تاييد ميشه و لينكه مستند و قابل اطميناني هست
Sent from my iPad using Tapatalk HD
تاييد ميشه و لينكه مستند و قابل اطميناني هست
Last edited by die_in_dark; 20-03-2013 at 00:06.
منظورم ١٥ درصد بود
شما برو تو notebookcheck.com و gtx 660 رو انتخاب كن اونجا بنچمارك تك تك بازيها هست بعد ميبيني كه حداقل١٥٪ اختلافه
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html
اينم چند نمونه از بنچماركهاي بازيهاي جديد از همون لينك كه تو كانفيگ و تنظيمات برابرgt 650 اينقدر در برابر ٦٦٠ پايين تره
Starcraft 2 = -15%
Simcity 2013 = -32%
Crysis 3 = -16%
Dead space 3 = -16%
Farcry 3 = -17%
Assassin's creec 3 = -19%
Hitman absoulation = -14%
Call of duty black ops 2 = -24%
Medal of honor warfighter = -19%
قسمت مقايسه كارت گرافيك اين ريويو كه تقابل لنوو ٥٨٠ و اچ پي ٧٠٠٠ هست رو بخوني برات بد نيست
كه در حقيقت مقايسه gt 650 با gtx 660
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by die_in_dark; 20-03-2013 at 00:16.
بلدی نمی خواد که...شروع کن پیچای پشتشو باز کن و برو جلو...
نه بابا اصلا کاری به کیبورد نداره.تا جایی که یادمه هاردش دم دسته اتفاقا.فک کنم راحت با دو تا پیچ دربیاد
مرسی خیالم راحت شد یه بار یه دل رو باز کردم کیبورد نصف نوتبوک باز باید میشد تا هارد رو در بیارم
سلام دوستان
قیمتش الان چنده ؟!
میخوام یکی بگیرم ، ولی نمیدونم از اینجا بگیرم یا از خارج بگیرم ؟!
یه همچین سیستمی با این مشخصات 850 $ هستش که یه چیزایی در میاد دورو بر 2500000
Lenovo IdeaPad Y580 2099 - Core i7 2.4 GHz - 750 GB HDD - 15.6″ 1366 x 768 - 6 GB RAM - Dark gray with brushed metal
اینجا قیمتش چنده ؟!
یه سوال هم راجب به هارد SSD دارم ، میخواستم بدونم یه اسلات جداگونه واسه هارد SSD داره یا SSD جایگزین اون میشه ؟!
یه سوال دیگه راجب به باتری شه ! چطوریاست مصرفش ؟!با تشکر
Last edited by irlahijan3; 25-03-2013 at 12:14.
این جا که چند نفر دنبالش بودن اصلا گیر نمیاد فعلا.
بله جای هارد SSD ش جداست.
من خودم یه بار 5.30 با وایرلس خاموش و نور کم روشن نگهش داشتم!
بین Y500 vs Y580 کدومشو ترجیخ میدی ؟! ( بازی نسبت به کارای دیگه بیشتره )
اگه گیر بیاد قیمتش دوروبره چنده ؟!
Last edited by irlahijan3; 25-03-2013 at 12:36.
100% Y580 مدل بلوری دروبره 3400 و مدل SSD دار3600 ولی بازار ساب نداره چون که نیس زور برسیه
سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟
آشناتون اطلاعی از برند Lenovo ندارن. شما توجه نکنید. بی تعصب میگم یکی از بهترین برند های لپ تاپ، لنوو هست. همینطور پرفروشترین برند در جهان. لپ تاپ من از روی میز با ارتفاع یک متر افتاد روی فرش فقط هاردش خراب شد اونم 5 ماه بعد من فهمیدم چون اثری از خرابی من ندیدم. بعدش فهمیدم بدسکتور گرفته. بقیه قطعات هیچ آسیبی ندیده بودن.
پارتیشن بندی انجام بدین بهتره مثلا میخواین از ویندوز backup بگیرین اونوقت باید از کل هاردتون backup بگیرین! ولی اگر چند پارتیشن باشه فقط از پارتیشن ویندوز backup میگیرین راحت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)