دوستان و بزرگان کلش لطفا یکم از تجربه های اتک وارهاتون که ترکیبی هستن بگید
چیزهایی که خارج از سایت های اموزشی هستو جواب گرفتین.
انقدر دراگ بالون و هوک اتک رفتیم تو وار کسل کننده شده![]()
دوستان و بزرگان کلش لطفا یکم از تجربه های اتک وارهاتون که ترکیبی هستن بگید
چیزهایی که خارج از سایت های اموزشی هستو جواب گرفتین.
انقدر دراگ بالون و هوک اتک رفتیم تو وار کسل کننده شده![]()
یکی از بهترین ترکیب های اتک وار واسه هال نه: دوتا گولم، دوتاویچ، دوتاپکا، بقیش ویز یا آرچر که باهاش نیروهای کسلو خالی کنی، حداقل 5و6 تا والبرکر لول پنج هم لازمه، دوتا هیل دوتا ریج، رو دوستاره شدن اتک شک نکن اگه وابرکراتو بموقع بفرستی
اره ولی 2 تا مورد هست :
1) کاپ رو بالا پایین کردن در اکثر موارد بلافاصله جواب نمیده و باید حتما یه دوره ی 24 ساعته رو توش بگذرونی حداقل
2) با 50 یا 100 تا چیزی عوض نمیشه و باید لیگ عوض کنی .
یکی از دوستان من برای دیوار الان نزدیک 2 ماه و خورده ای بود صبر کرد و الان دیوار 10 داره تقریبا 50 تا دیگه دیوار مونده تا فول 10 بشه
بعد یه موضوعی![]()
این میزان لوتی که میگی یه مقدار عقلانی نیست الان برات حساب میکنم چرا :
اگر در روز 15 ساعت بازی کنی + هر اتک 3 دقیقه طول بکشه + برای نیرو سازی اگه دائم تو Boost باشی و نیرو هات هر 10 دقیقه اماده بشه + تو هر اتک هم میانگین 300 هزار لوت بزنی میشه =
15×60= 900 میزان تایم بازی به دقیقه در روز
3+10 = 13 میزان زمان برای اماده شدن برای حمله ی بعدی
900÷13= 70 حمله به طور تقریبی
70×300.000 = 21 میلیون منابع بع طور میانگین در طول 15 ساعت بازی مداوم
چطور شما از دیروز تا الان 176 میلیون زدی ؟!
این داستان کاملا درسته و ساعات مختلف در میزان لوت تاثیر مستقیم داره .
اتک وار به 2 مورد بستگی داره اینطور نیست که شما خسته بشی وضعیت رو عوض کنی :
1) قدرت و چیدمان حریف
2) نیرو های شما
شما اگه میخواید استراتژی رو عوض کنید باید نیرو های مورد نیاز به ابتدا قدرتمند بکنی و بعد تغییر استراتژی بدی
مثلا یکی از استراتژی های معروف Golem+Wiz+PEKKA هست . اما خب گولم و پکا نباید زیر لول 3 باشه و ویز هم حداقل 5
واسه ی اتک روی TH8 با گولم لول 1 و پکای لول 1 توی اکثر موارد میشه 2 ستاره رو گرفت. با پکا 3 و گولم 1 توی 4 تا وار آخری که داشتیم تونستم بدون مشکل TH8 های تقریبا مکس شده رو 3 ستاره بزنم. ولی خوب اگه حریف TH9 باشه و اکس بو 2 یا بالاتر و کویین لول بالا داشته باشه مسلما نیاز به گولم بالاتر هست.
برای TH های زیر 9 به شدت کم استفاده میشه پارسا من به شخصه تا الان هنوز ندیدم کسی برای TH 8 گولم ویز ببره . شاید فکر میکنن به صرفه نباشه چون هنوز دارک براشون خیلی ارزش داره .
حاجی دستت درد نکنه گفتم 176 میلیون ا؟ وای خدامنظورم 16-17 بود بخدا
اصلاح میکنم
بعدشم من وقتی ات میدم نیروهارو کامل خالی نمیکنم ،اینم تو جمع و تقسیم هات حسااب نکردی
در مورد اون دوستت که میگی بنظرم اشتباهه که فقط بخاطر دیوار ادم دو ماااه علاف باشه!
من الان تان هالم هشته و حدود یه ماه هست که دارم دیوارامو ارتقا میدم! الان 200 تا دیوار هشت دارم و یه بیستو پنج تا مونده فقط،ینی دوازده سیزده میلیون بزنم حله ایشالا
فقط چون زیاد از اکسیر استفاده نمیشه همه ش اکسیرام پره! خیلی حیفه که لوت میگیری اما مخزنت پره! اما از دیوار هشت به بعد تو تان هال نه میشه با اکسیرم بالا برد! قبلا از شیش میشد که الان شد هشت!
اون 176 میلیونی که نوشتم واقعا هم غیر عقلانیه ،من دوباره معذرت میخام که چک نکردم چی نوشتم![]()
سلام.
آقا دستت درد نکنه دیگه.
من نگفتم اتک کردن بلد نیستم گفتم اتک کردن سیستم خاصی داره که من نمیدونم درستش چی هست.
در مورد سیستم اتک کردن هم خوب الان فکر کنم یک سال و نیم هست که دارم بازی میکنم کم و بیش دستم اومده.
ولی چیزی که مد نظرم هست اینه که دقیقاً اتک کردن صحیح با هر نیرویی یا نیروهای ترکیبی چطوریه .
من یه سری ویدیوو دیدم که نحوه ی اتک کردن که واسم خیلی جالب بود. نکته های خیلی ریز در اتک کردن که اگر طرف بلد باشه خیلی راحت میتونه تو حملات پیروز بشه !
خب شما چوری حرف زدین انگار چیزی بلد نیستین! خب گفتین نمیدونستین که بربر چجوری میزنه و اینا !
یک سال و نیم و الان لول هفتادین؟ مردم تو چهار ماه به لول هفتاد رسیدن! پس کم بازی میکنین!خیلی خیلی کم!
اینجا واقعا از حوصله خارجه ولی تو این سایتایی که میگم کلا اموزش با هرچی که بخای هست
clashofclans.ir
clash-of-clans.ir
clashclans.ir
بله درسته.
ما یه نفر رو تو کلنمون داریم که وقتی اومد از من کمتر بود لولش الان لولش 96 هست. دقیقا 24 ساعته بازی میکنه. 5 تا بیلدرش هم آزاد کرده خوب مشخصه که لولش زود میره بالا
درسته .من در روز حدوداً نیم ساعت تا یک ساعت بازی میکنم.
تو کلن وار وقتی اتک های رغیب رو می بینم میفهمم که چیزی بلد نیستم. ولی این به این معنی نیست که خودم بازی رو بلد نیستم.
اتک کردن با دراگ کار سختی نیست . کاری که همه انجام میدن تو کلن وارشون .
دوس دارم اتک کردن با نیروهای دیگه رو یاد بگیرم.
به نظرم مهمه که با هر کدوم از نیروها بلد باشی اتک بری
سلام . بچه ها امشب تاونم میشه 7 ! لول 39 ام ! ویزارد تاورام لول 2 ان و فول نشدن با نصف دیوارام که فعلا زردن ! 1 میلیون گلد و اکسیر دارم ! نیرو هام جز بربر و وال بریکر همه لول سه هستن اسپلامم سه ! وضعم چطوره ؟! یه مپ خوب واسه دفاع میدید واسه تاون هال 7 ؟! یچی باشه که باعث سربلندی تو وار باشه دیگه دمتون گرم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)