تبریک
این راه اهنی ها به چیه داوری اینقدر اعتراض داشتن
تبریک
این راه اهنی ها به چیه داوری اینقدر اعتراض داشتن
تبریک
له شدیم اون وسط آخرم نتونستیم بریم نزدیک فرهاد
فرهادددد مجیدی دوست داریم ماااااااااااا دوست داریم ماااا . فرهاد مجیدیییی دوست داریم مااااا دوست داریم ماعاشقتم کاپیتان با تعصب و محبوب ما
من آخر از دست این نیمه های اولمون دق میکنمآخه چرا اینجوریه نیمه اول؟ نیمه دوم با اومدن بازیکنای اصلیمون دقایق اولیه بسیار طوفانی بودیم رفته رفته اون نیش حمله هامون کم شد . چرا؟خوب معلومه به لطف سازمان لیگ بازیکنای ملی پوش ما خسته ی خسته بودن . وقتی اومدن تو توان 10 دقیقه بازی رو داشتن همین ! اما تا آخرین لحظه جنگیدن . فقط هم 30 % مبلغ قراردادشون رو گرفتن . به این میگن غیرت و تعصب !
بیک زاده و اکبرپور و موسوی از بدترین های ما بودن . یه نکته راجع به فرزاد حاتمی اونم اینه که سانترهاش هم بد نیستا ! چندتا سانتر ازش دیدم اخیرا خیلی فنی سانتر میکنه جالبه . خسرو عالی بود اما سانترهاش چرا اینجوری شده؟همه میره اونور زمین
جباری خیلی خسته بود اما بازم قوتیه برای تیم . دفاع که باز هم حرف نداره ! آمار دفاعی خارق العادس خارق العاده ! فرزاد حاتمی امروز خوب بود . موثر بازی کرد ...
در مورد جباری حس میکنم به فرهاد نمیخواد پاس بده ! نمیدونم چراها شاید حسم عجیب غریب باشه اما این حس رو دارم توی این چند بازی ! مجتبی حرکت های فرهاد رو میشناسه همیشه از وسط زمین مینداخت براش اما الان بهترین حرکت ها رو فرهاد داره اما پاس نمیده !
اما درباره ی هفت مقدس . درباره ی این ستاره ی تکرار نشدی و تموم نشدنیه فوتبال ایران . واقعا این بشر عجیبه ! 9 ثانیه فقط اومده بود تو . فقط 9 ثانیه . چیکار کردددددددددددددد
اونایی که میگن این 2 تا گل فرهاد مجیدی شانسی بود درک فوتبالیشون در حد گنجشکه ! الان براتون توضیح میدم . مهاجم تو ایران زیاده چرا هیچکی فرهاد نمیشه؟
همین توپا اگه جای فرهاد هر کس دیگه بود گل نمیکرد میدونید چرا؟ فقط به یک دلیل . چون اصلا اونجایی نبود که توپ لو رفته ! گلر توپو لو میداد و خودشم میگرفت یا مدافع میزد زیرش . چون خاصیت مهاجمای ما اینه . وقتی توپ میخواد برسه به گلر دیگه پشتشون رو میکنن به دروازه و دست میزنن به کمرشون ! یا غرغر میکنن سر اونی که سانتر کرد . اما فرهاد اونقدددددددر عطش گلزنی و تجربه داره که مثل آهن ربا چشاش توپو دنبال میکنه ! یعنی تا مطمئن مطمئن نشه توپ به دست گلر چسبیده ول نمیکنه . فرق فرهاد و بقیه اینه . تا میلی متریه توپ حرکت میکنه و منتظر فرصته . اینجور گل زدنا فقط از زیرکی و باهوشیه فرهاده . به هر حال اسمش فرهاد مجیدیه دیگه .یعنی گل زد خونه ما رفت رو هوا . دمش گرم . فرهاد با تعصببببببببب ...
تبریک بابت برد . تبریک بابت تثبیت صدر جدولی . تبریک بابت گل زدن هفت مقدس . تبریک بابت این آمار خط دفاعی ...
پرچم کجاست؟؟ نه کجاست؟بلند بگو . بالاستتتتتتتتتت![]()
منم از بازی با مس به اینور هر چی نگاه کردم جباری به فرهاد پاس نمیده !
خوب شد بردیم .
این علی دایی هم دیگه شورشو در اورده بود کنار زمین . نمی دونم چی درموردش بگم .
یه صحنه آخر هم مهدی رحمتی خیلی خوب کار کرد و بدنش کامل کش اومد و توپ رو که بازیکن خودی زده بود رو تاثیر گذاشت وگرنه معلوم نبود چی میشد .
جباری کلآ دیگه از اون پاس هاش نمیده . ! اون جباری که میشناختم اصلآ نیست . یا نمیخواد پاس بده یا واقعآ افت کرده . یا شایدم آرش برهانی نیست که فرار کنه و جباری براش بندازه .
شاید اگر یه بازیکن بازیساز خوب تو تیم داشتیم یا جباری همون جباری سال های قبل بود الان هم تعداد گل های فرهاد و تیم هم بالاتر بود .
و من یکی از آرزو هام اینه که هاشم بیک زاده کلآ از تیم استقلال خط زده بشه . بیچاره اشجاری اون همه خوب بازی کرد معلوم نیست تا کی میخواد نیمکت نشین بشه .
از بازی با مس که دقیقا فرهاد وارد تیم شد افت کرد مجتبی ! نیم فصل که اومد عالی بود عالی . اما از ورود فرهاد افت کرد . بعضیا جو گیر نشنا منظورم از افت کرد اینه که بازیش عالیه اما دیگه مثل اون موقع خارق العاده نیست همین ! فرارهای آرش که به پای فرارهای فرهاد نمیرسه . خیلی صحنه ها فرهاد توی بهترین فرارها قرار داره که وقتی توپ حتی دست سیاوش یا فرزاد حاتمیه بهش پاس میدن اینقدر شرایط فرهاد خوبه اما دست مجتبی میاد میده رو به عقب ! امیدوارم اشتباه کنیم . اما فرهاد خوب تغذیه نمیشه دیر هم به بازی میاد ولی باز هم میترکونه . دمش گرم![]()
Last edited by MohammadT15; 09-02-2013 at 00:23.
این بحث مهربون بودن داورا با استقلالم شده یه چیز مشترک بین تیمایی که نتیجه نمیگیرن تو بازی با استقلال !
این عکس گل عمران زادست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفساید نیست ! مشخص هم هست ! حالا اگر این صحنه برای تیم راه آهن می افتاد خودشون و پا... میکردن ! اون گل فریدون زندی رو هم که یادتون هست بازی با مس هفته چهارم ! یا نادوری که تو بازی با تراکتور سازی شد !
فقط خدارو شکر که اصلا تو جریمه استقلالم نیومدن امروز ( بجز صحنه آخر بازی ) وگرنه فکر کنم دو سه تا پنالتی هم طلب داشتن !
یه جاهایی هم خوندم نوشتن بودن محمد محمدی از قصد اون کار رو کرده و داورها و ( فدراسیون) با استقلال هستن !! فدراسیون با استقلال بود که بازیارو یه روز مینداخت عقب !
درست میگن واقعا که یارو دلاله - دشمن استقلاله ! الان تو سایتشون خیلی خودجوش نوشته که داورا خودجوش درباره داوری بازی استقلال صحبت نکردن ! احتمالا برنامه مردمی نود دوباره چیزی دیده تو بازی که خیلی به ضرر بعضی تیمای پایین جدول بوده !! واقعا اگر داور تو اون یکی دوتا صحنه به بازیکنای استقلال کارت میداد حتما و حتما راه آهن بازی رو میبرد ! البته نمیدونن که اگر بازی رو راه آهن میبرد برای بعضی تیمای پایین جدولی هم بد میشد !!
حالا خواستم بگم بزن بزنی شده همه دارن استقلال رو میزنن !
امسال جام حذفی شانس داریم ! لیگ شانس اولیم ! باشگاه های آسیا هم که بازم هستیم ! به امید خدا
یه کار قشنگ دیگه هم امروز جباری و مجیدی بازوبند رو از رحمتی نگرفتن ! حرکت قشنگی بود !
قلعهنويي: نميگويم خبرنگاران پاک نيستند اما...
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: نمي گويم که جامعه خبرنگاري ناپاک است اما برخي قلم شان آنطور نيستند که حق را انعکاس دهند. منبع : ورزش 3
امير قلعهنويي پس از پيروزي يک بر صفر برابر راه آهن در نشست خبري اظهار داشت: تسليت ميگويم درگذشت رضا داودي دروازهبان خوب خوزستاني و استقلال اهواز را در مورد بازي ميگويم الان که برديم. اگر سازمان ليگ عدالت را رعايت ميکرد و از همه نيروهاي خودمان استفاده ميکرديم 70 دقيقه خوب بازي ميکرديم. فوتبال خوب و شناوري را ارايه کرديم. در مالکيت و ارسال توپ خوب بوديم و بايد به همه تبريک بگويم. رقبا برده بودند و متاسفانه چند هفتهاي است يک بازي عليه ما شروع کردهاند. داوري عليه ما است و از بيرون برنامه ريزي ميکنند. امروز 2 پنالتي براي ما گرفته نشد و گل حنيف عمران زاده هم درست بود. کارشناسان بگويند روي موسوي پنالتي شد يا نه؟ سه بازي است که با ما اين گونه رفتار ميشود. بازي خوب بود و هوادار لذت برد و راه آهن لايه دفاعي داشت اما هيچ موقعيتي نداشت. به سيد مهدي رحمتي تبريک ميگويم که بهترين گلر آسياست.در يک صحنه خيلي خوب با يک عکس العمل خوب تيم ما را نجات داد و در مجموع عملکردش را ستايش ميکنم.
وي افزود: مليپوشان خسته بودند و ميخواستم به خسرو حيدري و مجتبي جباري استراحت بدهم اما نشد. ما مشکل مالي داريم، فتحآللهزاده زحمت ميکشد. 25 بازي کرديم اما فقط 30 درصد پول بازيکنان پرداخت شده است. بايد به ما کمک شود تا مشکلات حل شود.
سرمربي استقلال در مورد اينکه استقلال مدنظرش هست يا نه گفت: دو ايراد داشت رو به جلو نبوديم و سرعت نداشتيم اما اکنون خوب شدهايم اوج کار ما در آسياست.
قلعهنويي در مورد اعتراض به داوري گفت: من اعتراض نکردم پنالتي را نگرفتهاند.
وي در مورد اعتراض او و دايي عليه داور گفت: داور تصممي ميگيرد شايد اشتباه تصميم بگيرد. شايد فيلم را ببينم بگويم اشتباه ميکنم اما پنالتي با خطاي ساده فرق ميکند اگر اينطور باشد عذرخواهي ميکنم. البته جو داوري ما پاک است.
قلعهنويي در مورد اينکه بهتر است اعتراض نکنيد و کمتر با رسانهها درگير باشيد،گفت: اگر اين کار را بکنم ديگر قلعهنويي نيستم. حضرت علي گفت بايد حق را بگوييد. 330 مقاله را ديدهام و طرف را برج ميلاد ببرند و عکس بگيرند.
وي در مورد اينکه اين اعتراضها درفوتبال روز نيست گفت: تصور ميکنيد مقصر کيست. ما نميگوييم جامعه خبرنگاري ناپاک است اما برخي قلمشان آنطور نيست که حق را انعکاس بدهند يک آدم هرچه دوست داشته سر تمرين گفته و بعد از او مصاحبه گرفتند. فردا اين فرد ميگويد هرکس ميخواهد خود را نشان بدهد اين کار را بکند. من نميدانم اين عکاس از کجا امدو اين عکسها را گرفت. نشستي با خبرنگاران داشتيم و گفتيم اين حرفها بيرون نرود. اما واو به واوش منتشر شد. اين بخش خبرنگاري است من ميگويم جو پاک است آنهايي که قلم ميزنند از کسي پول نميگيرند از قيافه من خوششان نميآيد و به کسي انگ نميزنيم. من ميگويم خبرنگاران پاکند و هيچ مشکلي هم نيست اما...
اکبرپور: از گلزني مجيدي خوشحال هستم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: از گلزني مجيدي خوشحال هستم.
سياوش اکبرپور بعد از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل راهآهن در مورد اينکه مجيدي به عنوان بازيکن نيمکتنشين گل زد گفت: نميدانم چرا برخي خبرنگاران اين سوال را ميکنند. بازيکن نيمکتنشين نبايد دعوا کند بلکه بايد تلاش کند. مجيدي بازيکن بسيار خوبي است که هنوز به آمادگي صد در صد نرسيده است.
وي افزود: ما همه از يک خانواده هستيم فرقي نميکند سياوش اکبرپور يا فرزاد حاتمي گل بزند. ما براي مردم بازي ميکنيم.
اکبرپور تاکيد کرد: از اينکه مجيدي براي استقلال گل زد و 3 امتياز را براي تيممان هديه آورد مثل همه مردم خوشحال هستم.
کاپيتان تيم فوتبال استقلال سه اخطاره شد و در هفته بيست و ششم غايب است.
فرهاد مجيدي در سه ديداري که براي استقلال به ميدان آمد سه کارت زرد گرفت و به اين ترتيب نميتواند در هفته بيست و ششم مقابل فجرسپاسي تيمش را همراهي کند.
استقلال امروز با گلزني فرهاد مجيدي راه آهن را يک بر صفر شکست داد.
صالح: تکليف صدرنشيني دست خودمان است
مربي استقلال گفت: داوريها بر خلاف آن چيزي که ميگويند به نفع استقلال نيست.
مجيد صالح پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر راه آهن عنوان کرد: تمام رقباي ما امروز برنده شدند اما هنوز هم صدرنشيني دست خودمان است. اگر در بازيهاي آينده به برتري دست يابيم ميتوانيم اين صدرنشيني را حفظ کنيم. شرايط در دست خودمان است.
وي ادامه داد: تنها مشکلي که در اينجا وجود دارد ضربهاي است که بازيکنان مليپوش ما ميخورند. تيم ملي 48 ساعت قبل از آن بازي داشته و برخي بازيکنان مليپوش ما نتوانستند حداکثر آمادگي خود را پيدا کنند. بايد شرايط را بسنجيم و از تمام مليپوشان حداکثر استفاده را داشته باشيم.
مربي استقلال در مورد داوري يادآور شد: برخلاف جوي که در مورد استقلال درست ميکنند و ميگويند داوريها به نفع اين تيم است بايد بگويم دو صحنه برخلاف آن چيزي بود که داور تصميم گرفت و بايد به سود استقلال سوت زده ميشد. در بازي مس کرمان هم گل صد در صد سالم ما مردود اعلام شد. در اين ديدار هم پنالتي براي ما گرفته نشد که در ديدارهاي قبلي هم چنين اتفاقي رخ داده بود.
حمودي:حضور مجيدي تاثير رواني مثبتي دارد
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: حضور فرهاد مجيدي در ترکيب ما روي مجموعه تيم تاثير رواني مثبتي دارد.
علي حمودي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر راه آهن عنوان کرد: در نيمه اول کمي بازي گره خورده بود. راه آهن هم تيم خوبي نشان داد و دست و پا بسته نبود.
وي ادامه داد: در نيمه دوم با تغيير و تحولاتي که در تيم به وجود آمد حاکم بر بازي شديم و بازي بهتري انجام داديم و توانستيم در پايان هم يک گل به ثمر برسانيم و سه امتياز از آن خود کنيم.
بازيکن تيم فوتبال استقلال در مورد گلزني فرهاد مجيدي يادآور شد: مجيدي با حضورش در ترکيب تيم بار رواني مثبت زيادي روي بازيکنان به وجود ميآورد و تاثير رواني زيادي دارد. واقعا حضور او به مجموعه تيم کمک ميکند.
اميرحسين صادقي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل راه آهن گفت: بازي خوبي انجام داديم. نبود مليپوشان روي کار تيم ما در نيمه اول کمي اثر گذاشت اما در نيمه دوم بسيار خوب و روان عمل کرديم و در خطوط دفاعي و حمله و هافبک نظم زيادي داشتيم. از بازي خوبمان نتيجه گرفتيم. راه آهن هم خوب بازي کرد اما ما استقلال هستيم و توانستيم به پيروزي برسيم.
صادقي در مورد اينکه به نظر ميرسد استقلال فقط يک مجيدي کم داشت، عنوان کرد: تعويضهاي امير قلعهنويي در اين ديدارها خوب نتيجه داده و بازيکنان توانستند گلهاي مثمر ثمري را وارد دروازه کنند.
وي در مورد عملکرد خط دفاعي استقلال خاطرنشان کرد: در اين ارتباط من نبايد نظر بدهم اما فکر ميکنم اين يازدهمين بازي است که ما گل نخورديم و توانستيم نتيجه مناسبي را کسب کنيم.
مدافع استقلال تاکيد کرد: بازيها بسيار حساس شده و با توجه به اينکه حريفان ما تراکتورسازي، فولاد و سپاهان در صدر جدول حريفان خود را برده بودند، به اين سه امتياز نياز داشتيم که خدا را شکر توانستيم به آن دست يابيم.
منبع : ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)