تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 146 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه شکستی ها هیچ وقت از تنظیم در نمیان.
    هم خط کردن اونقدر ها هم سخت نیست. یه کم تمرین کنید مسلط میشید. یکی از شماره های مجله نجوم (فکر کنم 196) کامل اموزش داده.
    شکستیه برای سیارات و ماه مناسبه. اما تصویر چندان مناسبی از اجرام عمقی آسمون نمیده بهتون. به جای نیوتونیه اگه در جایی بدون آلودگی نوری باشید دید متعارفی از اجرام عمقی میتونید باهاش داشته باشید. برای سیارات هم خوبه کارش.

فیلتر آلودگی نوری 50 - 50 عمل میکنه بسته به منابع نوری اطرافتون. بعضی تست های من نتیجه اش فوق العاده بوده. بعضی وقتا هم هیچ تاثیری ازش حس نکردم. الان سری جدید ارزونترش اومده . حدودا 30 تومن.
    بهتره یه بارلو یا چشمی کوتاه هم همراهش بگیرید برای بزرگنمایی های بالاتر .

2. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان به نظر شما چه تلسکوپی برای عکاسی از کهکشانها و سحابیها مناسبه (منظورم شکستی بودن یا بازتابی بودن میباشد و نه اشمیت) برای دوربین 60D کانن اگه میشه ارزون ترین تلسکوپی که میشه خرید را ذکر کنید و آیا به مقر هم احتیاج دارم یا نه با تشکر

سوال کلی پرسیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا بابک کجایی که بیای به سوالم جواب بدی منتظرما
    آقا بابک به نظر شما من کی یه تلسکوپ بگیرم منظورم ایمه که وایسم ساله دیگه بگیرم قیمتا پایین میاد

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    شکستی آکروماتیک اصلا مناسب عکاسی نیست.
    یه نیوتونی خوب به همراه کوما کاراکتر خوب یه تلسکوپ ایده آل برای عکاسی میشه. حتی بالاتر از اشمیت ها.
    اما اگه منظور از شکستی، شکستی های آپو کروماتیک باشه بله آپو کروماتیک ها تصاویر بهتری تولید میکنن.
    برای عکاسی نجومی حتما باید مقر استوایی داشته باشین. حداقل مقر ایده آل ای کیو 5 از سری گوتو هست.
    ارزونترین لوله که میتونید تهیه کنید الان نیوتونی های 5 اینچ اسکای واچر (حتما با فوکوسر دو سرعته) است.
    برای عکاسی جدی شما احتیاج به گایدسکوپ هم دارید. یه تلسکوپ کوچیک و وصایل اتصال به تلسکوپ اصلی و چشمی رتیکل برای کنترل خطاهای قطبی و موتور.
    بعید میدونم بشه یه پکیج مناسب عکاسی رو کمتر از 2 میلیون تومن تهیه کرد. مقر 1 میلیون تقریبا. لوله 500 - گایدر و باقی قضایا هم 500.

برای تست عکاسی یا گرفتن عکس های ساده و معمولی میتونید یه نیوتونی 130 میلیمتر با یک مقر استوایی ای کیو 3 بگیرید. حدودا 500 تومن. اما انتظارتون محدود باید باشه از این اپتیک برای عکاسی.

درباره کم و زیاد شدن قیمت من نمیتونم نظر بدم. من خاطره ای از کاهش قیمت تو ایران ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز...
    چند وقت پيش توي وبلاگي از آقاي سنايي كه همه جا كپي پيست شده طرز ساخت يه تلسكوپ شكستي خيلي ساده رو ياد گرفتم...
    يه دونه درست كردم ولي به 2 دليل خرابش كردم!!
    1 اينكه اصلا بزرگنمايي جالبي نداره طوري كه آقاي سنايي خودش گفته چاله چوله هاي ماه رو ديده ولي مال من اينطور نبوده
    2 اينكه دقت نكردم با يه لوله پوليكايي ساختم كه سطح داخلش نور رو بازتاب ميداد...
    مشخصات تلسكوپ اين بود..
    عدسي شيئي مثبت يك با قطر تقريبا 63 ميلي متر...فاصله كانوني تقريبا يك متر...
    عدسي چشمي به قطر 40 ميلي متر
    تلسكوپ از دو لوله پوليكاي 80 و 60 سانتي تشكيل شده بود كه روي هم سوار شده و براي تنظيم استفاده ميشدند...
    طبق گفته آقاي سنايي طول تنظيم شده واسه تلسكوپ 110 سانت بايد باشه يعني تقريبا فاصله كانوني عدسي شيئي و چشمي
    من ميخوام يه تلسكوپ ديگه بسازم با بزرگنمايي بيشتر...
    البته ايني سكه ساخته بودم تصوير تقريبا خوبي داشت و تقريبا واضح بود...
    حالا چيكار كنم واسه بزرگنمايي كمي بيشتر چون ميدونم تلسكوپ دست ساز اگر بزرگنماييش زياد باشه كيفيت تصوير مياد پايين...
    اين يكي رو ميخام با لوله مقوايي بسازم...كسي تا بحال اسم لوله مقوايي به گوشش خورده
    توي يك وبلاگ خارجكي زده بود mailing tube....
    اينو از كجا تهيه كنم؟
    واسه بزرگنمايي بيشتر چكار كنم؟
    البته تلسكوپ آموزشي آقاي سنايي لوله اصليش متحرك بود واسه تنظيم فاصله كانوني
    حالا من ميخام طبق يه وبلاگ خارجكي لوله اصلي تلسكوپ رو ثابت بسازم يعني يكدست باشه بدون برش و براي تنظيم فاصله از لوله نگه دارنده عدسي چشمي استفاده كنم...يعني لوله ي كوچك كه واسه عدسي چشمي هست بتونه روي لوله اصلي حركت كنه...
    نمي دونم منظور منو متوجه شدين يا نه....اگه برين به اين آدرس maketelescope.blogfa.com
    اين هموني كه من ساختم ولي با لوله پوليكاي آبي...
    منجمان عزيز ممنون ميشم راهنمايي كنين منو...
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    شکستی آکروماتیک اصلا مناسب عکاسی نیست.
    یه نیوتونی خوب به همراه کوما کاراکتر خوب یه تلسکوپ ایده آل برای عکاسی میشه. حتی بالاتر از اشمیت ها.
    اما اگه منظور از شکستی، شکستی های آپو کروماتیک باشه بله آپو کروماتیک ها تصاویر بهتری تولید میکنن.
    برای عکاسی نجومی حتما باید مقر استوایی داشته باشین. حداقل مقر ایده آل ای کیو 5 از سری گوتو هست.
    ارزونترین لوله که میتونید تهیه کنید الان نیوتونی های 5 اینچ اسکای واچر (حتما با فوکوسر دو سرعته) است.
    برای عکاسی جدی شما احتیاج به گایدسکوپ هم دارید. یه تلسکوپ کوچیک و وصایل اتصال به تلسکوپ اصلی و چشمی رتیکل برای کنترل خطاهای قطبی و موتور.
    بعید میدونم بشه یه پکیج مناسب عکاسی رو کمتر از 2 میلیون تومن تهیه کرد. مقر 1 میلیون تقریبا. لوله 500 - گایدر و باقی قضایا هم 500.

برای تست عکاسی یا گرفتن عکس های ساده و معمولی میتونید یه نیوتونی 130 میلیمتر با یک مقر استوایی ای کیو 3 بگیرید. حدودا 500 تومن. اما انتظارتون محدود باید باشه از این اپتیک برای عکاسی.

درباره کم و زیاد شدن قیمت من نمیتونم نظر بدم. من خاطره ای از کاهش قیمت تو ایران ندارم.
    ممنون از اینکه وقت گذاشتین و به سوال بنده جواب دادین آقا بابک
    تفاوت نیوتونی با دابستونی چیه کدومش برای عکاسی بهتره و آیا این دو نوع تلسکوپ بهتره یا شکستیه آپوکروماتیک
    بعد منظور از مقر یک متوره و دو متوره چیه تفاوتشون در چیه
    مرسی از جوابتون
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و به سوال بنده جواب دادین آقا بابک
    تفاوت نیوتونی با دابستونی چیه کدومش برای عکاسی بهتره و آیا این دو نوع تلسکوپ بهتره یا شکستیه آپوکروماتیک
    بعد منظور از مقر یک متوره و دو متوره چیه تفاوتشون در چیه
    مرسی از جوابتون
    موفق باشید
    دابسونی یک نیوتونیه که روی پایه دابسونی قرار گرفته. به خاطر اهمیت تاثیر گذار این پایه کلا اسم تلسکوپ شد دابسونی.
    دابسونی یک مقر سمت ارتفاعیه. سمت ارتفاعی ها کار باهاشون ساده است اما به درد عکاسی نمیخورن.
    برای عکاسی مقر استوایی ضروریه. مقر استوایی با محور گردش زمین هماهنگ میشه (قطبی میشه) و حرکت زمین رو خنثی میکنه. همین امکان میده تا بشه طولانی مدت نور دهی داشت در حین عکاسی در حالی که تصویر ثابته.
    آپوکروماتیک ها مناسب ترن از نیوتونی ها. در نهایت هر دو باید روی مقر استوایی قرار بگیرن.
    مقر دو موتور هر دو محور بعد و میل دارای موتور حرکت ریزه که اجازه اصلاح حدودی خطاهای موتور و قطبی رو میده به عکاس. البته همچنان برای عکاسی جدی حتما باید مقرتون گوتو باشه ( چرخ دنده مقر های گوتو دقت بالاتری دارن)

یه نکته بگم . اگه با دقت بالا کار کنید و اهل کار جدی باشید با مقر تک موتوره ای کیو 3 که حدود 300 تومن قیمتشه هم میتونید عکس بگیرید. اگه خوب قطبیش کنید حدود 45 ثانیه تا 1 دقیقه نور دهی بدون خطا میتونید داشته باشید. حالا شما اگه از سوژتون 100 تا 200 شات 45 ثانیه ای بگیرین و این شات ها رو با هم ادغام کنید یه عکس به دست میاد در حد عکس های سایت های مطرح نجومی. با این فرض بریم جلو با حدود 600 - 700 میشه یک تلسکوپ عکاسانه گرفت. یه نیوتونی 150 با مقر ای کیو 3 تک موتوره. که تلسکوپیه خودمه.

9. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز...
    چند وقت پيش توي وبلاگي از آقاي سنايي كه همه جا كپي پيست شده طرز ساخت يه تلسكوپ شكستي خيلي ساده رو ياد گرفتم...
    يه دونه درست كردم ولي به 2 دليل خرابش كردم!!
    1 اينكه اصلا بزرگنمايي جالبي نداره طوري كه آقاي سنايي خودش گفته چاله چوله هاي ماه رو ديده ولي مال من اينطور نبوده
    2 اينكه دقت نكردم با يه لوله پوليكايي ساختم كه سطح داخلش نور رو بازتاب ميداد...
    مشخصات تلسكوپ اين بود..
    عدسي شيئي مثبت يك با قطر تقريبا 63 ميلي متر...فاصله كانوني تقريبا يك متر...
    عدسي چشمي به قطر 40 ميلي متر
    تلسكوپ از دو لوله پوليكاي 80 و 60 سانتي تشكيل شده بود كه روي هم سوار شده و براي تنظيم استفاده ميشدند...
    طبق گفته آقاي سنايي طول تنظيم شده واسه تلسكوپ 110 سانت بايد باشه يعني تقريبا فاصله كانوني عدسي شيئي و چشمي
    من ميخوام يه تلسكوپ ديگه بسازم با بزرگنمايي بيشتر...
    البته ايني سكه ساخته بودم تصوير تقريبا خوبي داشت و تقريبا واضح بود...
    حالا چيكار كنم واسه بزرگنمايي كمي بيشتر چون ميدونم تلسكوپ دست ساز اگر بزرگنماييش زياد باشه كيفيت تصوير مياد پايين...
    اين يكي رو ميخام با لوله مقوايي بسازم...كسي تا بحال اسم لوله مقوايي به گوشش خورده
    توي يك وبلاگ خارجكي زده بود mailing tube....
    اينو از كجا تهيه كنم؟
    واسه بزرگنمايي بيشتر چكار كنم؟
    البته تلسكوپ آموزشي آقاي سنايي لوله اصليش متحرك بود واسه تنظيم فاصله كانوني
    حالا من ميخام طبق يه وبلاگ خارجكي لوله اصلي تلسكوپ رو ثابت بسازم يعني يكدست باشه بدون برش و براي تنظيم فاصله از لوله نگه دارنده عدسي چشمي استفاده كنم...يعني لوله ي كوچك كه واسه عدسي چشمي هست بتونه روي لوله اصلي حركت كنه...
    نمي دونم منظور منو متوجه شدين يا نه....اگه برين به اين آدرس maketelescope.blogfa.com
    اين هموني كه من ساختم ولي با لوله پوليكاي آبي...
    منجمان عزيز ممنون ميشم راهنمايي كنين منو...
    با سپاس
    سلام
    قطر چشمی چندان مهم نیست . مهم فاصله کانونیشه. برای اینکه بزرگنمایی بیشتری داشته باشین بایدفاصله کانونی چشمی کم بشه. بزرگنمایی= فاصله کانونی شیئی ( به میلیمتر) تقسیم بر فاصله کانونی چشمی ( به میلیمتر)
    همونطور که خودتون گفتید بزرگنمایی که بالا بره قطعا کیفیت افت میکنه. شما هیچ وقت نمیتونید یک شکستی بسازید که ظرفیت بزرگنمایی بالا داشته باشه. مگر اینکه به ابزار و الات دقیق دسترسی داشته باشید.
    به همین خاطر هم هست که عموم تلسکوپ ساز ها ، نیوتونی میسازن. نیوتونی رو میشه در ابعاد بزرگ و با کیفیت عالی ساخت.
    چرا نمیتونید شکستی خوبی بسازید؟ اول اینکه به لنز های مناسب آکروماتیک احتمنالا دسترسی نخواهید داشت در بازار ایران . دوم و مهمتر اینکه اجزای اپتیکی شما باید کاملا و بطور مطلق هم خط باشن. کوچکترین انحراف عدسی ها نسبت به هم باعث افت شدید کیفیت تصویر میشه. هم خط کردن شکستی ها با امکانات شخصی اگر ناممکن نباشه بسار دشواره. تلسکوپ های شکستی مثل نمونه ای که شما ساختید در حد تست و تمرین و آزمایش جواب میدن. احتمالا در نهایت بزرگنمایی 20 تا 30 بشه ازشون استفاده کرد.
    لوله که فرمودین مشابه لوله ای که پارچه رو دورش میپیچن. از پارچه فروش ها احتمالا میتونید بگیرید. ( نمیتونید سطح داخلی لوله پلیکا ها رو کدر کنید؟ با رنگ یا کاغذ مات ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دابسونی یک نیوتونیه که روی پایه دابسونی قرار گرفته. به خاطر اهمیت تاثیر گذار این پایه کلا اسم تلسکوپ شد دابسونی.
    دابسونی یک مقر سمت ارتفاعیه. سمت ارتفاعی ها کار باهاشون ساده است اما به درد عکاسی نمیخورن.
    برای عکاسی مقر استوایی ضروریه. مقر استوایی با محور گردش زمین هماهنگ میشه (قطبی میشه) و حرکت زمین رو خنثی میکنه. همین امکان میده تا بشه طولانی مدت نور دهی داشت در حین عکاسی در حالی که تصویر ثابته.
    آپوکروماتیک ها مناسب ترن از نیوتونی ها. در نهایت هر دو باید روی مقر استوایی قرار بگیرن.
    مقر دو موتور هر دو محور بعد و میل دارای موتور حرکت ریزه که اجازه اصلاح حدودی خطاهای موتور و قطبی رو میده به عکاس. البته همچنان برای عکاسی جدی حتما باید مقرتون گوتو باشه ( چرخ دنده مقر های گوتو دقت بالاتری دارن)

یه نکته بگم . اگه با دقت بالا کار کنید و اهل کار جدی باشید با مقر تک موتوره ای کیو 3 که حدود 300 تومن قیمتشه هم میتونید عکس بگیرید. اگه خوب قطبیش کنید حدود 45 ثانیه تا 1 دقیقه نور دهی بدون خطا میتونید داشته باشید. حالا شما اگه از سوژتون 100 تا 200 شات 45 ثانیه ای بگیرین و این شات ها رو با هم ادغام کنید یه عکس به دست میاد در حد عکس های سایت های مطرح نجومی. با این فرض بریم جلو با حدود 600 - 700 میشه یک تلسکوپ عکاسانه گرفت. یه نیوتونی 150 با مقر ای کیو 3 تک موتوره. که تلسکوپیه خودمه.
    دستتان درد نکند آقا بابک از اینکه وقت گذاشتین و به سوالم پاسخ دادید
    آیا همین مقر EQ3 توانایی تحمل وزن دوربین 650 گرم بعلاوه خود تلسکوپ را دارد
    آیا آداپتوری هست که دوربین 60D کانن رو به تلسکوپی که گفتین هست متصل کنم
    منظور از حداكثر قدر قابل مشاهده و توان تفكيك نظري چیه ؟
    بعد شما میگید که آپوکروماتیکها از نیوتونی بهتره قبول دارم بهتره ولی من که میخوام از اعماق آسمان مثل آندرومدا سحابی اوریون و... عکس بگیرم آپوکروماتیک دهانه بزرگ کمی گران در نمیاد

و به نظر شما کدومشون بهتره به شرطی که همشو رو مقر EQ3 سوار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و BK709 و SK804

ممنون از اینکه وقت میزارین و بی منت جواب میدین موفق باشید
    Last edited by felakat987654321; 06-02-2012 at 18:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خيلي ممنون آقاي babak عزيز...
    Last edited by mahdi-xbox; 06-02-2012 at 23:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •