تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 720 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوستان بلاخره بنده هم VT20 رو از بانه تهیه کردم (قیمت 3.100 با 1 عدد عینک) البته کمی شانسی چون ظاهرا آخریش بود و تا حدود 1 ماه دیگه بارهای جدیدشون میرسه!

از راهنماییهای تمامی دوستان نیز تشکر میکنم
    سلام. مبارک باشه
    ریجنش رو میدونید چیه ؟ مدل دقیقشو اگه بفرمائید خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .
    فعلا که چیز زیادی نمیتونم در بارش بگم چون تازه دیروز رسیدم تهران و بیش از 4-5 ساعت پشت تلویزیون نبودم، اما از امکاناتش و مدلش : p50VT20P که ظاهرا سفارش عربستان هست و تیونر دیجیتال نداره، ویرا کست داره، Infinite black pro، تنظیمات THX و مابقی هم فکر میکنم مشابه v20 هست.

در ضمن گزینه ای نیز برای تبدیل 2D به 3D داره که مثل سامسونگ هست و زیاد جالب نیست.

4. این کاربر از Farnood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

راهش که مشکلی نداره . گیر هم نمی دند . اون 50 اینچ هم خودم تقریبی گفتم ! سری 8 بود و سه بعدی .
    بقیه ی مارک ها رو خیلی مد نظر نداشتم و نگاه نکردم . یه جا بود همش lg داشت که من طرفش نرفتم . احتمالا 2 هفته ی دیگه برای چک کردن وضعیت v20 و vt20 دوباره میرم اونجا و بقیه ی مدل ها رو هم چک میکنم حتما

راستی مدل های سامسونگ همگی سفارش ازوپا هستند و تیونر دیجیتال و ----- ماهواره دارند . بقیه ی مارک ها هم اکثرا سفارش کشور های عربی هستند .
    -ممنون از شما دوست عزیز
    میدونم زحمته ولی یه لطفی در حق همه بکن و یه لیست جامع قیمت (از هر برندموجود وسایزهاشون) دربیار اینجوری خودتم راحتتری و مجبور نمیشی یکی یکی جواب ما هارو بدی...
    در ضمن لطف کن اینبار طرف ال جی برو و از بخصوص ال ئی دی هاش یه آمار درست درمون بگیر ایشاله که خبرات مثل قبلیه خوب باشه.
    ارادت :
    ناصر

7. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون
    در مورد 3D : ظاهرا فقط از 2 طریق پخش میکنه : 1- تیونر دیجیتال(که این ریجن نداره) 2- بلوری پلیر با اتصال HDMI که سورس هم باید دیسک بلوری 3D باشه.

تا الان هم فقط زمان خرید که فروشنده برای تست روشنش کرد تونستم یک فیلم 3D و برای چند دقیقه ببینم که واقعا کیفیتش عالی و بی نقص بود.

9. 2 کاربر از Farnood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .

بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .

الان کارت گرافیکت چیه ؟
    Last edited by mehrdad_ati; 29-12-2010 at 22:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .

بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .

الان کارت گرافیکت چیه ؟
    از PC برای پخش نمیتونم استفاده کنم، بخاطر یه سری مشکلات.
    برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.

امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.

12. 8 کاربر از Farnood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم مدتی است دنبال مدل اروپایی V20 (یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E ) میگردم.
    گویا هنوز وارد ایران نشده .
    حتی از بعضی دوستان شنیدم مدل اروپایی در دبی نیز پیدا نمیشود .

حال می خواستم ببینم کسی مدل اوپایی را خریده ؟ یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از PC برای پخش نمیتونم استفاده کنم، بخاطر یه سری مشکلات.
    برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.

امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.
    برای ساپورت پخش 3D، ظاهرا PC یا لپتاپ و احتمالا ریسیور و BD player باید HDMI 1.4 داشته باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •