بهتره بدیش گارانتی ، اگه تعویض می کنن حتما عوضش کن
لپ تاپ قبلی من گاهی درایور گرافیکش پیغام میداد که متوقف شده بعد چند سال که فشار زیادیم روش آوردم گرافیکش سوخت
بهتره بدیش گارانتی ، اگه تعویض می کنن حتما عوضش کن
لپ تاپ قبلی من گاهی درایور گرافیکش پیغام میداد که متوقف شده بعد چند سال که فشار زیادیم روش آوردم گرافیکش سوخت
آره فردا میبرمش واسه گارانتی
لپ تاپی که 3 روزه خریدمو باید بدم واسه تعمیر.اشتباه کردم گول کانفیگو و خوردم و x450 ایسوس نخریدم.
به این چیزا نیست
من یادمه یکی از دوستان چند سال پیش تو همین انجمن پست میزاشت و لپ تاپ ایسوس خریده بود (یکی از بهترین هاش رو) که بعد چند روز مادربوردش سوخت و بعدش اومدد لنوو خرید و از لنوو خیلی راضی بود
هر لپ تاپی خرابی داره، بیشتر به شانسه
اگه از دیجی کالا میگرفتی تا یک هفته تعویض می کردن
سلااااااام دوستان یه سوال داشتم لپتاپم روشن بود دو قطره اب ریخت رو مانیتورش حالا دوتا لک کم رنگ مونده چقدرم پاک میکنم نمیره .رو زمینه های سفید معلوم میکنه . چیکار کنم بدجور رفته رو اعصابم ممنون
تمیز کردن مانیتور ها خیلی سخته و کلا باید سعی کنید بهش دست نزنید(لکه چربی و اثر انگشت)... چون دیگه مثل اولش تمیز نمیشه.
بهترین روشی من خودم امتحان کردم و جواب داده استفاده از پنپه آب مقطر و الکل بوده...
محلولی با 4/5 آب مقطر و 1/5 الکل سفید(اتانول) تمام لکه ها رو پاک میکنه، درضمن یادتون باشه قبل مرطوب کردن مانیتور تمام خاک و گرد و غبار روی مانیتور رو با به صورت خشک جمع کنید که بعدا گل درست نشه
------- ویرایش شد --------
Last edited by sheytoon001; 15-05-2014 at 23:31.
مشکل این جاست که نمیره حس میکنم لکه رفته داخل اخه لپ تاپ روشن بود وقتا یی ک خاموشه اصلا اثری از لکه نیست ولی وقتی روشته تو زمینه هاس سفید معلوم میکنه
آره! من رو همین لپ تاپ بازی میکنم مشکلی هم ندارم... ویندوز هم 8.1 هست
![]()
والا دلیلش نمیدونم اما منم یه رفیقی دارم که همیشه به مانیتور لپ تاپم دست میزنه و لکش میکنه اما حتی با یه پارچه خشک هم تمیز میشه، تو اینترنت یه سرپی بزن فکر کنم یه محلولای خاصی برای تمیز کردن مانیتور ال سی دی باشه
مطمئنین الکل بوده؟ استون بوده احتمالا...
من 3-4 سالی هستش که گوشی های خودم + کل خانواده رو با الکل (تاکید میکنم اتانول) تمیز میکنم خورد که نشده هیچی رنگشون تغییر هم نکرده...
لکه چرب انگشت بدونه مواد قلیایی چجوری میتونه با یه پارچه پاک شه؟ شاید روزای اول پاک شه(رو کل صفحه نمایش پخش شه) ولی بعد از چند ماه دیگه تمیز نمیشه،
حالا اگه خیلی حساسین میتونید از بیرون این اسپری های مخصوص رو بخرین که محلولش دقیقا همین الکل و آب مقطره رو بخرید...
ماده هایی که میتونن به صفحه نمایش آسیب بزنن هم اینا هستن:
- محلول یا بخار آمونیاک
- اتیل الکل
- استون
- اتیل اسید
- کلراید متیل
ویرایش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تایید از روشی که من گفتم.
Last edited by Pedram_mrn; 15-05-2014 at 22:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)