تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 302 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پستم پاک شد ولی اشکال نداره
    من که یادم رفته بود بارسا کی برده بود
    این برد هم مبارکشون باشه

+

آنچلوتی با این سیستمش ترکوند دیگه !!!!!!!!!

بیل بعد از مدت ها بازی نکردن فیکس بازی میکنه

+

خدیرا هم که قربونش برم

+

آخرین باری که الکلاسیکو باختیم کی بود ؟؟

2. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بارسا از هیچی دو تا گل زد...ما اینهمه موقعیت خراب کردیم...تک به تک خدیرا..یا اونی که از تو شش قدم زد تو پای دروازه بان! شوت کریم...

پنالتی به اون واضحی رو نمی گیره...اصلا از این تابلو تر هم میشه؟ وقت کشی بارسا هم در نوع خودش جالب بود.

4. 9 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

کلاً بازی ای نبود که مستحق باخت بوده باشیم یا تیم حریف خیلی برتر بوده باشه. اونا از موقعیت هاشون بهتر استفاده کردن. ما با ترکیب اشتباه خودزنی کردیم. از قدیم گفتن ترس برابر مرگه. تیم اعتماد به نفس به دست آورده بود. ترس رفته بود تو اردوی حریف. حالا نه شاید ترس ولی خوب باختن به تیم دوم و .. (oups i did it again) برای همین اونطوری خوشحالی میکردن. ولی حالا باید ما ناراحتی تحمل کنیم.
    Last edited by powerslave; 26-10-2013 at 22:27.

6. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من از قبل از صحنه مشکوک بازی رو دیدم!
    نمیدونم کارشناسان فوتبال چی میگن اما به نظرم خطا بودش!همین امروز عصر بازی دورتموند-شالکه یه همچین خطایی(خفیف تر)رو داور به نفع شالکه پنالتی گرفت!
    رئال رویایی بازی کرد.اونها انفجاری موقعیت خلق میکردن ولی توپ لامصب قرار نبود بره توی دروازه...
    خطای پنالتی
    شوت بنزما
    شوت په په
    تک به تک خدیرا
    نصفشون گل میشدن الان داستان چیز دیگه ای بود.
    از اون ور هم بارسا خیلی اقتصادی بازی میکرد از فرصت هاشون حداکثر استفاده رو میبردن.
    5ثانیه قبل از سوت پایان بازی تصویر اینیستا و نیمار و...رو نشون دادن که از شدت استرس دست به سر وصورت بودن!!! و وقتی صدای سوت رو شنید دیگه .....

8. 15 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

پسر چه شوتی زد بنزما
    خود توپم غافلگیر شد چه برسه به والدز.
    Last edited by Ezel; 26-10-2013 at 22:56. دليل: لحن نامناسب در مورد بازیکن حریف

10. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

کلاً فوتبال اینطوری نیست که بگیم خسه گل زد اگه پنالتی میگرفت و گل میشد، اگه توپ فلانی میرفت تو ... ما سه دو میبردیم. ولی چیزی که همه دیدیم این بود که فشار رئال وحشتناک بود ولی بعد اینکه اون صحنه رو پنالتی نگرفت یهو تیم وارفت. یه جورایی باعث سرخوردگی چند دقیقه ای شد. که خوب تیم حریف از این سرگیجه نهایت استفاده رو کرد.
    نکته ای که الان به ذهنم رسید صحنه هایی بود که در طول این چند سال خدیرا به رونالدو پاس داده ولی اکثراً ندیدم کسی این کارای مثبتش رو ببینه. امروز ااون صحنه رو یا باید پاس میداد (که نمیشد چون دفاع روی کریس بود) یا اینکه میزد. اون تصمیمی که برای زدن گرفت درست بود ولی نه به اون صورت نرم با بقل پا. اون مدل زدن برای بازیکن های تکنیکی تر هست که میتونن با "زبان بدن" بازیکن حریف رو گول بزنن. خدیرا بازیکن ساده ای هست. قطعاً نمیتونه این حالت گول زدن رو انجام بده. باید محکم میزد. تازه درست ترش که باید بدون معطل کردن با پای چپ میزد.

هر چی فکر میکنم، از باخت ناراحتم، از آنجلوتی ناراضیم و از بازیکن ها راضی که هر چه میتونستن انجام دادن ولی نشد .

12. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام .

متاسفانه یا خوشبختانه به توپ به تیرک خورده و پنالتی گرفته نشده و ... امتیاز نمیدن در فوتبال ؛ البته از حق نگذریم که داور میتونست یک پنالتی هم برای بارسا بگیره که محرز هم بود .

نقطه به نقطه بخوایم بررسی کنیم ، شب خوبی برای لوپز نبود هرچند که نگذاشت شاهکار آلوس تکمیل بشه اواخر بازی ، پپه و واران خوب بودن . کاروا و مارسلو خصوصا مارسلو ، اصلا خوب نبودن در فاز دفاعی . راموس در هافبک دفاعی چیزی برای ارائه نداشت ، خدیرا خوب بود ، مودریچ تقریبا سردرگم .

دیماریا به خوبی بازیهای قبلی نبود و محو بود تقریبا ، بیل که هیچی نگیم بهتره ( فقط مونده بود تماشاگر ها هم بیان و توپش رو بزنن ! ) ، رونالدو هم اینقدر کارلتو جاش رو عوض کرد از چپ به راست و از راست به وسط که کلا کارائیش و تواناییش تحلیل رفت ! و به نظرم بنزما بهترین بازیکن رئال بود امشب /

ابداع و نبوغ بد چیزی نیست ولی خب اگر اصولی و صحیح انجام نشه منجر به خنده و استهزا میشه ؛جای استفاده از تجربه ی موفق پپه در هافبک دفاعی ، استفاده از راموس در این پست خب جزو اون تصمیماتیه که آدم فقط میتونه بگه : "من فقط نگاه میکنم "

صرفنظر از نتیجه ، بازی خوبی رو رئال انجام داد و البته کمی هم بداقبال بودیم امشب ، از لحاظ فنی کارلتو نمره ی بدی نمیگیره برای این بازی مطمئنا .

اینطور بازی دادن بیل ناآماده صرف اینکه نشون بدیم خرید جدید ما هم خوبه ( برای مقابله با نیمار یا به قول یک ظریفی ، " معمار " !!! ) شاید اسپانسر ها رو راضی نگه داره ؛ ولی باعث زدگی تماشاگران از بازیکن میشه و هر لحظه محتمله با سوتهای انتقادی طرفداران در برنابئو مواجه بشه .

14. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

از این باخت خیلی ناراحت نسیتم و بر خلاف خیلی از هواداران دوست دارم امسال اصلا نتیجه تو هیچ رقابتی نگیره

و حتی شده به زور سهمیه بگیره برای حرف خودم هم دلیل دارم
    یادمه اقای خاص سرمربی تیم شد بازی های تیم رو دنبال میکردم و اوایل فصل لذتی نمی بردم
    تا بازی معروف 5-0 خیلی شدید ناراحت بودم اما این برای خیلی ها باید تجربه شده باشه تا یک شکست بد نخوری
    باز فکر میکنی داری مسیر درست رو پیش میری و دوست دارم تیم امسال با این نحو بازی به جایی نرسه که فکر کنه داره راه
    درست رو پیش میبره هر چی فکر میکنم اصلا رئال تماشایی بازی نمیکنه برای من هوادار فقط جام و
    3 امتاز مهم نیست بازی زیبا مهمه ببخشید نه بزدل بودن به این تیم هیچ امیدی نیست دلایل زیاده که نمیشه همه موارد بیان کرد تبریک به تمام بارسایی های عزیز نوش جونتون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سیستم من در آوردی آنچلوتی نیمه جلوییش برای من عجیب نبود... مطمئن بودم بیل رو به زور می چپونه تو زمین و انقدر هم عوض می کنه جای بازیکنها رو که خودشونم نمی فهمن کجا باید بازی کنن.

ولی گذاشتن راموس تو هافبک دفاعی واقعا سورپرایزی بود که دیگه فکر نمی کردم اینقدر تخیل قوی ای داشته باشه مربی.

خدیرا رو گذاشته بود هافبک وسط متمایل به راست...گاهی وقتا بنده خدا یهو میدید شده وینگر...نه سرعت داره نه تکنیک...چجوری از اونجا حرکت کنه آخه؟

ترسو ها همیشه محکوم به شکست هستن. هر وقت سیستم طوری چیده شد که اول گل نخوریم، حالا اگه شد یه گل هم بزنیم بد نیس، اون موقع بازی رو باختیم. البته امشب بد شانس هم بودیم و داوری هم که دیگه عادیه، می شد مساوی شیم یا ببریم ولی بازم سیستم خیلی فانتزی و تخیلی بود.

17. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

بارسا از هیچی دو تا گل زد...ما اینهمه موقعیت خراب کردیم...تک به تک خدیرا..یا اونی که از تو شش قدم زد تو پای دروازه بان! شوت کریم...

پنالتی به اون واضحی رو نمی گیره...اصلا از این تابلو تر هم میشه؟ وقت کشی بارسا هم در نوع خودش جالب بود.
    دیگه بارسا هم موقیعت ایجاد کرد...
    اگر مساوی میشد عادلانه بود

----
    یارامندی رو 40 میلیون خریدن بعد راموس رو میذاره هافبک دفاعی
    نبود اوزیل هم حس میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •