پخش زنده جام جهانی والیبال-2014 لهستان
سه شنبه 25 شهریور 93
Polsat Volleyball 1 HD
22:55 برزیل - لهستان
Polsat Volleyball 2
22:55 المان - فرانسه
پخش زنده جام جهانی والیبال-2014 لهستان
سه شنبه 25 شهریور 93
Polsat Volleyball 1 HD
22:55 برزیل - لهستان
Polsat Volleyball 2
22:55 المان - فرانسه
فیلم قرعه کشی رو از یوتیوب دیدم
اول که برزیل و فرانسه رو قرعه کشی کردن که برزیل شد سرگروه G
بعد 4 تا تیم دیگه رو تو یه گلدون گذاشتن و مربی لهستان اومد اسم تیمش رو درآورد برای گروه برزیل!
بعد اسم آلمان در اومد تو گروه فرانسه و بعدش اسم روسیه برای گروه برزیل که در این لحظه کل حاضرین به خنده افتاده بودن و چهره کاپیتان لهستان هم جالب بود
آخر از همه هم اسم ما در اومد تو گروه فرانسه
لینک یوتیوب را داری؟
سلام دوستان
تو ست آخر بازی با صربستان تو امتیاز 14 بود فک کنم سعید معروف یه جاخالی زیبا انداخت. کسی لینکشو داره؟
درسته. برد 3 امتیازی فرانسه به نفع ماست. در این صورت آلمان بدون امتیاز به مصاف ما میاد و ما در صورت برد قبل از بازی با فرانسه صعودمون قطعیه و صرفا برای اول یا دوم شدن می جنگیم. تازه با نیم نگاهی به گروه بغل دستی شاید کمی هم بتونیم شیطونی کنیم که به کدوم تیم بخوریم.
همونطور که موسوی هم تویه مصاحبه اخیرش اشاره کرده بود ما با تیم هایی با میانگین قد بالا مشکل داریم، آلمان هم دقیقا این فاکتور رو داره. با داشتن یکی از بهترین سرویس زن ها هم مشکل ما دو تا میشه.
قطعا بازی سختی داریم و نباید خودمون رو از پیش برنده بدونیم تا یه موقع خدایی نکرده حسرت امتیازهای این بازی رو نخوریم.
لینک مستقیم خدمت دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوستان 1 سوال در مورد پخش انلاین بازی ها
چرا اینقدر مکث داره پخش ؟ من سرعتم حدود 250 الی 300 کیلوبایته ( 2 مگ شاتل ) و تو نمایش زنده شبکه های ایران اصلا مشکلی ندارم فقط هنگام تماشای انلاین بازی ها مشکل مکث زیاد تصویر رو دارم .
بخاطر چی میتونه باشه ؟ امکان داره محدودیت سرور خارجی باشه ؟
مثل این لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چرا![]()
دو تا دلیل میتونه باعث این بشه
یکی اینکه اینترنتون نوسان داشته باشه هر چند خیلی کم، چون لایو استریمه فوری معلوم میشه در حالی که ممکنه یه فیلم رو تو یوتبوب راحت نگاه کنید.
دومی هم که بیشتر مواقع علت همینه همونطور که خودتون گفتید ضعیف بودن سرور هست
برمیگرده به پینگ سیستمتون. یه تست با سایت Speedtest.net بگیرید.
---------
موقع برداشتن قرعه توسط سرمربی فرانسه هم باحال بود. این مربی لهستان قشنگ معلوم بود زیر لبش داشت فحش میدادلب خونی کردمــــــا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)