امروز صفحه ساپورت سونی که فایل آپدیت رو میذاه در دسترس نبود. ایشالا که دارن فایل جدید رو میذارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
امروز صفحه ساپورت سونی که فایل آپدیت رو میذاه در دسترس نبود. ایشالا که دارن فایل جدید رو میذارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
من قصد خرید این مدل رو دارم آیا پیشنهاد میکنید
بودجه در حدود ۴ تومن
مدل های فیلیپس چطورند؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
منم مثل شما سردرگم بودم بین کلی برند و همین 4 تومان را میخواستم هزینه کنم و اخرش بعد از 4 ماه تحقیق همین مدل را 4 روز پیش گرفتم و فوق العاده راضیم از خریدم من کلا ادم تکنیکی هستم و اندروید این تلوزیون محشره .... پیشنهاد میکنم همین را بردار البته با گارانتی ....
دوستان آپدیت مارشملو منتشر شده و قابل دانلود است. به شخصه از لینک زیر نسخه جدید رو دانلود و نصب کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قابل توجه اینه که ظاهراً قرار دادن کلمات Singapore Only صرفاً جهت اولویت ببندی منطقه ای است و استفاده از این فایل جهت آپدیت تلویزیون هایی که دربازار ما پخش می شه مشکلی ایجاد نمی کنه.
در مورد تغییرات ظاهری ایجاد شده هم دوستان همگی مطلع هستند که شامل مواردی از قبیل باز طراحی Volume ، باز طراحی Home Screen و باز طراحی Help Menu است اما چیزی که در استفاده از تلویزیون بعد از این آپدیت کاملاً مشهوده، سرعت بسیار بیشتر منو ها، سرعت بسیار بیشتر در زمان سوییچ کردن بین منو ها و Live TV و همچنین سرعت بسیار بیشتر منو های ویرایش شبکه ها است که مورد آخری قبل از آپدیت واقعاً عذاب آور بود.
چند گرفتید و با چهگارانتی؟؟؟
من 3980 گرفتم و با گارانتی اصلی ایرانکو بدون عینک باید جدا بخرید
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
از کجا؟؟؟
چون الان قیمت بدون گارانتی اینه
بله من با گارانتی فوق العاده خوب خریدم البته ایرانکو خودش هم همین قیمت میده از اصفهان گرفتم
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
سلام
من هم این آپدیت رو دیدم، شما مطمئنید مشکلی ایجاد نکرده؟
مدل تلویزینتون چیه ؟
تا الان که چند ساعتی هست استفاده می کنم، مشکلی نداشتم. اگر نگرانید، صبر کنید. نهایتا تا ۸ مارچ عرضه این آپدیت تکمیل میشه.
مدل تلویزیون حال حاضر بنده 50W800C هست که با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)