تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 293 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مارتینو: نیمار بی عیب و نقص کار کرد؛ از برد تیم راضی هستم

سایت گل- بعد از برد 2-3 بارسلونا مقابل سویا در بازی دیشیب، جراردو مارتینو سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. او اعلام کرد که تیمش برای کسب سه امتیاز این بازی تا آخرین ثانیه سختی کشیده.
    متن صحبت های تاتامارتینو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول صحبت های اوست:
    *تغییرات درتیم در نیمه اول و دوم : در نیمه اول ما تمام تلاشمان را برای زدن گل اول به کار گرفتیم. سویا تنها یک ضد حمله داشت و ما پنج یا شش موقعیت گل داشتیم. بعد از آن تغییرات سویا آسیب های زیادی به تیم ما وارد کرد. ما دروقتی که گل دوم را زدیم، دیگر کنترل بازی را در دست نداشتیم. چیزی کم داشتیم. این همان چیزی است که هفته به هفته درموردش صحبت می کنیم. این هفته هم درموردش صحبت کردیم: لحظات فشار و لحظاتی که تیم حریف تیم برتر است.
    *کنترل بازی ها: بارسا در کنترل توپ و میدان استاد است. در مصاف والنسیا کمی حواسمان پرت شد ولی معمولا این طور نیستیم. در بازی شنبه شب بنا به شرایط بازی مجبور شدیم تا کمی نحوه بازی مان را تغییر دهیم . از اینکه توانستیم دراین بازی پیروز شویم راضی هستم
    *قابلیت های بارسا و کارهایی که مارتینو می تواند برای بارسا انجام دهد: من وقتی به اینجا آمدم می دانستم که باید خودم را با ایده های باشگاه تطبیق دهم؛ ایده هایی که خودم هم به آنها پایبندی دارم. می خواهیم کارهایی درتیم انجام دهیم که اوضاع را بهبود بخشیم. گل دانی آلوس که بعد از سه بازیابی توپ در خط دفاعی انجام شد عالی بود
    *نیمار: واقعیت این است که نیمار از هر نظر بازی بی عیب و نقصی را ارائه داد. این نه تنها نتیجه و ثمره ویژگی ها و قابلیت های فوتبالی او بود، بلکه ثمره تلاشهای او در زمین نیز بود. ما از عملکرد نیمار راضی هستیم.نگران رابطه او با مسی در زمین بودیم و حالا می بینیم که همه چیز خوب پیش می رود. او دراین بازی دومین پاس گلش را هم داد. خیلی زود قبراق تر از قبل به کار ادامه خواهیم داد و قاطع تر بازی می کنیم
    *مدافعان: فکر می کنم که ما به همین ترتیب به دفاع کردن ادامه خواهیم داد. چون به نظر من بهترین راه برای دفاع کردن همین است. باید فضاهای خالی پشت سربوسکتس را به خوبی پوشش بدهیم .درجریان بازی گاهی به مشکلاتی برخوردیم و باید بیشتر دراین زمینه کار کنیم.

*مسی: در واقعا شرایط به نحوی بود که فضای کمی دراختیار تیم ما قرار داشت. بازیکنان سویا خوب کار می کردند و ما فضای خالی چندانی نمی یافتیم. درنیمه دوم بیشتر به توپ رسیدیم و مسی بیشتر مالک توپ می شدو کار برایش راحت تر بود
    *صحبت های پاسارلا: من به او نگفتم که مدافع خواهیم خرید. من به او گفتم که آنچه در بازار زمستانی به بررسی اش خواهیم پرداخت، احتمال خرید یک مدافع است ولی با قاطعیت دراین باره حرف نزدم. قطعا پویول عملکرد خوبی درترکیب تیم خواهد داشت
    *داوری بازی: من دوست ندارم که راجع به داوران حرف بزنم و برای آنکه عادلانه درمورد داوری صحبت کرد، باید دید که چه اتفاقاتی در زمین رخ داده. گل مردود بازی، به خاطر خطای دانی آلوس بود. من این صحنه را سه بار دیدم و واقعا هم خطا بود. گاهی وقتها داوری ها به نفع توست و گاهی وقتها به ضرر تو
    *تئیو: او در جناح راست بازی کرد. چون نیمار به بازی کردن در جناح چپ عادت دارد. من این تصمیم را گرفتم، چون به نظرم هم الکسیس و هم پدرو از بازیهای ملی برگشته بودند. به نظرم خوب بود که پدرو دراین بازی استراحت کند. شرایط به نحوی بود که بیشتر از جناح چپ حمله می کردیم و این تصمیم بستگی به این دارد که اوضاع تیم به چه ترتیب باشد. از این بابت نگران نیستم
    *اینیستا : او هربار بهتر از قبل می شود. من در مورد حال و روزش با او صحبتی نکرده ام. اینیستا اخیرا در تیم ملی هم بازی کرده بود. ما مجبوریم تا به خوبی از اینیستا، چابی و سسک استفاده کنیم و هرزمانی که به نظرمان لازم آمد از آنها بهره ببریم.سسک هم شرایط خوبی دارد و در طول 15 دقیقه کارهای زیادی انجام داد. آنچه برای من مهم است این است که همه بازیکنان شرایط خوبی داشته باشند
    *پیکه: من معتقدم که یک مدافع درحد و اندازه های او می تواند توپ را ربوده و به محوطه جریمه حریف برود.نمی توانیم مانع از خلاقیت های پیکه شویم و باید از او بخواهیم تادر هر شرایطی به تیم کمک کند.
    *الکسیس: او به گلزنی نیازی نداشت و به خاطر گلی که زد از او متشکریم.به نظرم الکسیس اعتماد به نفسش را بازیافت و همیشه به خوبی تیم های حریف را تحت فشار قرار می دهد . او با سخاوتمندی بازی می کند و ما مربیان تیم، به او کمک خواهیم کرد.

2. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بابا این که اصلا جوونگرایی نمیکنه حداقل بازی های لیگ رو نصفشون به مونتویا بده اصلا جوونگرایی نمیکنه

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا برای عادل که دیشب خودشو جر می داد و جو مییداد تا لئو و ... رو با چرت و پرتاش خراب کنه متاسفم! فقط این عادل قابل تحمل بود که اونم امشب کلا ____ شده بود!
    خب مسی نیمه ی اول اصلا نبود دیگه عادل چی میخواست بگه؟؟
    باید مثله خیابانی همش از مسی تعریف کنه و بگه مسی 3 و سویا 2 و یا ....

ظاهرا کارشناس داوری مادریدی مارکا هم گفته گل مسی خطا نبوده اون وقت این آقای عادل و بعضی به ظاهر دوستان...!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاسارلا: مارتینو به من گفت که بارسا در بازار زمستانی مدافع می خرد
    پست شماره ی 1028

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________

بارسلونا 3 – سویا 2: درام پرهیجان نوکمپ

داور در این دیدار جنجالی ظاهر شد و تصمیماتی بحث‌برانگیز گرفت.
    سایت گل – بارسلونا در بازگشتی دراماتیک توانست سه بر دو سویا را شکست دهد. هر کدام از دو تیم می‌توانست در دقایق پایانی برنده بازی شود و این بارسا بود که البته به شکلی جنجالی برد را از آن خود کرد.
    سویا به این ترتیب در این فصل هنوز بردی کسب نکرده است.
    مردان اونای امری شروع دشواری داشتند و بارسا موقعیت‌های خوبی را در دقایق ابتدایی از دست داد. لیونل مسی در نیمه اول خوب نبود ولی نیمار عالی بود و بارها خطرساز شد. سرانجام در دقیقه 36 بود که دروازه سویا باز شد. آدریانو سانتری انجام داد که با ضربه سر دنی آلوس در تیر دورتر به گل تبدیل شد.
    در نیمه اول امبیا، بازیکن کامرونی سویا بسیار خوش‌اقبال بود که اخراج نشد. او در یک صحنه نیمار را با دو دست پرتاب کرد ولی داور ترجیح داد کارت زرد دوم را به او ندهد.
    سویا در نیمه دوم در دقیقه 64 توپ را به تور دروازه ویکتور والدس رساند. کالا روی یک کرنر با ضربه سری زیبا توپ را به درون دروازه فرستاد اما داور در تصمیمی بسیار سخت‌گیرانه اعلام کرد که او جرارد پیکه را هل داده است و گل صحیح نیست.
    سویا به حملاتش ادامه داد و بارسا هم در حملاتش خطرناک بود، هرچند که موقعیت‌های بسیاری را از دست می‌داد. اما لیونل مسی در دقیقه 80 سرانجام نبوغ خود را نشان داد و گل زد. نیمار با پاسی عالی توپ را از سمت چپ به مسی رساند و او با ضربه‌ای دقیق توپ را به بالای دروازه حریف کوبید.
    سویا دست‌بردار نبود و در دقیقه 80 به گل رسید. ویتولو با حرکتی عالی بازیکنان بارسا را جا گذاشت و توپ را به ایوان راکیتیچ سپرد و این بازیکن که بسیار پرتلاش ظاهر شده بود با ضربه‌ای دقیق دروازه والدس را باز کرد.
    کوکه در دقیقه 90 بازی را به تساوی کشاند. کرنر راکیتیچ به این مدافع رسید و او سرضرب و با بغل پایی تماشایی توپ را به گل تبدیل کرد.
    در دقیقه 92 بود که مارکو مارین با شوتی کات‌دار و تماشایی نزدیک بود درام را به اوج برساند اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت. در آن سو اما اتفاق دیگری می‌افتاد. لیونل مسی در دقیقه 94 یک‌تنه فرار کرد و ضربه‌ای زد که بتو ناقص برگرداند و الکسیس سانچس در برگشت توپ را به گل تبدیل کرد. به نظر می‌رسید مسی در جریان این گل روی مدافع حریف خطا کرده باشد و همین باعث شد بازیکنان نیمکت‌نشین سویا با حرکات خاصی به داور اعتراض کنند. بازی به این ترتیب با جنجال به پایان رسید.

Last edited by Abdolreza2012; 15-09-2013 at 13:05.

5. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیگه مارکای مادرید که بگه داوری به ضرر بارسا بوده میشه فهمید چقدر ضرر کردیم (اخراج نیمه اول)
    تازه دو به تکی که کمک تقدیم سویا کرد و والدز گرفت رو یادش رفته (آفساید متری)

با این تصمیم های مشخصا آگاهانه باید ساخت
    لابد داور با خودش میگه بارسا که آخرش میبره خوبم میبره
    به ضررشون بگیرم مهم نیست و راحتتره

7. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

9. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فوتبال يعني همين . تلاش تا اخرين لحظه براي پيرزوي. نتيجه اخلاقي اينكه بازي استقلال پيروزي خرس وسط بود .....

11. 5 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اما نکات منفی
    1) بازی نکردن مارتین مونتویا. وقتی دنی آلوز مصدوم بوده و تازه چند روزه به تمرینات اضافه شده و اینقدر هم بازیها فشرده است، چرا نباید یک مدافع جوون و با استعداد تو یک بازی لیگ خانگی که انتظار میره تیم برتر زمین باشیم بازی کنه؟ پس کی باید این بازیکن آماده بشه؟ اینجوری دنی آلوز هم خیالش راحته که کسی نیست جاش بیاد و بی خیالی طی میکنه (اونوقت به تیتو بیچاره گیر میدادیم که چرا به جوونها بازی نمیده!)
    2) افت واضح آندرس اینیستا تو این بازیهایی که تا اینجا دیدم. اصلا طراوت نداره بازیش. راحت نیست و فقط توپ رو به شکل ساده ای رد میکنه. برای اینکه بفهمیم فرق آندرس آماده با الانش چیه به همون یه حرکتی که قبل از تعویضش کرد و توپ رو داد به مسی و بعدش هم زدنش دقت کنید. اینیستا وقتی آماده باشه این حرکات رو روتین و ساده جلوی تیمی مثل مادرید انجام میده.
    3) میترسم داستان اون کلاغی که خواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره و بعد راه رفتن خودش هم یادش رفت، واسه بارسا مصداق پیدا کنه. تو این بازی تیم اصلا نمیتونست یا نمیخواست حفظ توپ کنه و ریتم و سرعت بازی حریف رو بگیره تو دستش. مدام توپ از یه محوطه جریمه میرسید به اون یکی. همون اتفاقی که نیمه دوم بازی با والنسیا هم دیدیم. تو این رفت و برگشت ها هم تیمی که بهتر از موقعیت هاش استفاده کنه برنده است. فعلا خوش شانس بودیم که حریف ها هم خیلی دقیق نیستن. سویا حتی میتونست قبل از دقیقه 80 به گل برسه. نمیدونم میخوایم مستقیم تر بازی کنیم یا اینکه فعلا نمیتونیم مثل قبل باشیم. حتی اگر بگیم بازی مستقیم تر بهتر از پلان A معروف خودمونه، باز هم وقتی 2-0 جلو هستی بهتره مالکیت توپ و جریان رو کامل بگیری دستت
    4) گیج بودن پیکه و تصمیمات عجولانه و بی منطقش. یه جاهایی الکی سعی میکنه استوپ کنه و توپ لو میده. یه جاهایی بدنش رو تو حالت بدی قرار میده بطوری که با یه تغییر جهت مهاجم، کلا محو میشه. من نمیخوام از این حرفها بزنم که مثلا "پیکه الان از نصرتی هم بدتره" اما میشه انتظار داشت به همون بازیکن 2010-2011 تبدیل بشه. پیشرفت کردن پیشکش!!
    5) بوسکتس اون بوسکتس همیشگی نبود و با توجه به بازی CL تو همین هفته، میشد به سانگ بازی داد
    6) چی بگیم از دست این "دنی آلوز" که دیگه داره اعصاب ما رو بهم میریزه. باور کنید اینجور که دنی بازی میکنه هر دفاع راست دیگه ای هم میتونه بازی کنه. اصلا تو دفاع نمیاد!! اصلا کار دفاعی نمیکنه!! مگه میشه مربی بهش گفته باشه تو همون جلو باش و عقب نیا؟!! تو گل اول ببینید وقتی سویا حرکت رو از وسط زمین شروع میکنه دنی آلوز هم همون وسطای زمینه. بوسکتس و ماسکرانو میدون که سمت راست رو پر کنن اما آلوز آروم آروم داره میاد سمت دروازه بارسا. اگر با سرعت میومد میتونست وسط دفاع رو که خالی شده بود پر کنه و حتی پاس گل رو قطع کنه. تو گل دوم هم توپی که منجر به کرنر شد از سمت دنی بود اما من اصلا تو صحنه ندیدمش. به نظر من آلوز هنوز توانایی بدنی بازی Box to Box رو داره اما داره بی خیال و تنبل بازی میکنه. چند بار نیمکت نشینی اونم با حضور یه بازیکن با انگیزه مثل مونتویا، چون جایگاه ثابتش تو تیم ملی برزیل رو در سال منتهی به جام جهانی به خطر میندازه میتونه انگیزه و جنگندگی رو به بازیش برگردونه
    با اکثر نکات موافقم ولی چون سویا همیشه گربه سیاه بارسا بوده و به نوعی تیم "چغر" ای است من فکر می کنم بازی دادن به تیم اصلی کار صحیحی بود. برای بازی با آژاکس سه روز کامل استراحت داریم که زمان کافی است ولی بعد از این بازیها فشرده هستن. فکر می کنم جلوی آژاکس یکی دو تا از بازیکن های ذخیره مون بازی کنن و چرخشی استراحت بدیم به بازیکن ها برای هفته های بعد.

یک انتقادی که من به تیتو داشتم و الان فکر می کنم به تاتا () هم وارده اینه که تیم اصلا قدرت نگه داشتن نتیجه رو نداره. ما در دوران پپ همیشه در اواسط نیمه دوم وقتی جلو بودیم کیتا به جای ژاوی یا اینیستا یا حتی یکی از سه مهاجم به زمین می اومد و با دو هافبک دفاعی بازی می کردیم و خیلی خوب می تونستیم نتیجه رو نگه داریم. من اصلا یادم نمیاد در دوران پپ آخر بازی ها اینقدر استرس داشته باشیم حتی وقتی با دو سه گل جلو هستیم! الان با اینکه مدافع هامون به اون خوبی نیستن ولی تیم اصلا این کار رو نمی کنه و نتیجه هم مشخصه. من فکر می کنم الان بیشتر از قبل نیاز داریم با دو هافبک دفاعی بازی کنیم.

درباره دنی آلوز هم که اصلا جای حرف نیست. من فکر می کنم مونتویا بیاد و دفاع راست اصلی تیم باشه و دنی آلوز رو بگذاریم وینگر یا هافبک دفاعی (سابقه اش رو در برزیل و سویا داره) خیلی بهتره. دنی آلوز قطعا بدترین بازیکن این دو فصل ما بوده و من نمی دونم چرا با اینکه احتمالا در هر 5 بازی این فصلمون بدترین بازیکن زمین بوده باز هم فیکس در ترکیبه. بله در حمله کارش خوبه و شاید در هر سه بازی هم دو پاس گل بده ولی قطعا هر بازی یک گل تقدیم حریف می کنه. یا باید تیم خودش رو راحت کنه که داره با 3 دفاع بازی می کنه و دنی آلوز رو اصلا مدافع نگذاره یا دنی آلوز لازمه مثل یه دفاع راست هوش و حواس لازم رو داشته باشه.

13. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من منکر بازی نامطلوب مسی تو نیمه اول نیستم اما این آقای عادل از اول تا همون گل آخر که روی حرکت فوق العاده ی مسی به ثمر رسید فقط اومد گفت که چی؟ آره مسی خطا کرده و همه چی رو تحت الشعاع قرار داد حتی اون موقع هایی که مسی و بارسا خوب بازی می کردند، انگار حق سویا بوده که ببره! آمار بازیم که دیدین؟
    من دیگه هیچی نمیگم دوستانی که گزارش عادلو شنیدن خودشون قضاوت میکنن!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما کمک داورو نداشتیم و برنده نشیدیم ولی امیدوارم یه فکری آنجلوتی برای این تیم بکنه اصلا خوب بازی نمیکنن
    من چی گفتم؟

ظاهرا کارشناس داوری مادریدی مارکا هم گفته گل مسی خطا نبوده اون وقت این آقای عادل و بعضی به ظاهر دوستان...!!
    من فقط در مورد این گل صحبت کردم که کارشناس مادریدی گفته سالم بوده و خوب معلومه که نمیاد بگه که اون گل سویام مردود بوده بهرحال باید هوای طرف خودشونو داشته باشه!
    به فرضم حالا گلشونو داور مردود اعلام نمی کرد، توی همون نیمه ی اول مگه نباید بازیکنشونو اخراج می کرد؟ هر عقل سلیم و چشم بینایی هم ببینه معلومه! و اون آفساید 2 متری؟ خطای هند بازکین سویا رو چی می گی که قشنگ با کف دست گرفت مسیر توپو عوض کرد و پنالتی نگرفت....؟! به نظرت با این اوضاع که تو نیمه اول باید 10 نفره می شدن و تو نیمه دوم 9 نفره می شدن نتیجه همین طور می موند؟

قشنگ مشخصه خطاس! و عادل خان این جا چی گفتن؟ نميدونم داور چييييي گرفت!!!!

میبینین که تا آخرین نفس دست از کشیدن پیراهن مسی ور نداشته ! و بازم فردوسی پور...؟!!!

Last edited by M E S S I; 15-09-2013 at 21:01. دليل: ---------- حذف نقل قول سایت/جای دیگر

15. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

عادل یا هر چیز دیگه چه کارست که بخواد از مسی بد بگه !!! قد این حرفا نیست ...

17. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

من تا دیشب عاشق عادل بودم ولی با توجه به گزارش دیشب که نشون داد رئالیه ، دیگه تره هم واسش خورد نمی کنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •