تبریک میگم بهتون
من بازیُ نتونستم ببینم فقط بعدا از اخبار گل های اس اسُ دیدم
گل اندو خیلی خـــوب بود
تبریک میگم بهتون
من بازیُ نتونستم ببینم فقط بعدا از اخبار گل های اس اسُ دیدم
گل اندو خیلی خـــوب بود
دوستان سامانه کمک به باشگاه هم راه اندازی شده خواهشا هرچقدر , حتی ناچیز میتونید کمک کنید و به بقیه , چه انجمن های همسایه چه فیس توک اطلاع رسانی کنید چون تو این مقطع زمانی, باشگاه خیلی به کمک مالی نیاز داره
بچه های همراه اول یه پیامک بدون متن به 802020 خودش راهنمایی میکنه چیکار کنید
و دوستان ایرانسلی و بقیه اوپراتورها هم با زدن کد #9*720* تیم استقلال رو انتخاب کنید و اونجا هم راهنمایی میکنه که چیکار کنید
پ ن
راستی یه رکورد دیگه رو هم زدیم و با 7 بار حضور تو نیمه نهایی بهترین اسیا هستیم
ضمنا اینم لوگوی تیمه اف سی سئول هست گفتم شاید واسه بعضیا نیاز بشه
![]()
Last edited by ESTEGHLAL 67; 19-09-2013 at 13:32.
دلیل شلیک خمپاره آندو مشخص شد:
محتوای مخفی: سایت گل
منطق مخالفان و به قول خودشون منتقدان امیر
در مورد تیم ملی
کیروش بی ستاره ترین تیم ملی ایران را مقتدرانه به جام جهانی برد
در مورد استقلال
استقلال پرستاره ترین تیم 10 سال اخیر هست و باید قهرمان آسیا بشه
.
من موندم طبق چه منطقی این حرفو میزنن در حالی که حریفان تیم ملی نمیتونستن بازیکن خارجی بخرن یا اگه بازیکنی در تیم ملی مصدوم یا محروم میشد به راحتی میتونستن یه بازیکن خوب جایگزینش کنن که اصلا در مورد استقلال این شرایط وجود نداشته در ضمن وقتی 7 بازیکن استقلال با تیم ملی مشترک هست چطور استقلال پرستاره است اما تیم ملی کم ستاره؟
===============
سالگرد درگذشت هوادار جوان استقلال میلاد خبازی
نوجوانی 17 ساله که در مسیر بازگشت از داربی با پرچم استقلال ، شادی می کرد در تونل رسالت دچار سانحه ای مرگبار شد. او که همراه با دوستانش بعد از داربی ، پرچم استقلال را در دست داشتند ، به یکباره با خودروی 206 قرمز رنگی مواجه می شوند که چند طرفدار پرسپولیسی ناراحت از باخت را در خود جای داده بود. سرنشینان خودرو خم می شوند تا پرچم استقلال را از دستان موتورسواران بکشند و این کش و قوس سبب می شود تا موتورسوار ، تعادلش را از دست بدهد. حاصل این اتفاق تصادفی دردناک و درگذشت میلاد خبازی 17ساله می شود که تک پسر خانواده خبازی بوده است
![]()
Last edited by Nasser_ZRE; 19-09-2013 at 14:49.
نه آن پاس گل زیبا ، نه آن شوت ویران کننده ، نه آن دوندگی های بی پایان و نه آن دست زخمی ، هیچکدام به اندازه لحظه ای که توجه تک عکاس ایرانی حاضر در ورزشگاه بوریرام را به خود جلب کرد ، ارزشی نداشت . ثانیه ای که عشق را میان دستانش به فوتبال ایران یادآور شد . پروانه ای که از بخت شوم به زمین چمن آنجا رسیده بود و استوک و هر توپی می توانست عمر کوتاهش را تمام کند و دستان خسته آندو او را به گوشه ای دیگر از دنیا برد .
این صحنه ماندگار و رفتار انسانی پسر نیک ایران ، بسان لبخندیست به این فوتبال پر حرص و طمع که برای ریالی بیشتر به هیچ اخلاقی پایبند نیست . به شعارهای پر از خالی و دعواهای زرگری ، به شنیده می شود های بی اساس ، به بی رحمی های بی پایان ، به ریختن آبروی هر انسان !
رفتار آندوی عزیز ، بهترین پیام برای شعار جوانمردانه فیفا بود ، به شیطنت تایلندی ها و به خودمان که عشق را میان این هیاهو به خاک سپرده ایم .
خسته نباشی برادر « مسیحی »
متن : محمد نوری فر
عکس : رضا سعیدی پور
سایت رسمی استقلال
![]()
انسانیت همیشه زیباست مرسی اندو
+
/ گير قلعهنوعي به مو و خالکوبي شاگردانش
گير قلعهنوعي به مو و خالکوبي شاگردانش
90: يکشنبه شب بحثي بين تعدادي از آبيپوشان شکل گرفت و آنها در مورد نوع آرايش مو و خالکوبي يکديگر صحبت ميکردند. جالب اين که اين صحبتها خيلي زود به گوش قلعهنوعي رسيد تا او مجبور شود با طعنه به شاگردانش نشان بدهد چيزي در خصوص جو تيمش از او پنهان نميماند. اولين بازيکني که مورد اشاره قلعهنوعي قرار گرفت آندرانيک تيموريان بود. سرمربي استقلال خطاب به اين بازيکن گفت: موهايت را کوتاه کن. فکر کنم اين طوري بيشتر به تو بيايد. چندين سال است با اين شکل و شمايل ميبينمت و اگر موهايت را کوتاه کني قيافهات بهتر ميشود. اما آندو در جواب صحبت هاي قلعهنوعي گفت: من اين مدل مو را بيشتر ميپسندم و فکر ميکنم اينطوري جذابترم. در ضمن هر کي مرا ميبيند ميگويد اين مدل مو بيشتر به من ميآيد. هر چند اين صحبتها با شوخي بين آندرانيک و قلعهنوعي رد و بدل شد اما کاملا مشخص بود که سرمربي استقلال قصد بر قراري نظم و انضباط را در اردوي تيمش دارد.
قلعهنوعي همچنين به چند بازيکن تيمش که خالکوبي آنها علني شده نيز هشدار داد که مراقب باشند سوژه عکاسان نشوند.
دوستان سلام
منم به عنوان یه استقلالی این برد رو به همتون تبریک میگم
من تازه با این فروم استقلال آشنا شدم
خبرهایی از اردوی استقلال
آبیهای ایران پس از برتری دو بر یک و در مجموع، سه بر یک برابر بوریرام تایلند دقایقی پیش بوریرام را به مقصد بانکوک ترک کردند. آنها پس از طی شش ساعت سفر زمینی، ساعت 11 شب به وقت تایلند (8:30به وقت تهران) این کشور را به مقصد کرهجنوبی ترک میکنند.
کاروان استقلال پس از سفری پنج و نیم ساعته، در ساعت 6:30 بامداد به وقت کره، وارد این کشور میشود.
هتل در نظر گرفته شده برای بازیکنان استقلال، لکزینگتون (lexington ) نام دارد.
از اردوی استقلال خبر میرسد که روحیه بازیکنان این تیم بسیار خوب است و انگیزه بازیکنان این این تیم پس از پیروزی مقتدرانه برابر بوریرام بسیار بالا رفته است و آنها میخواهند با نمایش به یاد ماندنی برابر اف سی سئول کره، با دست پر به تهران بازگردند.
از نکات جالب توجه پس از دیدار استقلال و بوریرام، بی اطلاعی خبرنگاران تایلندی نسبت به اتفاقات هتل تپناکورن بود! آنها از امیرقلعهنویی خواستند تا دقیقاً بگوید که در این هتل اچه اتفاقاتی افتاده است.
خسرو حیدری به دلیل دو اخطاره شدن، استقلال را برابر اف سی سئول همراهی نخواهد کرد و امشب به تهران باز میگردد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
زمان و مکان دیدار رفت مشخص شد
مسابقه رفت تیم های اف سی سئول و استقلال از مرحله نیمه پایانی لیگ قهرمانان آسیا،ساعت 19:30 روز چهارشنبه به وقت محلی در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار می شود.
با توجه به فاصله 5 ساعت و نیمه بین تهران و سئول،این بازی به وقت تهران در ساعت 14 روز چهارشنبه آغاز خواهد شد.
* استقلال با این صعود برای هــفتــمـین بار راهی مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا شد تا از این لحاظ هم در بین تیمهای آسیایی رکورددار شود.
* اندو تیموریان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد
FARS
یه مطلبی خوندم که جالب بود:
برای اولین باره که استقلال در کشور کره ، بازی میکنه !!!
از دوستان کسی اطلاع داره که تا حالا ما در ژاپن بازی کردیم؟؟ یا ایشااله امسال طلسم رو میشکنیم
من فکر کنم این بازی برای کره ایها خیلی مهمه و کل مردم کشورش به دنبال شکست استقلال هستند تا انتقام دو باخت تیم ملی کشورشون رو تا حدودی بگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)