تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 123 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1227

نام تاپيک: تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های ADSL , Wimax و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بحث من هم با این آقا همینه
    ایشون از کارمندهای شرکت آسیاتک شیرازه !
    رفتن به صورت کاملا اختصاصی برای خودشون روی دکل آسیاتک با هزینه شخصی رادیو مستقل خریدن و تنها یوزرشون خود ایشونن! اون رادیو هم مستقیم به بک بون آسیاتک متصل ه و اسپید تست میگیره میگه ببینید من سرویس وایرلس آسیاتک دارم سرعت آپلود دانلودم 50 مگابیتم پینگم پایینه آسیاتک خدا ست و ...
    در حالی که یوزر محترم ahvazp30 از مشترکین وایرلس اشتراکی اهواز آسیاتک هستند اسپید تست شون رو همیشه میزارن
    هیچ وقت چنگی به دل نمیزنه
    بله عزیز من ! همه که مثل شما کارمند آسیاتک نیستن به بک بون دکل وصل باشن تست بگیرن و یه رادیو اختصاصی براشون اون بالا نصب باشه !
    سعی کن اسپید تست عادلانه بگیری
    بعد ایشون به تانوما مخابرات گیر میده که چرا پینگش به فرانکفورت 96 ه و پایین نیست !

الان هم میاد میگه خب شما هم پول بده یه رادیو بخر بزار اون بالا مثل من باشی
    عزیز من رادیو اشتراکی با رادیو اختصاصی خیلی فرق داره
    اگر توی سایت آسیاتک نوشته 50 مگابیت اشتراکی وظیفشه همون 50 مگابیت رو بده با پینگ پایین!
    بعد هم طرف خل نیست بیاد 3-4 میلیون هزینه کنه که پینگش تا اروپا 3-4 میل پایین تر باشه
    همه هم میدونن پینگ آسیاتک به اروپا افتضاح مخصوصا توی شهر های جنوبی مثل اهواز و ...
    این هم جهت اطلاع دوست عزیزمون که سنگ آسیاتک رو به سینه میزنه :

سرویس OWA از 1 تا 50 مگ/ 1000 گیگ 3ماهه = 9,150,000 ریال

همین رو تانوما مخابرات 900 گیگابایت سه ماه با سرعت همیشگی 50 مگابیت 480 هزار تومن میده !
    همین رو شاتل که معمولا هر ماه خرید بسته های اینترنتی 300 گیگابایتی یک ماه 60 هزارتومنی میده که 3 ماهش میشه تقریبا 200 تومان + هزینه اشتراک ماهانه که کل هزینه های برای 3 ماه 900 گیگابایت تقریبا میشه 300 تومان ! ( برای سرویس وایرلس مثل adsl اکو حساب میکنه و قیمت های نجومی مثل آسیاتک نمیزاره تازه دانلود شبانه هم داره که 10 هزارتومن به اشتراک ماهانه اضافه میکنه سرعتش از ساعت 1 تا 4 لیمیت از 4 تا 8 بازه)

سرویس وایرلس شما هم توی سایت نوشته از 1 تا 50 مگابیت یعنی اینکه آپلودش میتونه 100 کیلوبایت باشه میتونه 1 مگابایت باشه، دانلودش 100 کیلوبایت باشه یا 6 مگابایت باشه و همینی که هست اگر سرعتش کم بود نمیتونی اعتراضی کنی. تضمین پینگ هم که نداره تضمین پکت لاس هم که نداره ترافیک داخلی 1/2 بین الملل ه و ... اما برای 3 ماه 920 هزارتومان برای 1000 گیگابایت میگیرن تهشم اینه : همچنین لازم به توضیح است هزینه تجهیزات نهایی سمت مشترک (رادیو گیرنده ، پایه ، کابل و اکسس پوینت ) به صورت جداگانه محاسبه و اخذ می گردد . یعنی شما تقریبا 1 میلیون تومن پول رو برای 1000 گیگابایت به مدت سه ماه پرداخت میکنی پول کابل و رادیو و پایه و غیره و ذلک و ایاب ذهاب مهندس و غیره هم میتونه تا 3 میلیون تومن هم بره !

درسته کارمند آسیاتکی اما سعی کن درست تبلیغ کنی!

با تخریب سرویس های دیگه به جایی نمیرسی

آسیاتک جز دزدی چیزی نداشته این و من سال 93-94 تجربه کردم وقتی پول هزاران مشترک کافو نوری اهواز و خورد و یه آبم روش ! نیاز نمیبینم توضیح بیشتری بدم و گرنه میتونم برای دوستان گرامی تعریف کنم شرکتی که شما حقوق بگیرشی چطوری پول مردم رو بالا کشید

کارمند آسیاتک اگر بودم 250هزارتومان 2سال پیش هزینه نصب رادیو روی پاپ سایت آسیاتک نمیدادم

شما این وقتی که گذاشتی تایپ کردی 4تا کلاس Network+ بعدش هم CWNA میرفتی
    درباره شبکه های وایرلسی متوجه میشدی تاخیر و افت سرعت بخاطر تعداد افرادی هست که به یک AP وصل هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

کارمند آسیاتک اگر بودم 250هزارتومان 2سال پیش هزینه نصب رادیو روی پاپ سایت آسیاتک نمیدادم

شما این وقتی که گذاشتی تایپ کردی 4تا کلاس Network+ بعدش هم CWNA میرفتی
    درباره شبکه های وایرلسی متوجه میشدی تاخیر و افت سرعت بخاطر تعداد افرادی هست که به یک AP وصل هستند.
    این چیزی که شما فرمودید که نیاز به کلاس های +network و غیره نداره ! هر AP بستگی به تکنولوژی به کار رفته توی اون حداکثر پهنای باند خروجی و حداکثر PPS رو یدک میکشه
    معلومه که هرچقر تعداد مشترکین متصل به AP بیشتر باشه لتنسی مشترک هم بیشتر میشه!
    شما اگر از شبکه چیزی سرت میشد که توی فروم های میکروتیک با انگلیسی دست و پا شکسته پست نمیدادی که چرا فلان رادیو یوبیکیوتی انقدر اوت پوتش ولی فلان رادیو میکروتیک انقدر !
    لابد انتظار داری شرکت هزینه دستگاه تو رو روی دکلش بده ؟!
    بعد هم بحث من با شما این نبود
    بحث من تبلیغات خلاف واقع شما و مسخره کردن شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت در فروم های دیگه ای
    آسیاتک به گرون فروشی حروم خوری و حجم دزدی معروفه کافیه یه سر به سامانه 195 و همین فروم موجود آسیاتک در سایت پی سی ورلد بزنی
    بنده هم مشترک آسیاتک در سال 94 بودم
    نه تنها من بلکه پول هزاران نفر دیگه رو در اون سال بالا کشید و اینترنت اون ها رو قطع کرد!
    سعی کن وقتی داری از شرکتی دفاع میکنی پیشنیه اون هم ببینی و با تبلیغات دور از شان سر کسی کلاه نره !
    اسپید تست هم میزاری و از آسیاتک به به چه چه تعریف میکنی زیرش بنویس که AP اختصاصی تک کاربر ه بالای SITE آسیاتک داری که کسی گول نخوره !
    به هر روشی سعی نکن برای شرکتی که توش کار میکنی مشتری جمع کنی که شاید پورسانت بیشتری دریافت کنی
    تو این مدت ISP های زیادی رو تجربه کردم که شاتل از همه ی اون ها بهتر بود
    در بعضی مناطق پارس انلاین و در بعضی مناطق مخابرات و های وب
    نه شرکتی رو تخریب میکنم نه تست اسپید خلاف واقع میزارم
    امیدوارم یه روزی تو این کشور بیاد که کسی برای منفعت خودش به دروغ کسی یا چیز دیگه ای رو تخریب نکنه ! آمین
    Last edited by medinem; 27-06-2019 at 00:29.

3. 3 کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    با اجازه اینم پینگ مخابرات من : صرفا برای مقایسه ( مشخصه که پینگ داخلی من که زیاد هست عامل این اختلاف با پینگ شماهات )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم مشخصات خط :

و یکی دو تا اسپید تست : ( طرح رنگین نت مخابرات تبریز- 6 ماهه - 60 گیگ یا 40 گیگ :| نمیدونم بلاخره یکی از این دوتا سرعت 16 مگ قیمت 40 تومن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تک کانکشن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم برای تکمیل کردن تست هام :

Last edited by fanoostalaei; 28-06-2019 at 11:06.

5. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hasan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

مبین نت - تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

آپلود رو باز کرده؟؟ قبلا 4 مگ بیشتر نمیداد

تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

از دکل همراه اول این تست گرفته شده

9. این کاربر از Hasan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از دکل همراه اول این تست گرفته شده
    پهنای باند از داخل اکانتینگ محدود میشه و فرقی نمیکنه روی کدوم دکل باشید .احتمالا برای شما روی 40 مگ هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

پارس آنلاین 8مگ کرمانشاه

Last edited by ...Moein...; 01-07-2019 at 04:02.

12. این کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

مخابرات - 4 مگابیت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شاتل مسیر گرجستان

15. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •