تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 262 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یک بازی قابل قبول و پرهیجان چیزی که من چندین ساله از سری PES ندیده بودم اما امسال انگار بعد از چند سال خاموشی دوباره صدای PES بلند شد و حرفهایی واسه گفتن داره .

خب من 6 تا بازی کردم که متاسفانه همرو باختم ( یکیش نتیجه بازی آلمان برزیل شد ) . اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد نورپردازی بازی بود که نسبت به نسخه قبل تغییراتی داشت و واقعا روش کار شده بود . مساله بعد که همیشه تو PES من رو آزار میداد رنگهای بازی بود که روح نداشت اما تو این نسخه روش کار شده و زنده تر شدن که این خیلی من رو خوشحال کرد. گرافیک بازی از نسخه قبل کمی بالاتر هستش .

من با CPU درجه Super star بازی میکردم واقعا میگم هوش مصنوعی بهبود پیدا کرده و بسادگی نمیشه از سد مدافعین رد شد . CPU تو پاسکاری و رسوندن توپ به دیگر بازیکنا هم خوب عمل میکنه به راحتی هم توپ رو از دست نمیده و از موقعیتهاش خوب استفاده میکنه (نسخه های قبلی خنگ بازی از CPU می دیدم این نسخه تاحالا ندیدم ! ).داوری بازی قابل قبوله یادمه نسخه قبل هنوز دو بازیکن بهم میخوردن الکی سوت میزد اما اینجا به خاطرهر برخوردی بازی رو متوقف نمیکنه . ای قربون اون آوانتاژ برم که واقعا عالیه و بعدش هم یادش نمیره و به بازیکن خاطی کارت میده ! چیزی که چند ساله اصلا خبری ازش نبود . در مورد تکلهای خطا همینقدر بگم که تو دنیای واقعی هم تکل بیشترین کارت رو میگیره ، من خودم چندتا تکل زدم که درست بود داورم اصلا سوت نزد خیلی وقتها هم کارت گرفتم . پاسهای عمقی هم واقعا اینجا معنی پیدا کرده و دیگه مثل نسخه قبل زجر نمیکشی تا بتونی یک پاس عمقی درست حسابی بدی . من تو این چند بازی خیلی پاس عمقی دادم و خلق موقعیت کردم . استایل بازیکنا واقعا مثل دنیای واقعی هستش با ژاوی توپ دستم بود دقیقا مثل واقعیت عمل میکرد و با اون چرخشها و حرکات مخصوص خودش توپ رو براحتی نمیشد ازش گرفت . شوت ها واقعا مشتی شده ضرب داره واقعا میچسبه اگر بهتون بخوره داغون میشین . من هنوز درگیر فیزیک توپ هستم اندازه توپ واقعی و واقعا سنگینیش احساس میشه . عکس العمل دروازه بانها هم خوبه البته من دوسه تا گل خوردم که یه جورایی دروازه بان میتونست بهتر عمل کنه اما باز یه Double save عالی هم داشت . کنترل بازیکنا روی توپهای ارسالی براشون واقعا خوبه . انیمیشنهای جالبی هم برای دروازه بانها اضافه شده و واقعا حرکاتشون واقعی جلوه میکنه و هوش مصنوعی اونها هم بهبود پیدا کرده ، در کل دروازه بان ها نگیم عالی خوب هستن . انیمیشنهای زیاد و جذابی به بازی اضافه شده که واقعیت گرایی رو بیشتر میکنه اما خب هنوزم جای کار داره . در مورد صدای تماشاگرا احساس بهتری نسبت به نسخه های قبل دارم و کمی روش کارشده.

نکته منفی هم بگم اونم اینکه بازیکنا خیلی زود خسته میشن(بالای اسم بازیکنا. نوارStamina Gauge خیلی زود خالی میشه!) مثلا نیمار دقیقه 40 بازی دیگه نمیتونه راه بره ! . به نظرم این مورد داره واقعا !. هوای بارونی هم اصلا انگاری وجود نداره ! خیلی ضعیفه و فقط تو نمای نزدیک میشه بارون و قطراتش رو دید.

و در پایان چیزی که خیلی رو اعصاب بود زمان تاخیر هستش که واقعا عالی شده و دیگه تاخیری رو در زدن دکمه تا عملکرد نمی بینیم. بخش آنلاین طبق اخباری که من شنیدم خیلی بهتر شده اما خب هنوز مشکلاتی داره.

طبق آمار PES2015 پنجاه و سه روز بعد نسبت به زمان انتشارPES2014 در سال قبل منتشر شد (PES2014 : September 20)( PES2015 : November 13).این زمان تاخیرتقریبا دوماهه در انتشار بازی زمان بسیار خوب و مفیدی برای تیم سازنده جهت برطرف کردن مشکلات و نقایص بازی هستش . این مدت دیرتر اومدن بازی واقعا می چربه به اینکه بازی بیاد اما ناقص باشه . شاید اگر نسخه قبل بازی دیرتر می اومد بهتر از آب در می اومد !. آفرین به سیاست KONAMI در این مورد .

PES2015 نسخه نمایشگاه Gamescom (نه نسخه کامل) خیلی ها رو متحیر کرده بود حتی فیفا بازهای حرفه ای هم واکنش نشون دادن. اگه یادتون باشه من همون زمان تو تاپیک چندتایی واکنش نسبت به بازی رو براتون گداشته بودم که خیلیا گفتن جو سازیه و اینکه KONAMI هرسال از این وعده ها میده

واکنش نسبت به بازی در صفحه Twitter بعداز تست بازی در نمایشگاه Gamescom (طرف از اون فیفا بازهای حرفه ای هستش ! زیر عکسش رو بخونین)

واکنش نسبت به بازی در صفحه Twitter بعد از انتشار نسخه Demo .

بازی بی نقص نیست اما نکات مثبت بازی نکات منفی اون رو کاملا محو کرده .در کل باید گفت دَم تیم سازنده در استودیو ژاپن گرم و نرم ! و البته نباید فراموش کرد که استودیو لندن هم که چند سالی هست شروع بکار کرده در این موفقیت نقش داره. خدا پدر مادرشون رو بیامرزه .

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ولی من بیشتر بازی هارو میبرم!به نظرم اگه ترکیب خوب بچینی راحت میشه بازی رو برد...من با اینتر رئالو بردم

3. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن داور اصلا خطا نگیره . من واقعا از داوری PES 2015 راضی هستم . کارت ها چه زرد و چه قرمز به موقع و کاملا درسته .
    تکل بد بزنی خوب معلومه زرد میگیری .
    کلا عادت کنید خیلی کم تکل بزنید . مگه اینکه مطمئن شدید توپو میزنید با تکل .
    من هم کاملا موافقم داوری از 2014 خیلی بهتره توی 2014 بعضی وقتی تکل از پشت رو هم قرمز نمی داد ولی بعضی وقت ها تکل هایی که اصلا قرمز نباید می داد رو راحت قرمز می داد.

در مورد تکل زدن هم باز تکل زدن توی 2015 خیلی بهتر شده.

5. 2 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

این سیستم بازی رو اصلا میاره؟ اگه آره رو چه درجه ای؟
    cpu : 2.8
    ram : 2
    vga: geforce 7100

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

خسته شدم از این تکل زدن .
    چرا توپ گیری با تنه به تنه شدن و تنه زدن نداره پس ؟؟؟ هرچی تکل هم میزنی بازیکن درو میکنه .
    تو فیفا نزدیک حریف میشدی دکمه ای که شوت بود میزنی با تنته زدن توپو میگرفت ولی تو این من بعد 20 تا بازی که انجام دادن اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه فرق داره اون دکمه

8. این کاربر از gigi_alex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازی رو از p30day دانلود کردم
    نصبش بدون مشکل بود
    آخر سر گزینه های مربوط به دایرکت ایکس و ... رو هم آورد که اونم زدم نصب شد
    بدون مشکل اجرا شد و بازی در کل خوبه ولی یه مقدار تکل که میزنی بازیکن غیرطبیعی سر میخوره
    دروازه بان هم وقتی توپ دستشه شوت میکنی توپ تا نیمه زمین خودی به زور میره

از نظر گرافیکی چیزی کم نداره هرچند سیستم من بقدری داغون هست که فقط رو low تست کردم ولی بازم زیبا بود بازی

فقط کونامی اومده دقیقا منوی فیفا رو واسه pes پیاده کرده که من شخصا زیاد از این حرکت خوشم نیومد
    Last edited by urumchi; 15-11-2014 at 00:11.

10. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امسال بابت کرک نشدنن فیفا خیلی ها به اغوش pes رو میارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مال منم 2014 رو قشنگ نشون نمی داد...
    روی مای کامپیوتر کلیک راست کن >پروپکتیز یا گذینه ی آخری رو انتخاب کن
    .
    .
    .
    .
    جواب میده یعنی ؟!؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم بازی پیشرفت کرده ولی نه در اونحدی که گفته میشد.
    من از از بازی لذت نبردم.معلوم نیست زمین بارونی فرقش با زمین خشک چیه؟ نه بارون تو تصویر نمایانه نه اثری تو بازی داره.
    از نظر گیم پلی بهتر شده ولی نمیدونم چرا بازی نمیچسبه.اصلا گل زدن لذتی نداره.
    کونامی هنوز فاصله داره با فیفا خیلی مونده تا برسه. کونامی توی این سالها همیشه یه چیزیو تو بازیش حذف کرده یه چیز دیگه رو به جاش اضافه کرده. در حالی که میبایست چیزهای خوبو نگه میداشت وبه اونا اضافه میکرد .
    کونامی اگه پیس 2006 رو به عنوان پایه در نظر میگرفت و هر سال جزییاتی هر چند کم بهش اضافه میکرد الان به غولی تبدیل شده بود که فیفا توان رقابتو باهاش نداشت.

14. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خسته شدم از این تکل زدن .
    چرا توپ گیری با تنه به تنه شدن و تنه زدن نداره پس ؟؟؟ هرچی تکل هم میزنی بازیکن درو میکنه .
    تو فیفا نزدیک حریف میشدی دکمه ای که شوت بود میزنی با تنته زدن توپو میگرفت ولی تو این من بعد 20 تا بازی که انجام دادن اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه فرق داره اون دکمه
    دوبار پاس رو بزن
    تنه میزنه

16. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •