis 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)